Dnes ma môj bývalý narodky, rozmýšľam, ci mu mam napísať.. myslím na to od rana, len neviem ci sa to hodí, ked som mu dala “kopacky “ Ja pred necelým rokom... a teraz som tehotná s niekym iným.. co by ste robili ? Hodí sa to?
Nie,je to uzavretá kapitola,nijaký kontakt netreba.
Nie, nechala si ho tak mu daj pokoj
Nie...treba za ním spraviť hrubú čiaru
Urcite nepisat
absolútne nevhodné. a tvoj súčasný musí byť "šťastný" muž 🙄
pokial ste neostali kamaradi ... teda nestretavate sa nepisete si tak s tym nezacinaj ... ak ma priatelku bolo by to neprijemne aj jemu a isto aj tvojmu sucasnemu ...
Nie
tazko povedat,teda neviem ci ste sa rozsili uplne v zlom...aj ked yo je vzdy zvlastna tema. Mozno mam iny nazor, ako dom citala diskusiu...ja by som len strucne asi napisala vsetko najlepsie a koniec,terajsiemu partenrovi by som to povedala,any to nebolo, ze poza chrbat...mna osobne by to potesilo,ze si na mna spomenul a nic viac...co bolo bolo,uz je ine.
Ak ste zostali v kontakte a tvoj súčasný partner o Tom vie, napíš mu...no ja by som s bývalými v kontakte nebola, aj keby sme sa rozišli v dobrom.
Jasne napis mu a posli selfie bruška😃aj ked je to take hmm ze na co? Aby vedel ze nanho mysliš?
My si gratulujeme, ale ostali sme priatelia uz s vlastnymi rodinami. Cize taky sviatocny kontakt.
A načo?
Na svet sa pýta ďalšie šťastné dieťa po pár týždňovom vzťahu? Si sa poponahlala..
Vidieť, ze si "vyzretá" osobnosť aj vzhľadom na tú prvú otázku.
@stanulienkat teba kto sa pýtal na názor na moje tehotenstvo ? 🙂) zmizni
@stanulienkat tak hadam je to kazdeho osobna vec,kedy a s kym bude mat dieta...a autorka pise ,ze sa rozisli pred necelym rokom,co moze byt aj 11 mesiacov a tehotna moze byt aj 3 tyzdne... kazdy mudry ako radio o cudzom zivote 🙂🤷♀️
Pre mňa je všeobecne kontaktovanie bývalých partnerov nepochopiteľné. Raz keď zavriem dvere tak načo kontaktovať? A určite to nerobí dobrotu a je jedno z akého dôvodu príde ku kontaktovaniu.
@stanulienkat kamarátka otehotnela po trojmesačnej známosti lebo chcela dieťa. Teraz má maličký už 6 rokov, čakajú druhé a pred rokom sa vzali. Niekedy nemáte deti ani po 7 rokoch vzťahu. Rozídete sa a zrazu bum. Je to tak ako to má byť. A aj keby...nebola by prvá ani posledná čo vychováva dieťa sama. Prečo sa do toho vôbec niekto montuje 🤦♀️
Tiež mi to príde ako provokácia.....a áno byť do roka tehotná s niekým iným to je znak minimálne nevyzretej osobnosti....a to som ešte slušná....a tým, že mu chceš písať si iba potvrdila svoju nevyzretosť....a napísať inej žene na fóre, že zmizni? Akože áno, všetci budú robiť iba ako ty chceš.....
@iffushka odpísala som jej v takom štýle ako ona mne napísala, pýtala som sa na názor ci je vhodne pisat vins k narodeninám a ona útočne komentuje mna a moje tehotenstvo.. pre mna je takáto útočná odpoved zbytočná a hlúpa, rovnako ako aj ty 🙂
A naco mu chces vlastne pisat???
ani náhodou.... načo jatriť staré rany...
Tak pokiaľ je to Tvoj ex, už by si to mala mať v hlave aj v srdci uzavreté, či? ... za mňa teda určite nie ... aj keď aj ja mám ex, ktorý mi píše k sviatku každý rok ... úprimne, nechápem to ... treba žiť prítomnosťou, budúcnosťou, čo bolo, bolo ... do minulosti sa netreba vracať, nemá to zmysel ...
To máš ako s amputovanou rukou. Už sa nevráti a to čo cítiš je len fantómová bolesť 🥸😆
Ved napis z akeho dovodu ho chces kontaktovat? Uz sa ta to pytali niekolkokrat ale ty to ignorujes. Reagujes iba aby si sa hadala.
Ked uz potrebujes niekoho nazor a hneva ta co ti piseme tu.. opytaj sa svojho priatela aky mà na to nazor on . ( nam to proste zavana, ze za tym nieco je. Preco sa vobec pytas? Niekedy sa ludia rozidu a su stale “kamosi” komunikuju spolu cele roky. V takom pripade je vhodne gratulovat. Ale ak si sa snim rozisla a cely rok nic.. tak to bude vyzerat A ze nie si happy s partnerom hoci si teho a lutujes ze nie si snim. B ze sa chces pochvalit svojim novym zivotom aby si mu nieco “dokazala.” Ja neodsudzujem ani jednu moznost len ty si musis vybrat ci ti nevadi ked ho jedna alebo druha napadne. V kazdom pripade to znie ze nemas vyriesene emocie k nemu. Je to uz len na tebe .. tym ze nie ste spolu vobec mu nemusis gratulovat. Mne sa ex’s aj po rokoch ozvu len tak Lebo som unforgettable 😂len mi ego masiruju. Ja sa prva neozyvam nemam potrebu 😇
Nepísala by som, podľa mňa to nie je vhodne