Prajem pekný večer 😊 z viacerých dôvodov už viac nechcem používať budík na mobile, ale chcem prejsť na "klasický" budík. Lenže na nete som nenašla žiaden, ktorý by spĺňal nasledovné (práve to, čo mi na mobile vyhovuje):
- nevydáva žiaden zvuk okrem zvonenia pre zobudenie (takže žiadne tikanie a podobne)
- svieti len po stlačení (nezaspím pri hodinkách, ktoré svietia nonstop resp. nejaké s kontrolkou mi tiež vadia)
- má funkciu odloženia budenia o XY minút 😊👍👍😊
- nič s wifi alebo bluetooth signálom
Na nete som nič nenašla (možno mám nesprávne nastavené cookies 😁), v kamenných obchodoch škoda reči.
Máte nejaké tipy? Teda okrem využitia starého mobilu? 😄
Ďakujem 😊
Zníž požiadavku na kontrolku či svietiaci displej a keď ti bude vadiť tak ho jednoducho premaľuj čiernou fixou alebo zalep/zakry.
@misisika radiobudik..svietia len cislice cas
Ďakujem všetkým za odpovede 😊 mňa podsvietenie v noci ruší... mám s tým problémy. A áno, najlepšie je prelepiť to, ale niekedy v noci potrebujem skontrolovať koľko je hodín (napr keď som deťom dala lieky a podobne)...mobil mi v tomto smere vyhovuje najlepšie, bohužiaľ však má svoje nevýhody, hlavne je to časožrút
ak ta podsvietenie rusi, hladaj taky co ma premietanie casu na stenu. Premieta len vtedy ked stlacis tlacitko
Ja mam mobil, ale vždy si dám na noc lietadlovy režim.
...alebo mobil bez sim karty. Možno nejaký doma voľný máš
@misisika pozri v Ikey
@misisika ja sa pripojim. Som zvedava na rady.