Býva niekto z vás pri autoservise?

ivanak49
27. feb 2021

Ahojte, chcem sa opýtať či niekto býva pri autoservise ci ide stade moc hluk a smrad.... Mame vyhliadnuty dom pri autoservise... No nevieme ako sa tam býva pretože ešte len sa autoservis ma spustiť na leto a v domoch nikto nebýva lebo sú to novostavby ktoré staval developer... Vie niekto poradiť v tomto ako sa býva takto vedľa servisu?

22orchidea11
27. feb 2021

@ivanak49
Ahoj. Neviem ci pomôžem, ale ja byvam cez cestu pri f. co ma nakladnu dopravu. Takze kazdy den oprava aut, buchanie do zeleza, vrtanie, startovanie.. A to aj cez vikendy skoro rano az do večera . Ticha si moc neuzijeme

lula313
27. feb 2021

@ivanak49 chodíme k dedinským automechanikom a každý jeden musel odist mimo, lebo sa ľudia sťažovali na hluk a aj parkovanie(jednak musí niekde parkovať auta čakajúce na opravu, opravené, ale aj zákazníci sa prídu spytat, zaparkujú teda aj kľudne pred tvojim domom). Dalsi problem je mobilita niekoľko zákazníkov denne. Smrad podľa mna citit nie je.

gubiko
27. feb 2021

my sme raz boli pozerať dom, ktorého sused mal opravu nákladných áut, aj vlastnil traktor a tatrovku. dlho sme zvažovali, pretože dom s pozemkom boli super aj za dobrú cenu. potom sme si ale uvedomili jednu vec. ten pán mal bývanie v dome nad servisom. tam žil aj s rodinou. vtedy sme si uvedomili, že s človekom, ktorý v tom býva a žije a nevadí mu to sa nikdy nedohodneme, pretože má hranice nastavené inak a nás bude vnímať ako tých, čo sa majú prispôsobiť. pokiaľ viete túto skutočnosť popredu, nie som si istá, či bude relevantné sa neskôr na to sťažovať. zavše teda vychovávať deti v prostredí, kde sa strieda kopec ľudí s autami.. ja by som do toho nešla.

tanyan
27. feb 2021

Záleží aj od typu servisu - niektorí riešia viac elektroniku a elektriku, čo nie je špinavé ani hlučné. Dôležité je aj vybavenie servisu - ak majú dobre izolovanú dielňu, tak to zostane vnútri a nebude obťažovať okolie.

jajka71
27. feb 2021

Moje tety majú suseda co na dvore opravuje auta a sú rady že je medzi nimi ešte 1 dom... Ale veľa závisí od toho aky je to servis, lebo sú moderné autoservisy o ktorých to viete len skrz "zlaté stránky" a také, kde je večný hluk, problém s parkovaním, smrad a kedy to tam "zije" sviatky piatky...véd aj v TV rtvs sa viac krát riešili susedské spory kedy nemohli susedia nič, lebo papierovo mal všetko ok....