Našla som tento príbeh a tiež mám malé dieťa, preto sa ma to tak dotýka. Potrebujú vyzbierať neskutočnú sumu na jednorazovú infúznu liečbu do jeho dvoch rokov čo je už teraz v apríli...!!! 1 200 000e... prosím https://www.ludialudom.sk/vyzvy/7135
neposlala a ani sa nechystám...tiež máme problémy s deťmi a jednoducho nemáme .... A to si píš že takých ako ja, je tu veľa...
PS. Skús osloviť niekoho kto je na tom po finančnej stránke ozaj dobre. Najlepšie vo svojom okolí...
podobný prípad sme mali aj u nás v našom okolí...Zbierky boli v kostoloch, v obchodoch, školách ... e sa vyzbierali, žiaľ chlapcovi to už nepomohlo....😢
@deti95060810 samozrejme nech posle ten, kto má a komu to nebude az tak chýbať... viem že v dnešnej dobe ľudia ledva vyžijú no možno sa aj tu nájde niekto, kto prispeje. Ja prispievam a nehodlám prestať. Držím všetkým ľuďom palce a prajem im aby ssa mohli mať všetci tak dobre aby mohli pomáhať druhým 🙏🏻💓
Ľudský život sa nedá vyčísliť....ale tá suma je šialená... a koniec neistý...
Chlapcovi držim palce..
poslala som tiež.
Videla som aj iniciativu na zaslanie 2% dane. Peniazky by mali byt nasledne rozdelene detom, ktore su vhodne na tuto liecbu (3 deticky). Nakolko Risko bude mat do toho casu uz dva roky, tak 2% sa rozdelia ostatnym detickam a Riskovi som aspon trosku pomohla cez ludialudom.
Tiez som to videla uz v piatok a hned som poslala, stale na nich myslim😢
Je to možné že zdravie je podmienené finančnou situáciou človeka ? 😣😣😣😣😣
Ja som peniaze už poslala. Keby každý druhý čo i len tretí poslal 5e, verim že by sme to dokázali.