Ahojte, rada by som pocula vase nazory na byvanie v okoli Bratislavy. Zaujimaju ma nazory tych, ktori uz takto byvaju v smere Pezinok, Vajnory a Senec. Ake je ranne a popracovne cestovanie v spicke? Vsade pisu, ze je to katastrofa, ale vsetci moji znami, ktori takto byvaju, tvrdia, ze je to v pohode a trva to pol hodinku od dveri k dveram. Ktora lokalita z troch spominanych je podla vas najzjazdnejsia a najprijatelnejsia pre dochadzanie do prace?
Ja byvam v Kralovej pri Senci. Malu nosim do Ba do skolky. Z domu odchadzame o 6h rano,o 6.30h je mala v skolke a o 7 v praci. Nestojime ani Malinove,ani v Moste pri BA.
Zalezi kedy chodia tvoji znami do a z roboty, toto je podstatna cast otazky lebo ak chodis z PK do BA na 8-9.00 do prace tak neverim, ze si tam za pol hodku. A to nechci vediet kde az za PK stojis na ceste spät po 16.00. Raz som tak isla k otcovi okolo 17.00 a stala som takmer za Jurom a hodinu som isla cestu co normalne spravim za 10-15 minut.
@slivka77 Odporúčam ti to najprv si tú cestu párkrát vyskúšať, kým sa presťahuješ, lebo ľudia často len nechcú priznať, že trávia denne dve hodiny v zápche. Bývala som predtým vo Vrakuni, kadiaľ idú všetky autá na smer Most, Malinovo alebo Dunajská Lužná, Rovinka. Ráno, medzi 7:30-8:30 a poobede medzi 17:00-18:00 je to čistý masakker, každý deň. A už nehovoriac o tom, keď sneží alebo prší.
Suhlas s vyssimi prispevkami.. jedine ak sa ti podari najst byvanie v blizkosti verjenej dopravy hlavne vlakovej tak sa to da.. ale inak... cisty msaaker ako pisu zeny vyssie... a trapit male dieta budenim a vozzenim rano o 6 . Je to na zvazenie...
Zo Senca nehrozí pol hodina ani omylom. Voľakedy dobre daaavno bolo Senec Bratislava otázka 20 min, záležalo kam v ba si išla.
Zo senca hodinu bezne medzi 7 30 az 8 45 a spat aj 15 30 az 18 00 dakedy. Ja by som sa tym smerom nedala ani za svet. Ked uz tak bud blizko k vlaku ci elektricke ci smer rakusko ci madarsko..
@slivka77 ak chodíš do práce na 7. - 7.30 tak sa to ešte ako tak dá, inak je to masaker... veď nech ťa niekto z tých známych nechá u seba jednu dve noci prespať a vyskúšaj si to 😀 kolegyňa dochádza z bernolákova, tak počúvam každé ráno, aká je to "pohoda" - keď nešoféruje ona a môže si hodinku pospať v aute 😀 ďalšia kamoška bola najšťastnejšia na svete, keď sa konečne odsťahovali z Vinosadov, lebo trávila pol života v zápche v aute...