Budú mrazy?

24. nov 2024

Ahojte, budú podľa vás túto zimu mrazy ? Také že cez deň mínus ? Lebo keď pozerám predpoveď na 30 dní, tak je to vždy nad nulou. Neviem či sa neskôr ochladí alebo to bude takto. (Ide mi o to či dieťa (2-3r) využije tento rok aj zimný overal na bežné nosenie alebo skôr len bundu)

dori2
24. nov 2024

ja mam dvojrocnu a davam jej uz skoro mesiac overal do skolky. aj ked byva nad nulou ten vietor je studeny u nas…

patka06
24. nov 2024

2-3 ročné už radšej bundu + nohavice
Overal by som nekupovala

autor
24. nov 2024

@patka06 ako aj tak potrebuje dvojmo minimálne na orestriedanie. Ak myslíš kvôli cikaniu, tak to mi príde overal praktickejší, lebo ak je bunda a nohavice (z materiálu ako bunda) tak väčšinou tam ju aj traky atď a to potom treba aj tak bundu dať dole, držať niekde, dať dole nohavice atď).

autor
24. nov 2024

@dori2 aj naša už chodí do škôlky, dávam zatiaľ bundu a tenké softshellove gate, mám pocit že jej to vyhovuje. Ale máme aj overal a neviem či nie zbytočne, či vôbec bude chladnejšie

patka06
24. nov 2024

Celkovo je overal nepraktický pre dieťa na obliekanie, ak niekam vojde zle sa vyzlieka
V škôlke z overalov tiež neboli nadšení.
Nedá sa kombinovať.
My sme mali vždy navzájom kombinovateľné oteplovačky

angela85
24. nov 2024

No keď sa ochladí budeš riešiť. Naši sa od štvrtka vonku bláznivá v snehu

ajsha123
24. nov 2024

Jeden overal navyše doma zavadzia? Ja by som neriešila, ci bude mrznúť, ci nie. Mám ho, a ak využije, fajn, keď nie, predas... Vsak to sa nepokazí 🙂
Za nás overal áno, každé dieťa má svoj minimálne jeden. Využijeme ho viac ako oteplovacky a bunda

andrea_82
24. nov 2024

2-3 rocny asi este nechodi do skolky, takze toto by dom neriesila. Nasmu 1,5-rocnemu uz davam aj teraz overal. Kupila som v bazari za par eur, potom ho zase posuniem dalej.

lenkalienka321
24. nov 2024

Za mňa kvalitné nepremokavé nohavice, napr. Didriksons rastúce, čo vydržia aj 3 sezóny a sú voľnejšie a pod to si už dáš čo treba. Buď len nohavice, alebo hrubšie tepláky, alebo vlnene kamase, skrátka môžeš kombinovať podľa počasia. Sú aj také, čo majú fleecom zateplenu len oblasť sedu, čo je presne tam, kde dieťa potrebuje byť v teple. Výhody: rýchlejšie schnu, dieťa má v nich viac priestoru na drep a iné pohyby ako v oteplovakoch, využijes aj na jar a jeseň. A do minusoviek je najlepšia vlna. Hreje, aj keď sa zamoci. Bavlna skôr chladí a je jedno aké hrubé su oteplovaky.

beata_k
24. nov 2024

Najchladnejsi mesiac je januar, tak sa neboj. Mraz bude.

marca12
24. nov 2024

V januari zvykne byvat mrazivo.

euka210
24. nov 2024

Moji mali overal a vetrovku. Do skolky bol praktickejsi overal aj ked bolo nad 0.