Ahojte maminky, prosím vás nie je tu niektorá z vás, ktorá používa tieto parfémy? P prípade, ktorá ma s nimi skúsenosť? Ešte by som sa chcela spýtať na názor na mužský parfém Versace Eau Freiche Man vs Davidoff Cool water man exotic summer ? Ďakujem
Ahoj, ja mam Vercase Bright Crystal Absolu je podobná, a je to úžasná vôňa a dlho vydrží je svieža kvetinovo-ovocná
Ja používam calvin clein euphoria, a je úžasná, ale je to ťažká vôňa, nie každému sedí. Pre mňa top
@veroniqc31
@zuzulka474
@zvedava29 dakujem za nazor dievčatá 🙂 veľmi ma láka ta euphoria ale bojim sa aby nebola pre mna tazka... to asi nie je citrusova vona? ... versace bright crystal vydrzi kolko asi? 🙂 u mna vzdy bola topka D&G Light Blue ale rada by som jednu z tyhchto dvoch vyskusala...
No ja ked si nechtiac streknem na vlasy,cítim ju aj o dva dni na nich....
@zuzulka474 neni to vona skor pre starsie damy? 🙂 mam 26 🙂
@miskatomy
@veroniqc31 no budem musiet skocit do parfumerky a pozriet... a jj paci sa mi D&G ale chcela som zmenu uz... la vie este belle ma uz akosik "omrzela" tak som chcela nejaku zimnú no uvidím..ale ďakujem za rady ;)
@smile31 ja mam 24 🙂 nie práveže je to krásna svieža vona
Mám doma obidva parfémy, dostala som ich darom. Versace používam, vyhovuje mi, je trochu do sladka podľa mňa 😵 ale skôr akoby sviežo-kvetinová vôňa.
CK Euphoria je už pre mňa dosť ťažká vôňa, používam ju iba občas, aj keď celkom sa mi páči, ale mám radšej svieže vône. Táto citrusová určite nie je. A som z vekovej kategórie 35+ 😉
Ja mam tiez aj aj a su skvele, ja ich radam rozne striedam. Tu CK som kupovala len nedavno, najcastejsie z notino alebo parfemy-elnino nakupujem, pretoze casto maju ozaj skvele ceny a vzdy darcek navyse k nakupu. Este vzdy sa da co to usetrit s kuponom http://www.kuponyzdarma.sk/ Teraz navyse postovne zdarma. Za seba odporucam mat aj aj a striedat, ak chces len jeden, tak CK Euphoria, je výrazná, silná a drzi dlho.
tak baby dnes dorazila Euphoria a nevydrzala som to tak som skusila a je to MEGAAAAAAA! Je nádherná 🙂