prosim o radu. mam iPod stary viac ako 15 rokov. stale je plne funkcny. hravala som na nom hru candy crush saga - ako aj na inych zariadeniach. teraz som tu hru na nom vsak nehrala mozno aj rok. dnes som sa na nu prihlasila a pisalo mi, ze je nova verzia a aktualizovat. dala som aktualizovat, ale prisla som na to, ze nie je co aktualizovat, vyhodilo mi totiz hru bez aktualizacie a s okienkom "otvorit", zadala som otvorit, cim som sa vratila do hry, v ktorej stale svietilo policko "aktualizovat". znovu som stlacila aktualizovat a znova dokolecka prebehlo to iste, co som opisala.
skusila som teda poslednu moznost, odinstalovala som hru a chcela som si nainstalovat nanovo. avsak ked som zadala "stahovat", napisalo mi toto:
NIE JE MOZNE NAKUPOVAT. POLOZKA "CANDY CRUSH SAGA" NIE JE KOMPATIBILNA S TYMTO IPODOM.
teoreticky. mozem mat nejaku chybu v nastaveniach? ak sa niekto vyzna, poprosim radu. alebo je mozne, ze prave tato hra zmenila nejake nastavenia a nie je ju fakt mozne hrat na iPode?
nie som technicky zdatna, ak mi vsak vie niekto poradit, ci dat viac informacii, budem rada. nech s tym nestravim pol zivota (hladanim hry)
@lenkasarka je to mozne. akurat, ze mozno tak pred rokom to este fungovalo. a zrazu nie. inak ide normalne, internet, FB, vsetko. len ta hra mi nejde nainstalovat.
Aj dcere šlo všetko, len aktualizácie už nešli. Možno píšem úplne odveci,len toto bol nás prípad.
@lenkasarka obavam sa, ze to bude aj moj pripad. zariadenie ma minimalne 15 rokov. mozno i 17. nepamatam. ironiou je, ze stale vyzera a funguje ako ked bolo nove. skoda no...
Aj jej je už úplne stary asi ako aj tvoj. Podobne je to aj s iPhonom mame doma ešte 7,8 a potom novšie. Keď kúpime nové staré nepredávame. Tie novšie priebežne aktualizujeme,ale napr 7 mi už akutaualizovat nejde.
Hra už nie je kompatibilná s tvojim zariadením, s tým nič nespravíš.
@januska12323 dakujem. skoda.
"mam iPod stary viac ako 15 rokov" iPod asi nemyslíš ale iPad a viac ako 15 rokov nemôže mať: "iPad je tablet, ktorý vyvinula firma Apple Inc. 1. generáciu predstavili na konferencii 27. januára 2010"
Tak či tak máš smolu lebo do Apple si nemôžeš nainštalovať čo chceš odkiaľ chceš. Na Androide sú weby kde si stiahneš čo chceš, hociakú hru a aj rôzne jej verzie...
@hiro je mozne, ze je to ten z 2010, fakt si to presne nepamatam, podla deti sudim, ze je 14-16 rokov stary. vyhrala som ho, cize ani doklad nemam ani pohyb cez banku, preto presny termin neviem. zo zadnej strany ma logo Apple, to jablcko. ono ta hra tam fungovala dost dlho. este pred rokom tusim som ju hrala aj cez tento tablet (iny doma nemam) a slo to. a teraz som si nan spomenula, ze ved: mozem mat viac zivotov, ak pouzijem dalsie zariadenie 😀 no ale uz to tam nejde. ale vdaka za odpoved.
Tiež nie som veľmi technicky zdatná. Moja dcéra mala prvý iPad hneď ako vyšiel. Potom mala další a ten prvý bol roky odložený. Keď sme ho vybrali po rokoch. Vôbec sa už nedal aktualizovať. Možno tým, že je už starý