Calvin Klein - Euphoria

ahoj987654
11. júl 2012

Baby, používate niektorú z voňaviek tejto značky? 🙂

laki
11. júl 2012

ano 😉

andrejka10
11. júl 2012

áno, práve Euphoriu 😎

digysa
11. júl 2012

@ahoj987654 To nemyslis vazne...ze si vytvorila DISKUSIU aby si sa spytala, kto pouziva tuto vonavku??

😎 😀 😅

Mam ju doma, ale uz ju nepouzivam... tak o com bude rec?? 🙂

andrejka10
11. júl 2012

@digysa , no práve o tom, prečo ju už nepoužívaš...... 😀 😀 😀 Prepáč, je mi to strašne smiešne 😀 😀

digysa
11. júl 2012

@andrejka10 hmmm...nepouzivam ju lebo mam lepsie vonavky 😉

Thierry Mugler -Angel

http://www.muglerstoreusa.com/Angel-Sunessence-...

CHanel- Mdemoiselle

http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Fr...

Trish McEvoy- No 9 Blackberry Vanilla Musk
http://www.trishmcevoy.com/p-11-n-9-blackberry-...

andrejka10
11. júl 2012

@digysa , jáááj neviem sa dosmiať. Samozrejme, nie z teba 😉 Jednotku a trojku nepoznám, ale dvojka je pre mňa ťažšia vôňa. Hoci ani Euphoria nie je ľahká vôňa. Teraz na leto mám Salvatore, Shine a ešte sa mi páči Flora od Gucciho.

digysa
11. júl 2012

@andrejka10 Som rada, ze som ti sprijemnila den 😀 🙂 😀 Fakt sranda...otvorit temu o jednej vonavke... 😝

lucka1987
11. júl 2012

@ahoj987654 nie nepouzivam ... 😉
tak pri tejto prilezitosti ma napadlo sa teda spytat ci pouzivate Addidas tropical pasion.. no ja milujem tuto vonu.. okrem nej aj tu v tom modrom obale.. .. 😀 😀 😀 😀

@digysa .. tiez nechapem pointe tejto novovzniknutej temy, mozno, parfemy ako tak vo vseobecnosti, ale kecat o jednej vonavecke.... 😀 😀 😀

petraxy6
11. júl 2012

@ahoj987654 nemáš si s kým pokecať? či? no keď si sa opýtala, tak už pridaj teda aj druhý príspevok, nech vieme o čom si chcela točiť 😕 😕 😕 😲 😲 😲 😉

katren
11. júl 2012

@petraxy6 a to som myslela, ze tie plienky ma dnes odrovnali.....no evidentne su prazdniny 🙄 🙄 🙄
asi zalozim diskusiu ze "diskusa/otazka mesiaca" a tam ich budeme hodnotit
fakt ze dnes tomu davaju......sakris, ten vyhladavac tam je taky maly v strede tej obrazovky 🙄 😅 😀 😀 😀 😀 😀

petraxy6
11. júl 2012

@katren moja si mimo témy. 😀 😀 😀 ohodnoť euforiu a založ novú tému. fakt. bude sranda 😀 😀 😀 😀 😀 napr. že aká oét/dis. vás dnes najviac pobavila...a zajtra tú istú môžeš, veď je už nový deň, tak prečo nezaložiť 😠 😠 😠

katren
11. júl 2012

@petraxy6 😀 😀 😀 😀

petraxy6
11. júl 2012

@katren ešte kým nás zmažú, tak mi napíš akú temu si zalozila, lebo ja sa ešte stale neviem orientovať 😅 😅 😅 😅 ale zase viem tam klinkut do gúgela 😀 😀 😀

katren
11. júl 2012

@petraxy6 🤐 zalozim neskor, ked bude admin spat 😵 😀 😀 😀 😀 😀 dam ti potom vediet

petraxy6
11. júl 2012

@katren alebo potom v sobotu 😀

katren
11. júl 2012

@petraxy6 😀 😀 😀 😀

lenka.s
11. júl 2012

no toto musim polozit do muky zalozenim temy "treba mi cikat, myslite, ze by som mala ist na wc ? " 😀 😀 😀 😀

petraxy6
11. júl 2012

@lenka.s 😀 😀 😀 a treba ti?

lenka.s
11. júl 2012

@petraxy6 fuu, neviem, zalozim temu, alebo pre zmenu otazku ? 😝

petraxy6
11. júl 2012

@lenka.s najlepšie bude keď založíš aj diskusiu aj otázku. veď čo 😀 😀 😀
@katren tá lailaleila (zamkli jej tému aké vitamíny) nie je táto autorka príspevku? lebo tiež sa dnes zaregistrovala, ale tu pridala len tento príspevok a tam už 3

katren
11. júl 2012

@petraxy6 mozno, co ti ja vim.... 😖 a sak nech si zaklada..... aj tak ked nieco poviem, dostanem odpoved, ze som mudra a co sa staram, moze sa spytat co chce.... 😀 😀 😀 😀 😀