Bundy Zajo

15. apr 2023

Ahojte, aké máte skúsenosti s bundami značky ZAJO? Zaujala ma ta na 4 ročné obdobia, myslíte,že naozaj sa dá nosiť aj v zime s človek v nej nezamrzne? Bývajú niekedy v lete väčšie zľavy,výpredaje? A ako sedia veľkosti? Dakujem

kukuk29
15. apr 2023

Bundy zo Zaja su super 🙂 moje najoblubenejsie.Treba si dat trosku.pozor na velkosti ked mas vacsie proporcie lebo maju trosku uzsie strihy ale niekomu sedia ake ine znacky.Maju teraz aktualne dake zlavy inak to casto nebyva...Ja mam od nich do 10 bund su moja srdcovka 🥰

riskoh
15. apr 2023

Kupovala som po zime, v akcii, za nas uplne super, navyse sedia perfektne na postavu( dlhsia,chuda,dlhe ruky)

zero_hero
15. apr 2023

My mame tiež len dobre skúsenosti, ale teda neviem ako ta na 4 ročne obdobia, neviem ktorá by to mala byt. Posles prosím ta link? Aktuálne majú nejaké zľavy, neviem či nie prvýkrát od kedy od nich kupujeme 😀 čo sa týka veľkosti, sú to väčšinou užšie strihy take na telo.

autor
15. apr 2023

@zero_hero nepremokavá bunda s priedusnymi vlastnosťami tam píše. Keď si kuknes na ich stránke. Nedá sa mi pridať link. Stojí 60,90€. Takze vacsie zľavy už asi nebývajú...? A teda by ma zaujímalo či sa dá nosiť fakt v zime a na jeseň.
@kukuk29 a ako sú dlhé? Zakryjú zadok?
@riskoh a kedy po zime si kupovala? Či budú mať väčšie zľavy alebo ani nie.

autor
15. apr 2023

@zero_hero potom prosím napíš či si ju našla a čo na ňu hovoríš

muchotrafka298
15. apr 2023

Tie bundy su urcene pre stihle osoby a vacsie cisla vyssie osoby, ked si pozries tabulku velkosti, tak trebars L je na vysku 173 cm, ak mas menej, nebude Ti to sediet. Oni maju tie bundy aj nohavice o dost uzsie ako ine znacky. Ja od nich par veci mam, este ked fungovali v minulosti.

Oni vypredaje mali, ked skrachovali cez koronu tak vypredavali sklady. Zlavy oni mavaju bezne pocas roka.

Podla mna su aj lepsie znacky, napriklad Jack Wolfskin. Od nich mam viacero bund a 100 percentna spokojnost. Su ale v inej cenovej kategorii ako Zajo.

maminkadeticiek
15. apr 2023

Ja som chodiaca reklama na ZAJO a takmer so vserkym som spokojna.Mam aj bundu,krasnu,kvalitnu.

maminkadeticiek
15. apr 2023

A nie ZAJO ma velmi zriedka zlavy a nie moc vyrazne,tak zbytocne nevakaj.Akurat co sa dockas vypredania velkosti.Ja som sa uz tak tie neraz osuskala.

autor
15. apr 2023

@muchotrafka298 no ja mám 170 CM , som užšej postavy až na to brucho😂😂😂 teraz si ma zmiatla,neviem či by mi bolo M alebo žeby až L? No áno, to je už iná cena za tie bundy čo píšeš...
@maminkadeticiek a akú máš bundu? Zimnú? My nie sme nejakí turisti,chcela som normálne von zo psom aj do práce a táto ma zaujala,že by sa dala nosiť od jesene do jari len neviem či by som sa nemusela pod ňu naobliekat ako snehuliak

olimuc
15. apr 2023

My sme mali bundy, spred xy rokov a boli perfektne, po 10 rokoch smer smetiak … potom sa nejak zvacsila firma, ale bundy sa zmensili … sme 180+ a nase bundy uz nerobia - mne sa osobne zdaju damske uzke cez chrbat… flisove MKo zo starej bundy je vacsie ako Lko, ale pasuje do Columbie L

maminkadeticiek
15. apr 2023

Ja mam od nich zimnu a kopec turistickeho oblecka.S tymi bundami je to tazsie vybrat velkost.Urcite odporucam vziat aj 2-3 velkosti a co nesadne vratit spat,hned ti vratia peniaze.Lebo oni krasne sadnu do pasa,nie si v tom jak vo vreci ale kvolintomu damskemu strihu do pasa je niekedy narocne odhadnut velkost.

muchotrafka298
15. apr 2023

@olimuc no toto presne, ze bundy sa zmenili velkostne 🙂 Ja som si to tiez vsimla, ze ked som mala od nich bundu v zaciatkoch, tak mi sedela uplne v pohode na Lko.

Pre autorku prispevku - tie bundy su mensie, strihy su velmi slim. Takze ak nosis Mko, tak si kup o cislo vacsie, lebo ked si pod to nieco das mikinu alebo sveter, tak proste tu bundu nezapnes. Objednaj si dve velkosti a jednu proste vratis.

autor
15. apr 2023

@muchotrafka298
@maminkadeticiek
@olimuc ďakujem baby,tak porozmýšľam. Už som pochopila,prečo im ostali len veľkosti do M😂😂ostatné sú vypredané

muchotrafka298
15. apr 2023

No asi preto, ze to je velkost jak na decko :D A toto neni bodyshaming 🙂 Ja som tlustoprdka, mam od nich softshellovu bundu, este z tej starej kolekcie a mozem si pod nu dat maximalne ich merino tricko (alebo isto hola, len to sa bojim vyskusat 🙂, lebo inac ju nezapnem - velkost L. U Jack Wolfskin is mozem pod bundu velkosti L obliect sveter aj barsco, co chcem a stale tam je dost volna.

veronicka88
15. apr 2023

Kúpila som si pred týždňom,no mne je okolo 7st v nej zima ale na to mám Nordblanc do 5st. Na rychlochodzu aj na prechádzky parádna a výborne prepúšťa vlhkosť a je nepremokavá....

veronicka88
15. apr 2023

A na margo veľkosti bežné nosím Mko softshellky by som Mkonbrala ale túto mám S a je skvelá...každá je iná povedali mi aj v predajni ešte že som bola vyskusat

kukuk29
15. apr 2023

ked myslis takuto tak to je taka klasika nepremokava - pod to si das na jar+jesen mikinu a staci.V Zime si das hrubsie nieco a mas nepremokavu na zimu 🙂 a v lete pod to tricko ked prsi alebo fuka 🙂 Ja ju mam asi 6 rokov 🙂

zero_hero
15. apr 2023

No za 60,90 som tam nenašla žiadnu, hľadala som v dámskych 🤔 Zimné sú fakt super, že zahrejú, ale teda neviem, či tato k ním patrí.
Neviem odkiaľ si, ale v Galante majú super veľkú predajňu, vieš si vyskúšať pochytat.

zero_hero
15. apr 2023

https://www.zajo.net/sk/nepremokava-bunda-s-pri...

Našla som tuto, ak je to ona, ale s tou konkrétne skúsenosť nemám. Možno niektorá iná z komentujucich

autor
15. apr 2023

@zero_hero
@kukuk29 áno baby presne túto som myslela. Ja som z Liptova, preto aj rozmýšľam,či by mi tu stačila a teraz ste ma zmietli aj s tými veľkosťami...

autor
15. apr 2023

@kukuk29 a čo pod ňu nosis v zime? Kolko vrstiev? Ja bežné nosím len tričko a sveter,výnimočné ešte tielko. Nejaké termo a Merino veci ani nemam teda ja nechodím na nejakú turistiku,chcem ti nosiť do mesta,práce a tak

kukuk29
15. apr 2023

tricko s dlhym rukavom, alebo merino ,a hrubu mikinu alebo hrubu fleesku a tuto bundu a stacilo..podla toho ako si zimomrava.Napr. mam zimnu bundu the north face a ta je tiez na styl ze mikina fleesova a na tom takato nepremokava bunda ktoru vies odopnut a nosit bud zvlast ako dve bundy alebo spolu.

veronicka88
15. apr 2023

@zero_hero ja mám presne túto čiernu s modrou kapucňou

Strihovo je vacsia

autor
15. apr 2023

@veronicka88 a nosis ju teda od jesene do jari?

veronicka88
15. apr 2023

Nie,ja bývam v PP by som vo veľkej zime zamrzla,mne ešte pred týždňom večer v nej bola zima a mala som fleesku ZAJO....mám ju ako prechodnú a na šport

autor
15. apr 2023

@veronicka88 dakujem

muchotrafka298
15. apr 2023

Ked chces taku "klasicku" zimnu bundu, tak to maju myslim len tie paperove (cca 200 EUR stoji ta bunda, za co si kupis aj inu znacku). Potom maju rozne sofshellove lyziarke, kde tato bunda sluzi ako vrchna vrstva a pod nu su obliekas dalsie veci. Samostatne ju nosis potom na jar, jesen. Ja osobne nemam rada paperove bundy,lebo okrem toho, ze to paperie "cestuje" po tej bunde po nom ostavaju na niektorych bundach aj flaky, proste po masti z toho peria.

Niektore znacky maju tzv. bundy 3 v 1, cize mas bundu, k tomu zapnutu pod tym softshellovu a bud to nosis dokopy alebo kazde zvlast. To Ti staci ale len ked nie je tuha zima, na Orave by Ti to bolo asi malo ako zimna bunda-.

kukuk29
15. apr 2023

Klasicka zimna je tato Lizart a je super.Super tepla,makkucka, nepremokava.uz ju mam tri zimy.

smajliica
15. apr 2023

Ja ju mám. Je to taká podľa mňa prechodná, na štýl šušťákovej. Dnes som ju mala v 8 stupňoch s krátkym tričkom + merinom.
Mám 178 cm, 60 kg a veľkosť M ak ti to pomôže 😅 ale ja ju mám už 3 roky, neviem či sú tie strihy stále rovnaké.

veronicka88
15. apr 2023

@smajliica nie sú....ja som skúšala tú istú minuloročný model potrebovala som M túto mám Ako a hore minjensirsia napriek tomu...treba skusat