Bývalá kolegyňa ma všade ohovára

7. júl 2020

moja terajsia kolegyna z prace sa stretla nahodou s mojou byvalou ktora ma ohovara na kazdom rohu vo veciach co nie je vobec pravda. Nedokazem to prekusnut pretoze si teraz kolegyne myslia ze to tak je. Premyslam,ze jej napisem,ze preco o mne vyprqva veci ktore nie su pravda. Myslite,ze to mam spravit? Pointou je ze vyprava,ze ma vyhodili lenze je to opacne vyhodili ju ja som z prace odisla kvoli lepsej ponuke

h2
7. júl 2020

Prosím Ťa, kašli na to. Ako to už teraz Tebe pomôže, keď jej napíšeš, prečo o Tebe rozpráva nepravdy? Kolegyniam si určite už vysvetlila, ako to bolo. Nemyslím, že by sa ktokoľvek zaoberal niečím takým, ako či Teba vyhodili, alebo nevyhodili, ľudia riešia iné veci, každému je to jedno. Keď sa tá chudera bude lepšie cítiť, keď povie, že Ťa vyhodili, tak jej to dopraj. Tým, že budeš tvrdošinne presviedčať terajšie kolegyne, že Ťa nevyhodili, by si na to len viac privolávala pozornosť, až by si bola sama podozrivá, že ako to vlastne bolo.

stanulienkat
7. júl 2020

Kolko rokov prosim ta mas? 12?

autor
7. júl 2020

Stve ma to pretoze vyprava ze nemam take vzdelanie ako tvrdim ze som si skolu zaplatila a ze som neschopna. Uraza ma to

h2
7. júl 2020

Ale však nech si vypráva. Strápňuje tým len sama seba. Zamestnávateľ snáď má doklad o Tvojom vzdelaní. Fakt na to kašli.

77daniela77
7. júl 2020

Terajsie kolegyne presvedcis najlepsie svojou odbornostou a celkovo pracou.Skoda reci,len sa zamotas.....

ivkazba
7. júl 2020

Keď sa s ňou budeš dohadovať, znížiš sa na jej úroveň. Takže ak si dostatočne vyzretá osoba, tak to dokážeš zvysoka ignorovať a nových kolegov presvedčiť o jej nezmysloch svojim výkonom a prácou.

nenne27
7. júl 2020

Ja ta chapem.bez urazky dievcata co tu pisu ze mas na to kaslat sa mylia.ked sa v mojom fachu siria klebety takehoto typu, tak si ten clovej uz vo fachu ani neprdne.a to byvam na sk v nie malom meste.

h2
7. júl 2020

@nenne27 No dobre, ale čo by si jej teda poradila? Jasné, že ju to mrzí a je to nepríjemné. Ale nemyslím, že s tým môže niečo urobiť. A už vôbec nie tým, že bude vypisovať tej dotyčnej.

sasesoe
7. júl 2020

Ahoj, kazdy "normalny" clovek vie, ze to, co mu niekto hovori o inej osobe viac vypoveda o samotnom rozpravacovi a take klebety by som vobec neriesila

nenne27
7. júl 2020

@h2 vies co? Isla by som za nou a tvrdo prehovorila do duse.ze to je na cti utrhanie a skodi jej tym.ze s tym pojde na policiu.kolegynu takto okydaval chlapik na fb a normalne ho udala.ze o nej siri nepravdive reci a skodi jej tym v zamestnani.idealne by bolo keby isla s niekym z prace ktoremu klebeta bola povedana.budu to riesit.zazila som, bola som ako svedok spominanej kolegyni

nenne27
7. júl 2020

@h2 takychto ludi treba poriadne vystrasit.nemoze si tu kazdy robit co chce, ublizovat a skodit.ked stale budeme cusat to nam nepomoze

laguna28
7. júl 2020

Urážať by ťa to malo, keby to bola pravda. Prejavujes obavu z niečoho čo nie je a tým dostavas samu seba do zlej psychickej situácie. Na čo je to dobré? Tie kolegyne ktoré ťa poznajú snáď vedia kde je pravda, alebo to vôbec neriešia. Načo sa užierat niekým, kto ti za to nestojí. Alebo ti snáď takýto človek dokáže ubit sebavedomie na nulu?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
7. júl 2020

Viem aké je neprimne keď ťa ohovárajú, zažila som to az na to, že som sa ešte nedozvedela čo je obsah intríg, ani kto to rozsiruje, zažívam len nepríjemné pohľady a ignorovanie ľudí ktorí ma predtym normálne zdravili a boli mili.. ak by som to vedela, neviem čo by som spravila zrejme nič, asi by bola zbytocne niečo vysvetľovať, keď človek chce niečomu veriť, tak ho nič nepresvedčí.. myslím že akakolvek obrana voči intrigam je zbytočná, lebo pravda vždy vyjde najavo.. ak by prišla rec na kolegyňu medzi ostatnymi, uviedla by som veci na pravú mieru a doplnila by som, že každý má nárok urobiť si svoj názor, ale že intriganstvo je detinské a ukazuje to len na charakter človeka čo intrigy šíri.. viem ako to mrzí, ale iné sa asi moc nedá, nech sa kolegyňa rochni v hnusnych rečiach, je to len jej obraz..

sadkoni
8. júl 2020

Vykašlala by som sa na ňu, vôbec by som ju neriešila. Všetko sa jej vráti, nerob si z toho nejaké vrásky, ako sa hovorí, ľudia aj tak počujú len to, čo chcú počuť.