Tak dnes si dáme celebrity na MK. Ktorú mamičku, možno aj otecka by ste označili, že je pre Vás celebritou tu na MK a prečo??? 😍
Poprosím bez kritiky a osočovania. 🙏
@yoo_saerom Ja dávam tiež viesttu, ale tú starú viesstu s originálnym vycibreným jazykom. A preto, lebo som nemusela robiť brušáky. Svaly sa mi tvorili na bruchu, ale od smiechu pri čítaní jej komentárov.
@yoo_saerom súhlasím 😊 vždy mi urobila dobrý deň svojimi komentármi. Veľa veci berie z nadhľadom a ja takých ľudí môžem 😊
Ja mam rada @0silvia0 a @panelacikova.... S ich nazormi (boooze neviem ake i/y tam ma byt a nechce sa mi guuuglit) sa najviac stotoznujem😀😀😀👍
Presne viessta tiež za mňa top, má prehľad, je v obraze, trefné komentáre, má niečo do seba proste 👍
Ešte anjelicek26, neviem ci dobre píšem jej nick... Ma tuším 4 deti, tiez mam rada jej komentáre, má skúsenosti, poradí....
Vieš, môj jazyk, ktorý ti bezplatne a účinne spevnoval brušné svalstvo sa mnohým, ktorí sa dali vyoperovat zmysel pre humor nepozdával. Takze irónia sa už konať nebude.
Baby, dajte pokoj, lebo sa budem červenať.
Za mna viestta ....a Viestta na hrad!!😂😂😂
Budem skromná tak za mňa:Ja a zasa len ja ale nie Panelacikova a viestta sú tip-topky
@petamich - to musí byt strašne dobrý človek , vždy je veľmi mila a empatická , píše jemne komentáre , neuráža , proste vždy veľmi mila v každej téme aj keď nesúhlasí nevnucuje svoj názor repsketuje druhý
@anjelicek26 - vidno dlhoročne skúsenosti vie poradit vzdy , raz som jej aj písala správu ale keď raz postla koľko má toho v inboxe nečudujem sa že sa k tomu nedostala 😅
@viestta- tak to bez komentára , “ostrá” ale vzdy správna , 99,9 percent názorov komentárov sa s ňou stotožňujem , nemaze medové motúzy popod fuz, úprimná a na nič sa nehrá
Moja top trojka 😀
Celebrita je pre mňa niekto výrazný, so svojím imidžom. Teda viestta alebo panelacikova určite nie, lebo ich považujem len za obyčajné ženy s múdrym názorom.
Za mňa napríklad @anjelicek26, je dlho už na MK, líši sa určitými znakmi (život v zahraničí, viac detí, životný štýl) alebo @acernas ktorá je aktívna aj na iných sieťach a tiež má svoj štýl, šedo ružovú kombináciu a tak.
Aj ja davam " hlas" viestte a ak mozem tak aj anjelicek26- nech to ma zahraničný šmrnc.( Ved všetko čo je z Rakuska je dobre či???) Aj ked ona zije v Nemecku♥️🥰
@zuzinka888 s tým opatrne, aj Hitler bol z rakúska 🙈
Za mňa teda osobné rada čítam viessta, anjelicek26 a petamich.. a chýba tu ivkazba - to bola macherka..
A výtaz čo vyhrá ešte by ma zaujímalo? Určité s koláča dzúru a s opici ric 😊
@tomiholjubavi s ňou nikdy nechýbal smiech, @anjelicek26 fajn názory, pekná rodinka, vždy poradi a tiež @viestta
Určite by som spomenula aj @mamelka a @rebekamarcusko lebo ich fotky sú vždy na stene medzi najobľúbenejšími 😁
@zuzinka888 v Rakúsku je aj cukor sladsi a voda tečie rýchlejšie. 😊
@viestta ved toto. Ale nikoho z rakuzka nepoznam a nech to ma medzinarodnu uroven a anjelicek26 sa urcite neurazi ze je " len nahrada za Rakuzko". Je to prijemne zieňa. Ked otvorim nejaku temu tak kuknem najprv na teba, ju, a potom petamich- ju som zabudla sorry.
@zuzinka888 joj a to Rakuzko pisem ironicky😜
Celebrity 😅 dobre teda, pre mňa vo fórach je to určite tiež Viestta, rada čítam jej komentáre.
A najradšej sledujem čo sa týka blogov tak určite Miahavash 👌
Wau budú sa rozdávať aj oscary?