Zeny ktore byvate v byte, a ako je pred vchodom adresar mien, tak kto to ma na starosti? Nastahovali sme sa zaciatkom tohto roka, prelepili sme si nase priezvisko a domovnicka nam to strhla, ze to musi byt original a ze ona sama poziada o to aby tam bolo napisane nase priezvisko. No lenze uz je september a akosi na to “zabudla”. Na koho sa mam obratit? Dakujem za rady
Ja osobne by som to tam vylepila znova 🙂 možno si domovnicka uvedomí, že sa má poponáhľať s originálnym nápisom mena
u nas si to na zvoncekoch kazdy riesi sam, ked sa kedysi dali zvonceky a schranky, tak to bolo dodane firmou, odvtedy je to vlastna tvorba ak sa zmeni majitel. Nejaky zoznam vlastnikov bytov nikde vyveseny nemame
@veronickasl nalepili sme to 3x a 3x to strhla 🤷♀️🤦♀️
Ja by som za nou sla, ze nech to tam necha, pretoze vam musia dorucit aj postu aj zazvonit. A este by som si ju aj pekne podala, ze ci mi bude ona preplacat PN ak sa mi kontrola zo socialky nedozvoni alebo co ak bude potrebna RZP ked sa nieco zomelie. Tieto riaditelky zemegule a prilahleho vesmiru treba riesit razne, nenechat si skakat po hlave
Chod jej zaklopat a povedz rovno do oci nech to tam necha kym nevytlaci original. Ked jej to vadi, nech sa poponahla. Lebo to tam fixkou napises.
@viestta ah, uz aj to sme skusali, povedala, ze vsetko vybavi. A dodnes nic 🤦♀️ no nic, zajtra po xtykrat budeme riesit ked nepomoze tak uz asi pouzijeme predsa len tu fixu 🤣
Rieši si to majiteľ bytu. Môjmu mužovi by raz odlepila a viac by to neurobila.
Treba jej jasne povedať že byt je váš a označenie tam ostane kým nedá vyrobiť nové.
Na niektorých ľudí platí jasné a dôrazné slovo a nič iné.
To je co za hlupanu. Isla by som za nou osobne a poziadala ju,aby tam nechala nalepku dovtedy,kym vam neda jej pozadovany original. A vysvetlila jej,ze vam chodi posta a to meno tam potrebujete mat.
Dakujem, myslela som, ze my nie sme uz ok🤦♀️ zajtra hned riesime
No na tu domovnicku
keby toto mne urobila, tak po slušnom jednaní nastúpi moja papuľa -počujte pani XY., ak tú menovku strhnete skôr ako tam dáte nejakú dizajnovo originálnu menovku , tak vám tie prsty kladivom rozbijem ! 8 mesiacov ste neschopná to vyriešiť, tak čo si to dovoľujete strhávať ! Podľa zákona musím mať schránku aj zvonček označené , chodí mi dôležitá pošta, kuriér, kontrola z úradov (ju prd do toho či a čo chodí) , tak to označené bude a basta ! ešte raz sa toho dotknete, máte prsty dole a hodím ich psom ! pekne potichu medzi zuby aby ona dobre počula, ale nikto iný.
a aj tak beriem hrubú fixku na sklo/plast/kov a napíšem to tam, nech ju aj rozdrapí, kravu sprostú. mmch. veď domovníci už vari ani neexistujú ?!! a ak má nejaká osoba takéto podobné postavenie, tak sa na ňu sťažujem !
(moje vyjadrenia berte s rezervou, ako sarkazmus, iróniu, ale aj kúsok reality)
No ako? Vybavene?
@cacianka domovnici ako taki neexistuju, a popravde nikto normalny to ani robit nechce. Ked to niekto robi, tak len preto aby mal pocit dolezitosti. Aj my mame taku riaditelku zemegule a prilahleho vysmiru. Vybavit nie je schopna nic, hlupa je ako bedna gitu ale kontrolovat by kontrolovala vsetko. Ma funkciu aby bola dolezita ale ak nieco vybavis tak, ze ju jednoducho obides, tak vyskakuje ako tajtrlik ako si si to dovolila a vzdy to zaklincuje tym, ze ti tu fakturu da preplatit. Zaujimave este mi nedosla ani faktura za vyregulovanie kurenia, ked nam piskali radiatory a volala som SBD, ani ked sme volali aby nam precistili filtre na teplu vodu. Ale ten cirkus co dokazala robit, az ludia na chodbu vyliezali... No proste riaditelia zemegule...
@viestta tak potom ona je čo ? ked by chcela rozhodovať o faktúrach ? ja si ešte pamätám domovníčku, ale iba krátko, stretla som ju iba pár x, ked chodila vyberať poplatky, ako nová obyvateľka som bola, potom som si dala sipo,. ale to bolo ešte pred 1989. ja teraz robím zástupkyňu susedov, som iba styčný dôstojník, keby bolo niečo treba riešiť za náš vchod, tak komplexne, za spoločné priestory, výťahy, to čo majú susedia za dverami je ich privát. dobrovoľne s chlapom občas meníme žiarovky na chodbe, otvoríme suterénne priestory pre opravárov, a za každý vchod jeden človek kontrolujeme faktúry na preplatenie. Drobnosti, občas, ale takéto riaditeľské ambície ako tá vaša, nemám. By som ju vysmiala a poslala do PPP.
isla by som za nou, nech to okamzite vybavi, alebo to tam ostane nalepene. Potrebujes aby ta nasla postarka, kurier a ktokolvek, a byt je vas, zvoncek je vas... a nie na nu cakat rok kym sa rozkyva.
U nas to robila domovnicka.
U nas to riesi presne zastupca vlastnikov,napiseme mail a doplni to.