Neviem, či práve táto téma sem patrí. Ak tomu neveríte nekomentujte to. Ja verím a videla som výsledky. Chcem sa spýtať, či nemá niekto z vás skúsenosť s čarodejnicou. Má sa vraj nachádzať niekde pri českých hraniciach. Poznám človeka čo tam bol a veľmi jej pomohol. Nemám však teraz cestu ísť za ním sa porozprávať. Neviete mi prosím poradiť ako sa pani volá a kde sa nachádza?
Však mu zavolaj a vsetko ti povie, ako my vieme u ktorej bol?
A potom sa čudujeme, že voľby výhra Fico a spol.
Tu je názorná ukážka ako ľuďom hrabe v palici
Inak, kto komu pomohol? Trosku chaoticky text
Pani ráči byt volicka socialnej demokracie?🙄🤔
Traduje sa, že v Starom Hrozenkove sú bosorky. Neviem, nemám vyskúšané 😁 ani neviem, kde to je.
A ja viem čarovať tak ťa začarujem že sa týždeň nevysereš.
@pribinak
@stanulienkat
Vám dvom by bol vyvalilo, keby ste v každom príspevku niekoho neurazili? Ty kks toto je už posadnutosť, dievčatá, ale už ozaj je to strašne trápne.
@fajnova takouto otazkou sa clovek uraza sam.
@pribinak zas Fico ..
Autorka, pozerala som, kde je Hrozenkov a je to na Morave, na hraniciach. Fakt je, že sa tam ženy venovali bosoractvu a čiernej mágii ,siaha to hlboko do histórie a čudujem sa, že vysmievacky konikovske o tom nevedia a radšej ťa zosmiesnia a zakomponuju sem Fica. Nazvime ich radšej bylinkarky.
@fajnova ďakujem vám 😊aj za normálny názor😄
@fajnova to vies, nečítajú kvalitných autorov, len mudrujú na MK 🤭
Volička fica a podobných strán,len pre informáciu nie som😃takze miešať politiku môžete ísť inam😀
@evcagabi nepoznáte prosím?
To je tak typicky modrokonikovske trápne.Este aj do témy o čarodejnici budú niektoré pliesť politiku.
Dievčatá by už ste fakt posadnuté.Chcelo by to nejaký detox
Vraj už vymreli 🤷♀️
https://plus7dni.pluska.sk/relax/bosorky-boli-u...
Čítala som si teraz o tom a je to veľmi zaujímavé čítanie.
Autorka, bohuzial. Mne o tom len rozpravali babky a tie uz umreli a ja som to vtedy vobec vazne nebrala.
Nezahrávaj sa s ohňom, neexistuje že čarodejnica niekomu pomôže, následky prídu ..možno neskôr ale prídu, radšej sa.modli k Bohu ak máš.problem
@evcagabi ďakujem. Ten pán z rodiny tam bol možno aj 10 rokov dozadu.
@fajnova áno máš pravdu už ako dieťa som vedela o bosorkach(bylinkarkach )z Hrozenkova ľudia ich vyhľadávali ich povesť bola známa aj v zahraničí....a niečo pre zaujímavosť počas druhej svetovej tam bol vyslaný tím Himmlera ktorý skúmal ich liečenie a rituály
posmievate sa ze ludia veria na carodejnice(kartarky, bylinkarky ..) ale ze 3/4 ludstva veri v boha najvacsie klamstvo ake kedy bolo vymyslene to je v poriadku? preco by tomu nemohla verit? ak jej to spravi dobre.. nech ludia veria v hoha , alaha,budhu,anjelov, posmrny zivot .. je to ich vec .. viac ako ona ste sa strapnili vy tymito komentami a ze vzdy sa tu zbehne svata trojica ze ano?? stale tie iste premudrele strigy 😝
@syslik81 toto máte pravdu😂a na to nereaguje niekto.
Poznám. Boli sme tam viackrát. Ale už sa nebohuje. Môžeš tam ísť na exkurziu. Robia prehliadky.pozri si to na webe.