chcem sa opytat,hlavne mamiciek zo Ziliny a okolia,ci by privitali burzu detskeho blecenia,hracie,pomocok?Lebo ak by bol zaujem,mozem zorganizovat.Priestory mam,len aby som vedela,ci tam vobec niekto pride a ci by bol zaujem.Piste,bud od sprav,alebo sem.ak bude zaujem,bude aj burza.Podla mna to je dobre vec.
ale preco si to zaradila medzi rodinne problemy? skor do diskusie ZILINA
nevedela som,ze su tu oddelenia,tak sorry :D ak bude viacej zaujemcov,odpisem kazdemu osobne aj s datumom konanie burzy
ak budu zaujemcovia,zorganizujem.
ahoj silvik123, to by bola len burza detskeho oblecenia? ja mam na predaj kopec damskych veci, mohla by som sa zucastnit?
Ahoj,ja by som veru tiez uvitala a ak je tu nejaka mamina zo ziliny a okolia a chcela by nejkae pekne oblecko na chlapca aj dievcatko tak mam po mojich detoch vela krasnych veci.Ohlaste sa a dohodneme sa a mozete si prist povyberat. aj malo nosene ci nove veci sa najdu,tiez topanocky a hracky.kludne piste a pytajte sa a pridite . Radi posunieme a my si zas kupine nieco vatsie pre nas.
Ahojte, no co s tou burzou?rada by som popredavala veci po mojej malej a isto aj nieco kupila 🙂akurat rozmyslam, ci nepojdem pozriet na burzu do turcianskych teplic 🙂
Ahojte..najblizsia burza sa kona v Lietacskej Lucke 2.10. v kulturnom dome..tusim od 16,30..potom dalsia je 4.10.v cvc vlcince na zvolenskej..Zisla by sa aj nejaka na Solinkach🙂)
@silvik123 ahoj a kde mas moznost to uskutocnit? urcite by sme privitali burzicku aj na solinkach🙂) a zaujemcou by bolo..staci to hodit na zilinu do tej temy alebo do vecernika napriklad.
Ja uz som bola a troch..zatial najlesie v Trnovom
No ja mam moznost priestorou.ale neni akosi zaujem.pisalo mi iba asi 5zien.
@silvik123 zalezi aj kde to je..sidlisko alebo? staci , ked sa to zavesi tu do temy zilina a tu to uz baby poznaju, tie co chodia pravidelne na burzy isto pridu..a ak sa to napriklad vylepi niekde na skolu , pripadne zastavku..alebo ine zariadenie blizko miesta konania, problem by nemal byt..ale stale neviem kde to vlasten moze byt🙂za posledny tyzden som bola uz na troch burzach ..teraz ma cakaju este dlasie dve
Ahojte, tiež mám záujem o burzu - ako predávajúca, mám kopu pekného dojčenského oblečenia + oblečenie do cca 3 rokov, veľmi pekné Protetika zimné topánky, ale určite by som si rada aj niečo kúpila. Plánujem burzu na Solinkách, resp. rada sa zúčastním. Je záujem?
Ahojte,neviete niekto o nejakej burze ? Mam na predaj veci po dvojickach od 0 do 4r,ale samozrejme kto by mal zaujem moze prist aj ku mne domov (sidlisko Vlcince)
ahojte, mam nejake veci po detoch na predaj, ak by mala niektora zaujem tak kludne pridem aj osobne (pripadne ak bude z hajika moze prist kuknut ku mne)
Ja by som tiez urcite privitala nejaku burzu, predavam vecicky od 0-24 mesiacov, nakupovane v Anglicku z druhej ruky (znacky Next, Marks & Spencer, Monsoon, Gap, Peppa Pig atd.), moj nick je Elilei, ak chcete popozerajte!🙂 Ak by niekto vedel o nejakej burze, prosim dajte mi vediet. Dakujem 🙂 🙂 😎 😝
@silvik123 Ja by som tiež privítala burzu hneď by som išla 🙂)
Dajte vedieť
Dík
Neviete dievcata ci je niekde v ziline burza?
chcela by som tiez obnovit tuto temu, zaujimala by ma burza aj s oblecenim pre dospelych, nemam kam dat detske veci, tak sa musim aj tych svojich pozbavovat 🙂
neviete mi poradit, ci sa v ZA nieco take organizuje?
Ahojte baby.Zajtra na solinkach pri kostole ma byt niaka burza.Este som nebola na takej akcii ale pojdem kuknut.Mam tiez dost detskych veci a chcela by som sa toho zbavit. 😉
ja mam dost detskych veci a mohla by si mi dat vediet, ked sa bude nieco take konat hm.....
ja by som tiez prisla ako predavajuci ak by sa dalo
bolo by super zorganizovat burzu oblecenia (detského aj dospelackeho) ... pani hore pisala ze priestory ma... viem ze byva vzdy to tak ze vystavujuci plati poplatok za ,,prenajate miesto,, cca 2 eur... a aj ti ktori pridu nakupit si platia vstupne cca 50 centov... viem ze takato burza bola v labyrinte kedysi a bolo to super.... mozno by aj nejaka skola poskytla telocvicnu...
Burza solinky tusim 15.10
@ivka1976 mas nejaky link?
@silvik123 ja by som prisla, mam 3 deturence, zislo by sa nieco take, len podla too kedy, my napr. ideme od 12.7. až do konca jula na dovcu.