Celebrity na Modrom koníku

29. júl 2022

Tak dnes si dáme celebrity na MK. Ktorú mamičku, možno aj otecka by ste označili, že je pre Vás celebritou tu na MK a prečo??? 😍
Poprosím bez kritiky a osočovania. 🙏

bajka16
29. júl 2022

Wau budú sa rozdávať aj oscary?

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
29. júl 2022

@yoo_saerom Ja dávam tiež viesttu, ale tú starú viesstu s originálnym vycibreným jazykom. A preto, lebo som nemusela robiť brušáky. Svaly sa mi tvorili na bruchu, ale od smiechu pri čítaní jej komentárov.

drobcek17
29. júl 2022

@yoo_saerom súhlasím 😊 vždy mi urobila dobrý deň svojimi komentármi. Veľa veci berie z nadhľadom a ja takých ľudí môžem 😊

derdia
29. júl 2022

Ja mam rada @0silvia0 a @panelacikova.... S ich nazormi (boooze neviem ake i/y tam ma byt a nechce sa mi guuuglit) sa najviac stotoznujem😀😀😀👍

zuziiiii
29. júl 2022

Presne viessta tiež za mňa top, má prehľad, je v obraze, trefné komentáre, má niečo do seba proste 👍

zuziiiii
29. júl 2022

Ešte anjelicek26, neviem ci dobre píšem jej nick... Ma tuším 4 deti, tiez mam rada jej komentáre, má skúsenosti, poradí....

viestta
29. júl 2022

Vieš, môj jazyk, ktorý ti bezplatne a účinne spevnoval brušné svalstvo sa mnohým, ktorí sa dali vyoperovat zmysel pre humor nepozdával. Takze irónia sa už konať nebude.

zuziiiii
29. júl 2022

@viestta 🤣👍

viestta
29. júl 2022

Baby, dajte pokoj, lebo sa budem červenať.

blancheporte
29. júl 2022

Za mna viestta ....a Viestta na hrad!!😂😂😂

pazdura
29. júl 2022

Budem skromná tak za mňa:Ja a zasa len ja ale nie Panelacikova a viestta sú tip-topky

bessie12
29. júl 2022

@viestta si celebrita. 👍 tes sa, lebo mozno dostanes modro-konikovskeho oscara 😀

nika11103
29. júl 2022

@petamich - to musí byt strašne dobrý človek , vždy je veľmi mila a empatická , píše jemne komentáre , neuráža , proste vždy veľmi mila v každej téme aj keď nesúhlasí nevnucuje svoj názor repsketuje druhý
@anjelicek26 - vidno dlhoročne skúsenosti vie poradit vzdy , raz som jej aj písala správu ale keď raz postla koľko má toho v inboxe nečudujem sa že sa k tomu nedostala 😅
@viestta- tak to bez komentára , “ostrá” ale vzdy správna , 99,9 percent názorov komentárov sa s ňou stotožňujem , nemaze medové motúzy popod fuz, úprimná a na nič sa nehrá

Moja top trojka 😀

marsmykkok
29. júl 2022

Celebrita je pre mňa niekto výrazný, so svojím imidžom. Teda viestta alebo panelacikova určite nie, lebo ich považujem len za obyčajné ženy s múdrym názorom.
Za mňa napríklad @anjelicek26, je dlho už na MK, líši sa určitými znakmi (život v zahraničí, viac detí, životný štýl) alebo @acernas ktorá je aktívna aj na iných sieťach a tiež má svoj štýl, šedo ružovú kombináciu a tak.

zuzinka888
29. júl 2022

Aj ja davam " hlas" viestte a ak mozem tak aj anjelicek26- nech to ma zahraničný šmrnc.( Ved všetko čo je z Rakuska je dobre či???) Aj ked ona zije v Nemecku♥️🥰

tora23
29. júl 2022

@zuzinka888 s tým opatrne, aj Hitler bol z rakúska 🙈

martinafilip
29. júl 2022

Za mňa teda osobné rada čítam viessta, anjelicek26 a petamich.. a chýba tu ivkazba - to bola macherka..

pazdura
29. júl 2022

A výtaz čo vyhrá ešte by ma zaujímalo? Určité s koláča dzúru a s opici ric 😊

luliu
29. júl 2022

@tomiholjubavi s ňou nikdy nechýbal smiech, @anjelicek26 fajn názory, pekná rodinka, vždy poradi a tiež @viestta

maribell
29. júl 2022

Určite by som spomenula aj @mamelka a @rebekamarcusko lebo ich fotky sú vždy na stene medzi najobľúbenejšími 😁

petamich
29. júl 2022

@nika11103 nedavno sme v nejakej teme pisali o srdieckach v konverzacii, myslim, ze sem sa hodi 🙂 dakujem ti ❤️

viestta
29. júl 2022

@zuzinka888 v Rakúsku je aj cukor sladsi a voda tečie rýchlejšie. 😊

adik64
29. júl 2022

Za mna okrem vyssie spomenutych este @nyusika, mam rada jej uprimnost a schopnost pomenovat veci pravym menom 😎

zuziiiii
29. júl 2022

tak ja si zhrniem svoje @viestta ako som uz spomínala trefné komentáre, úprimná,ma prehľad
@anjelicek 26 skúsená , poradí
@slovakboy u neho sa mi páči ako v diskusiách poradí, vyjadrí svoj názor

autor
29. júl 2022

Pridávam modernú starú mamu @oli18 a @shterezku kvôli jej krásnym príspevkom. 👌♥️😘

zuzinka888
29. júl 2022

@viestta ved toto. Ale nikoho z rakuzka nepoznam a nech to ma medzinarodnu uroven a anjelicek26 sa urcite neurazi ze je " len nahrada za Rakuzko". Je to prijemne zieňa. Ked otvorim nejaku temu tak kuknem najprv na teba, ju, a potom petamich- ju som zabudla sorry.

zuzinka888
29. júl 2022

@zuzinka888 joj a to Rakuzko pisem ironicky😜

54tinka54
29. júl 2022

Ja preferujem ľudí ktorí vedia byť empatickí, nesúdia ani sa nevysmievajú.
Za ženské osadenstvo je to @petamich a z mužských prispievateľov je to @slovakboy

Ich príspevky majú hlavu aj pätu a ako som už spomínala, palec hore za ich rešpektujúci prístup. 🙂

sweetlife001
29. júl 2022

Celebrity 😅 dobre teda, pre mňa vo fórach je to určite tiež Viestta, rada čítam jej komentáre.
A najradšej sledujem čo sa týka blogov tak určite Miahavash 👌