Čakajú ma ešte 2 jazdy v autoškole a rozmýšľam, že to ukončím

pupetko263
26. okt 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte potrebovala by som poradiť čakajú ma skúšky a ešte mám mať 2 jazdy ale rozmýšľam že to ukončím, lebo som dostala strach a neviem čo mám urobiť čo by bolo najlepšie.

cakambabatko
26. okt 2022

Určite neukončuj.. keď si sa dostala tak ďaleko, nevzdávaj to, nedovoľ aby ta strach ovládol..každý mal stres ale ver, nie je to tak ťažké..ber to tak- urobíš, tak urobíš, keď nie-svet sa nezrúti a máš ďalšie dva pokusy. Odporúčam si opakovať testy z aplikácie, tie iste budeš mat aj na oficiálnom teste..skus sa ukľudniť, veď predsa nejde o život.. tých pár minút stresu ta nemôže obrat o toľko peňazí a vodičský 🙂 zvládneš to!

maranco
26. okt 2022

Keď to vzdáš, tak zbytočne vyhodené peniaze a tvoj čas a potom ti bude vŕtať v hlave čo by bolo keby si ostala a možno urobila skúšky.

Potom to znovu zaplatíš a absolvuješ od začiatku.
Tiež si pred maturitou uvažovala ukončiť školu?

tanyan
26. okt 2022

Aký strach si dostala? Čoho sa bojíš?
Je to len test, skúška, jazda... Ak aj neurobíš, tak nebudeš prvá ani posledná...
Keď si však už tak ďaleko, tak nebuď zbabelá a neutekaj z bojiska ešte pred bitkou. 😉
Si dospelá žena a určite si už v živote zvládla aj oveľa ťažšie veci!

gabika0825
26. okt 2022

@pupetko263 Bože môj… máš 2 jazdy posledné. Už si tak daleko, akože nerozumiem čo chceš vyhodiť len tak 1000€ do kosa? Veď sa trosku prekonaj a rob si testy veľa testov a vodicak urobíš ako nič.

telusikk
26. okt 2022

to ti nie je ľúto tých peňazí? aj môj švagor sa na to vykašľal v polovici a teraz ho sestra všade vozí ako taká trubka, taxikár je nič oproti nej. absolútne nad takým niečím ani neuvažuj, oľutuješ to, veď už máš koniec na dosah.

tinusch
26. okt 2022

aj môj syn riešil podobnú situáciu pred nedávnom, ale on chcel skončiť kvôli inštruktorke, bola na neho protivná. nakoniec sme sa o tom porozprávali, dokončil jazdy so zaťatými zubami. skúšky spravil tiež až na 2.pokus, ale teraz je rád a hrdý na seba, že to nevzdal. a už jazdí (zatiaľ pod dozorom, lebo ešte nemá 18), a ide mu to dobre. takže, pokiaľ nemáš na to naozaj vážne dôvody, nevzdávaj to, bola by to škoda takto pred koncom.

mandymoore123
26. okt 2022

@pupetko263 ahoj,ja by som tiež dokončila a ak sa bojíš ďalej soferovat tak skús si preplatiť kondičné jazdy aby si čo najviac skúšala . Po čase to možno prejde - mne pomohol automat , najväčší strach som mala práve z prevodovky,že mi auto zdochne

h2o2
26. okt 2022

Mne inštruktor ukazol ake lieky na tlak musí kvôli mne brať 🤣...Urcite to dokonči a uvidíš ...stres sme mali všetci teda aspoň ja. Policajt bol v pohode ale ten náš inštruktor bol neskutočne hovädo.

kiki68
26. okt 2022

@h2o2 mna jeden dal druhemu kolegovi a ten sa divil, ze co ako je za problem. Ten kolega bol nervny zo mna, tak jazdila som moc opatrne a sem tam radila ako blb. Teraz jazdim bez problemov .

hylary
26. okt 2022

@pupetko263 dokončí To. Ja som chcela po 2 jazdách odísť ale neodišla som a zvládla som to. Neboj, nič nie je také zle ako sa na 1.pohlad zdá. Bude ti ľúto peňazí aj času ktorý si investovala. To dáš, ver si 💪

marca12
26. okt 2022

@pupetko263 Neblazni,strach nas musi posuvat dopredu a nie nas obmedzovat. Vacsina z nas sa bala aspon teda ten,kto je zodpovednejsi,citi urcitu tazobu a strach. Tolko penazi si do toho dala,nevzdavaj to!

pupetko263
autor
26. okt 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@kiki68 tento je sám sebe pánom robí to sám všetko a už som ho zažila keď som niečo pokazila a preto asi mám aj strach a ešte som v živote nebola vo veľkom meste ako šofér tak možno aj preto

po1982
27. okt 2022

Nie nekončí to zvládneš treba si veriť ja jazdím ako vodič z povolania pred pár rokmi bola taká poľadovica celý deň na ceste a už som sa vracal domov a začalo má z kamiónom točiť už som vedel že nedobre odniesol si to stĺp ale to nebolo nič do zadu narazila pizza a roztrhlo jej celý bok až strechu viac som sa bál o tu slečnu čo bola v aute ako o kamión ktorý držal len stlp aby sa neprevratil a majiteľ firmy prišiel k nehode a prvá otázka čo som robil ale keď vyšiel z auta a natiahol sa už mu bolo všetko jasné a čo spravil povedal nech si vezmem voľno aby som zvládol ten stres a nepozeral na auto hlavne že sa nikomu nič nestalo . A vieš si predstaviť aký bol stres po tej nehode a jazdím ďalej a nemyslím na to čo sa stalo . Hlavne klud hlavu hore a treba si veriť každé začiatky sú ťažké ale vzdať sa toho by bola hlúposť keď už máš pred sebou 2 jazdy a skúšky. A keď spravíš skúšky a nebudeš si veriť tak poziadaj na začiatok niekoho aby s tebou trochu išiel na cestu ale hlavne nie nieakeho nervaka takého čo vieš že je v pohode a tí vie aj poradit a nebude po tebe vrieskať keď niečo neurobíš správne . Držím palce na skúškach a hlavne klud hlavu hore to dáš spravili iný spravíš aj ty . 😁

andrea400
27. okt 2022

@pupetko263 ahoj dala si za to peniaze a ideš to ukončiť keď už si tak blízko? Ja som končila v máji, robila som vo veľkom meste tiež som si neverila ale dala som si kondičné jazdy a spravila som skúšky. Tak určite si ver a choď do toho sú tak blízko a časom získaš prax a budeš rada že si to nevzdala.

blontimka
27. okt 2022

@pupetko263 to zvládneš. Neviem čoho si sa zľakla/bojíš, ale veľká väčšina veci/situácii ktorých sa bojíme sa nikdy nestane

tinusch
27. okt 2022

@pupetko263 niektorí inštruktori si myslia, že zožrali všetku múdrosť sveta. aj tá synova bola zároveň aj majiteľka a robila sama, takže preradiť ho k inému sa nedalo. mňa by zaujímalo, ako začínali oni, či sa hneď narodili s vodičským preukazom, lebo podaktorí sa tak správajú...

hayabusa1337
27. okt 2022

@pupetko263 to kolko mas ze si dostala strach z autoskoly? pises ako 11 rocna. co si neschopacka normalne tam chod a jazdi ako miliony ostatnych ludi a ked to nezvladnes tak ano si neschopna aspon sj to potvrdis.

stary_ujco
27. okt 2022

2 jazdy do konca autoškoly a žiak sa boji sadnúť za volant s instruktorom a ešte nebol ani v meste... A potom to dostane papiere, zlezie z lazov do okresnej dediny a problem je na svete.

simca06022011
27. okt 2022

dokonci to a potom si zozen este kondicne jazdy. Ja som zdupkala pred jazdami a lutujem to do teraz casto, stale som to odkladala, cez MD si urobim, potom si urobim, potom a .. neurobim :D Lebo okrem tej "paniky" okolo vyjdenia na cestu, stale nieco do toho pride.

simca06022011
27. okt 2022

@tinusch inak toto aj ja sledujem, normalne cakaju, ze clovek sadne do toho ich auta a vie soferovat. Mna zaklady naucil chlap na parkovisku za 15min, manual sme dostali z autoskoly na vsetko ako pre jaslickarov, cize podla toho som sa to nauciala, cize trenazer som isla v kludne a kocka co bola so mnou chuda, nevedela nic, a ten bol cely zhrozeny... hovorim, ze ved nesoferovala tak ako by to mala vediet? proste aby hotovi sofer tam prisiel. po mojej sestre vrieskal v kuse a ta mala taky stres ze neviem kolkokrat tie jazdy robila :D brat vedel soferovat v pohode ten mal klud.. :D zaujimave ze za tych 10 rokov, nehodovost pri nich dvoch je uplne odlisna,vidno kto je v klude a kto nie. brat auto este ani netukol ziadne, sestra mala uz niekolko nehod, tukance neratam, dve uplne totalkove. Je velmi dolezite aby sa ludia naucili jazdit v KLUDE.

ericka168
27. okt 2022

@pupetko263 niee čosi neukončuj to budeš neskôr ľutovať.... strach je uplne normálny ale neboj sa zvládneš to 😉

hopeja
27. okt 2022

@tinusch normálne ako som čítala co si napísala pripomenulo mi to moju instruktorku a keď som si pozrela odkiaľ si, tak už to viem naisto 🙂 tiez som mala s nou problém a chcela som raz uprostred jazdy zastať a vystúpiť,cela autoskola katastrofa , ale dala som to, no nerada spominam

basska_b
27. okt 2022

Ale z coho strach? Ze nespravis skusku? Ze bude trapas? Takych bolo aj bude 😄 hlavne klud...

thoughtfulweirdo
27. okt 2022

Ja nerozumiem, akou logikou si prišla na to, že by si skončila len tak 🤭 nejde ti to, ok, tak buď si dokúp jazdy navyše, alebo nedokúp a vyskúšaj spraviť skúšky. Čo sa stane najhoršie? Nezvládneš to na 3 pokusy a prídeš o peniaze. Ale rovno to vzdať bez skúšania a naisto vyhodiť tie prachy do vzduchu? Ale no tak. Pozri, mne to v autoškole nešlo. Dokupila som si ďalšie jazdy pred skúškami, aj tak to nebola žiadna sláva, myslela som, že skúšku nemám šancu zvládnuť. Ale nechať im moje peniaze len tak bez boja? Nehroziiiii 😄 Nakoniec som to na 2.krat so šťastím zvládla. Keď som mala vodičský preukaz v ruke, mohla som sa to začať učiť pomaličky v kľude sama, svojím tempom.

tinusch
27. okt 2022

@hopeja píšem IP 😉