Dnes pri rannej kave a čítaní bulváru ( viem som povrchná, závistlivá ….) som sa zamyslela keď som videla tohtoročný stromcek Cibulkovej, toľko odpadu. Vsade v EU sa točí o ekológii a klíme napriek tomu je toto v novinach. Nevadi mi to najala si firmu takže niekomu za to dúfam zaplatila (ak aj nie dajú si do nákladov), ale propagácia toľkého plastu a bordelu vo všeobecnosti mi vážne vadí. Jasne závidím toto mame vyriešené, nesky iny nazor ?
@zeldia pockaj kolko odpadu este len bude z hraciek, ktore ich deti dostanu. Kazde auticko zabalene v obale, na ktoreho vyrobu sa sporrebuje viac materialku ako na samotne auticko. Vybrat z krabicky to musis zbijackou a aj tak to bude zabalene v dalsom obale ktory nikto nezrecykluje aby to bolo efektne. A to je len jedno auticko. Urcite dostanu 10 dalsich hraciek.
@zeldia Nevravim, ze zavidis, ale dievcata ako Plackova a Cibulkova vyslovene ziju z cirkusu, ktory okolo seba vyrabaju, ci su to okazale stromceky, nevkusne kozuchy, milion plastik, alebo drogove kauzy. Uz len tym, ze ti to utkvie v rozume dostatocne na to, ze o tom napises prispevok, ukzuje, ze to funguje. Ludia prave pre toto chodia na ich profily a vytvaraju tam obecenstvo, ktore si od nich za slusne peniaze prenajimaju firmy na propagaciu svojich produktov. Ekologia, vkus, moralka, atd je asi to posledne, co ich zaujima. Aj to je sposob obzivy a ja osobne tieto obsahy nesledujem.
Koľko ľudí má obdobný stromček plný lacného plastu a každý rok iný... Len to nevidno tak na očiach. My máme tie isté gule už x rokov sklenené až posledný rok sme kúpili plastové lebo mačky a bezpečnosť ale keďže ich strom nezaujímal môžme sa vrátiť k našim rétro ozdobam.
Neviem aký má stromček cibuľová ani plackova a keby ich ľudia toľko nesledovali tak by nebolo toľko cirkusu kolo nich. Bez publika nie je divadlo/cirkus
Ak je plast vytriedeny a spravne spracovany nieje vobec taky zly mimochodom.
Vieš čo, mne je Plačkovej, Alagic atď aj ľuto, lebo musia celý čas vytvárať imidž úspechu , stastisz a nemôžu si dovoliť ukázať žiadnu negatívnu emóciu, žiadnu neistotu a už vôbec nie konflikt vo vzťahu
@zeldia minule som si náhodne pozrela cibulkovu a taky stromček sme mali v roku 2005 s tými strapcami.. mne sa to maximálne nepáči a hovorím si, yes, mam krajší stromček ako Cibulková 🤣 a ešte keď jej to niekto dekoroval, no hrôza naozaj. Ako vôbec nesudim stromčeky iných, ale pri toľkých financiach by som očakávala naozaj niečo iné.
Este vam prezradim take jedno tajomstvo. Mam v rodine niekoho, kto ponuka sluzby (aj) tymto takzvanym instacelebritam, a viem o konkretnych menach, ktore nemaju zdaleka tolko penazi k dispozicii, ako by sa to mohlo zdat z ich instagramovych profilov.
Mám 20 rokov rovnaký cervenozlaty strom, ozdoby sú stále pekne, nepotrebujem každý rok mať inú farbu ozdôb..
Tak nesleduj a budes mat dusu na mieste. Kym si nenapisala, ani som nevedela, ze ma na dnesnu dobu netradicny VS. Zi a nechaj zit.
Vadi vam stromcek... Tak si pozrite diskusie na MK kolko darcekov, plastu, zbytocnosti a vyhodeneho jedla budu kupovat dievcata z MK.
Celebrity vo velkej miere aj financne ziju z toho medialneho chaosu okolo nich..je to ich hlavny zdroj prijmu a je to ich "hodnota"... keby nerobili taky cirkus okolo seba, nikoho by nezaujimali, to je to... kazdy, kto na tie clanky a videa klika, tvori pre nich pridanu hodnotu...
Takze tak, my lietame na dovolenku, rada nakupujem, tak som asi tiez ticho... na druhej strane triedime poctivo odpad, mame na streche solarne panely a 70% energie rocne mame zo slnka, kurime minimalne (lebo dobre zatepleny dom), vsetko oblecenie po detoch rozdavame po rodine alebo do azylaku, to iste robime zo starymi hrackami, nabytkom, nic poriadne nejde do srotu... jedlo nevyhadzujeme, neplytvame... tieto vianoce dostanu po dva darceky...velke, ale proste dva... svet nie je idealny, ani ludia v nom...
@anjelicek26 V Nemecku musite usetrit majland, ked nekurite a pouzivate solarne panely, to je tak na jednu rodinnu dovolenku rocne 😁😁 Ja mam staromestsky byt v zapadnom Nemecku a energie mi teda robia riadne trovy kazdy mesiac…
@stanielka17 ono sa to nezda, ale fakt to tak je... este keby sme nemali taky ucet za odpadovu vodu a bolo by to top 😂
@anjelicek26 Ja viem, mna energie rocne stoja aj s nachzahlungami okolo 4000€. To keby som vedela okresat by bolo super, aj tak ale vypinam kurenie ked som prec.
@zeldia a ešte to dajú na oči ľuďom ....ako príklad blahobytu, štastia, dôležitosti , či čoho vlastne ...👎👎👎
No bola som za pozriet, zvycajne nechodim, pretoze ma to moc nezaujima a zaroven ma vytaca pristup bulvaru kde mas polmetrove titulky ale zaroven sa musis preklikat patsto dalsimi fotkami co su uplne mimo, aby si videla :(
podla mna hroza, pripomina mi to Yettiho, alebo pre starsiu generaciu, vytocene kazetove pasky 🙂
ale teda pokial sa jej paci... za mna nie je nic krajsie, ako ked si to zdobime sami, sice sa nieco rozbije a nevyzera to ani nahodou luxusne, ale tie spolocne chvile nemaju cenu.
Išla som pozrieť Cibulkovej stromcek vôbec sa mi nepáči 🙈😹
@daniela2202 mne sa inak velmi pacil jej minulorocny stromcek.
Moc tie fotky nesledujem, bola som kuknúť. Cibulkovej sa mi nepáči, Plačkovej môže byť a Alagič dala zatiaľ len foto dverí a to sa mi páči. Ja som minimalista no, keď prídu Vianoce nie som to ja. 😂 Všade všetkého veľa. Milujem kombináciu červenej a zlatej. Ceny výzdoby celebrít neriešim, každý si dá čo si môže dovoliť.
Celebrity sú jedna vec,sú na očiach..potom su ti tisíce a tisíce Sloveniek co nevedia zatridit ani krabicu od mlieka do odpadu,nakupujú tony “styloveho” oblecenia pre 4 mesačne deti na shein a eliexprese,sebe každú kktinu newyorkeri,kupuju rajciny v plastovej krabičke obalenej v ďalšom plaste atd.. ale mne sa ten jej stromcek páči,snad to teda hodi po novom roku do správneho smetaka
keby len celebrity, ľudia vo vyšších kruhoch majú plnú hubu o zmene klímy a ako sa máme správať a práve oni na to kašlú a nás občanov budú buzerovať, každí nech sa chová podľa vlastného svedomia a hotovo
nechápem aké celebrity.Celebrita je pre mňa ak už,tak celosvetovo známa osobnosť.Ešte tak Cibulková to hej,ju poznajú všade kvôli tenisu aj dačo dokázala ale tie dve ostatné spomínané alebo aj naši herci alebo speváci ich by som nazvala iba známymi ludmi. A to tiež len tu na sk alebo ešte tak čr.Ja sa vždy pobavím na tom slove že celebrita pre našich ked to dakde čítam😀 ja nesledujem žiadnu našu známu osobu a teda mám svatý pokoj
@zeldia mne sa ten stromček ale ze vôbec nepáči. A to nehovorím zo závisti. Jednoducho takýto stromček by som nechcela ani zadarmo
@zeldia Plačková úplne to isté 😁. Nechajú si vyzdobiť dom plastom 😆. Vieš čo mňa viac trápi? Dovolenkové rezorty a jednorazové plastové poháriky a tony výhodného jedla....