ahojte je tu niekto kto pracuje v kauflande lebo tam je aktualne tato značka a ta teplovzdusna friteza ma zaujala avsak u nas uz nieje a to som bola v den ako zacala akcia..pani predavacky som sa pytala ze ci este budu doskladnovat a nevedela mi povedat😂aj tie noze ma zaujali avsak uz mali len tie panvice, hrnce atd a to som sa tu docitala ze nie su moc dobre...ja len dve otazky ze ci je tu niekto kto robi v kaufe a ze ci to este budu mat, lebo akcia je do konca novembra ..druha ze ci niekto nemá skusenost s touto fritezou a nožmi ze ci to vobec stoji za to alebo radsej kupit nieco kvalitnejsie a netrapit sa tym😂pripadne odporucenie na dobrú fritezu 😂 dakujem vam za pozornost 😄
berlingerhaus má aj dobré výrobky aj menej dobré. muž si kúpil nože a ja s nimi nepracujem, sú také hračkárske pre mňa, on si tým krája jablká 🤦♀️ čo sa týka panvíc, tam by som sa nebála…
Ja mám síce hrnce ale maximálna spokojnosť
Ja mám tu fritezu a zatiaľ som spokojná. Ja som ju kupovala v nedeľu a bolo ich tam ešte plno, ale tak je to BA...
.
neviem odkial ste, ale Trnava, Trencin, Sered bolo celkom dost
Robím v Kaufe a samozrejme ešte prídu, vsak akcia je do konca novembra. Budú ešte posielať
Ahojte ja by som mala tiež o jednu záujem ale v PB, BY a ZA ju od stredy neviem zohnať. Je tu niekto kto ju na nejakej predajni videl ?
ja som tiež chcela fritézu a u nás mali už len kanvice a mlynčeky,...
Dnes k nám prišli gril a toustovač, jedna paleta, cena ako s kuponmi, ale už pre všetkých bez kupónov. Treba pozrieť či to neprišlo I do vášho mesta.
@nikitaxxx my sme kúpili tu fritezu, máme ju asi 3 dni, cca 3-4x sme ju použili a zatiaľ sme veľmi spokojní🙂 aj dizajnovo je veľmi pekná. za tie prachy podľa mňa super