Budú mať karanténu aj moji spolubývajúci, keď sa ja nepôjdem dať otestovať?

20. okt 2020

Ahojte , ak na testovanie nepôjdem karantenu majú aj ľudia so mnou žijúci ?..ak manžel je z iného okresu ako ja len žijeme u nás a u nás v okrese testovanie je .
+ako to budú zisťovať či som doma ?ako to bude sledovane ?

hipuska
20. okt 2020

A odkiaľ si zobrala, že ti čo nepôjdu na testovanie, musia byť v karantene?

nairia
20. okt 2020

@hipuska splietali cosi, ze mas byt 10 dni v karantene

tslobik
20. okt 2020

@nairia Ale to ešte len splietali....

nairia
20. okt 2020

@tslobik no ved prave 😂 este kym sa to cele utrasie a pride konecne rozhodnutie, tak to 5x este pomenia a poupravuju
ANONYM - este sa nestresuj dopredu, uvidis 😉

autor
20. okt 2020

Na náš okres to malo platiť od teraz od piatku do nedele preto sa pýtam ale myslím že určite pomenia zas ..nedomyslene celé ..

hipuska
20. okt 2020

Celý problém je, že testovanie nemôže byť povinne. A druhy problem je, že keď nie si pozitívna,nemaju ti ako nariadiť karanténu. Uvidíme. Ja som z Oravy, takže mali by sme byť prví

nairia
20. okt 2020

ano, blizi sa to, to je pravda, ale verim, ze kym to zacne, budete vediet, co a ako. a suhlasim s tym, ze je to nedomyslene cele

tarra6
20. okt 2020

V každom prípade, myslí si niekto, že Matovič chodí na Modrého koníka ?

nenne27
20. okt 2020

@tarra6 je mozne ze matovic sem chodi🤣🤣🤣je tu par chlapov,ktori z nich to asi je?😝

lauriema
20. okt 2020

@tarra6 Podľa mňa sem nechodí, určite má iné starosti ako riešiť koná

cambalovanika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nairia
21. okt 2020

@cambalovanika bohuzial jedna vec je, co hovori pravo a druha vec, co si nas pan premier vyprodukuje vo svojej hlave, cudujem sa ale, ze nema okolo seba ludi, ktori by ho zahamovali predtym, nez vytrepe do sveta nieco, co nie je v sulade s ustavou/pravom/... takto si zbytocne robi z huby rit