Čakajú ma skúšky v autoškole a bojím sa, že ich neurobím

pupetko263
20. okt 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte robím si autoškolu a 9 novembra mám mať skúšky a strašne sa bojím že to nedám že urobím chybu ešte má čakajú 2 diaľkové jazdy aj z toho mám strach ešte som nebola v takých veľkých mestách ako šoférka len ako spolujazdec inštruktor je ako kedy raz je príjemný raz iný keď urobím chybu tak hneď je nervózny neviem čo mám robiť rozmýšľam že to nechám ale doma mi hovoria aby som pokračovala.

klarissa25
20. okt 2022

No človek keď sa raz na to dá, bol by hlúpy keby to nedosiahol dokonca....ešte budeš mat jazdy...jasné že človek ma stres z toho ako to dopadne ale báť by si sa nemala..strach nepatrí za volant (to len tak do budúcna)

anonymous87
20. okt 2022

Ja si tiez robim vodicak. Este som jazdy sice nemala, ale paradoxne, tak ako som sa velmi bala, tak teraz sa tesim. Strach mam, ale uz nie taky hrozny. Skor mam respekt. A teda vravim si, vodicak maju vselijake jelitka a ide to 💪
Urcite to nevzdavaj 🙏

basullinka
20. okt 2022

Hlavne si nehovor , ze to nedáš! Hlava a psychika ma velikansky podiel na výsledku...

canany
20. okt 2022

Ja si robim vodicak na motorku a uz 2 tyzdne som nejazdila, lebo ta silnejsia motorka sa im pokazila a na tej slabsej robim osmicky bez problemov, nemam este zdravotnicky kurz a neviem ani kedy maju byt skusky, som z toho vo velkom strese.
Neboj auto das v pohode

kacena4
20. okt 2022

no ak sa necitis na zodpovednost sofetovania a nasledkov co môžeš sposobit radsej nesoferuj ked si neveríš

nepic
20. okt 2022

@pupetko263
Ale neboj sa a to ti hovorím ako dlhoročný vodič profesionál,nič na tom nie je. Len treba rozmýšľať a dávať si pozor. A čo sa týka skúšok,prečo by si nemala urobiť?veď sa pripravuješ,či nie? A pozri sa,nie všetci a vždy urobili v živote všetky skúšky. Ja osobne som zažil,keď tam bol lekár a neurobil,tak isto pani inžinierka a neprešla. A čo,veď sa nič nedeje,na to sú tie opravné potom. Vieš koľko ľudí napr nezmaturovalo a podobne?tak išli na náhradný termín a sú tu živý a zdravý. 😄

anonymous87
21. okt 2022

@pupetko263 inac ja sa budem ucit jazdit v Ba 😂 cize masaker uplny.

mimusha3
21. okt 2022

@pupetko263 ja som na tom podobne. Mám pred sebou ešte päť jázd, skúšky budú vraj niekedy v polovici novembra. Ja mám ale úplne najlepšiu inštruktorku ❤️ aj som jej volala a pýtala sa, že by som si chcela priplatiť jazdy navyše pretože som si nie istá, no ona mi povedala, že nerozumie prečo si neverím, že ona to na jazdy navyše nevidí, ale ak bude treba, nie je problém. Ty by si si nevedela priplatiť a absolvovať jazdy navyše, keď si si nie istá?

ibrunova
21. okt 2022

Hlavne sa poriadne nadrv testy.

malacibulka
22. okt 2022

@pupetko263 Do 9 novembra daleko, jazdi kolko sa da, studuj. Ked to nedas na pvy krat, das to na druhy. Hlavne nepanikar, chybu urobis vtedy, ked panikaris lebo nedavas pozor.