Budík namiesto mobilu

misisika
4. feb 2024

Prajem pekný večer 😊 z viacerých dôvodov už viac nechcem používať budík na mobile, ale chcem prejsť na "klasický" budík. Lenže na nete som nenašla žiaden, ktorý by spĺňal nasledovné (práve to, čo mi na mobile vyhovuje):
- nevydáva žiaden zvuk okrem zvonenia pre zobudenie (takže žiadne tikanie a podobne)
- svieti len po stlačení (nezaspím pri hodinkách, ktoré svietia nonstop resp. nejaké s kontrolkou mi tiež vadia)
- má funkciu odloženia budenia o XY minút 😊👍👍😊
- nič s wifi alebo bluetooth signálom

Na nete som nič nenašla (možno mám nesprávne nastavené cookies 😁), v kamenných obchodoch škoda reči.
Máte nejaké tipy? Teda okrem využitia starého mobilu? 😄
Ďakujem 😊

henka80
4. feb 2024

@misisika ja sa pripojim. Som zvedava na rady.

domkakvet
4. feb 2024

@misisika funkciu odlozenia neviem ci taky budik zozenies, ale inak klasicky budik v hodinarstve, niektorych zlatnictvach.

lukbe
4. feb 2024

@misisika napísala som digitalny budík, hneď prvý v alze, až na ten displej, aké ved si ho môžeš otočiť.

rillwen
4. feb 2024

Zníž požiadavku na kontrolku či svietiaci displej a keď ti bude vadiť tak ho jednoducho premaľuj čiernou fixou alebo zalep/zakry.

zic
4. feb 2024

@lukbe hned ten prvy na alze ma v manuale moznost "dimmed display" - ztmavnut displej... neviem na ako velmi to ide stmavnut, ale mozno az tak, ze nebude rusit

slavomira236
4. feb 2024

@misisika radiobudik..svietia len cislice cas

misisika
autor
4. feb 2024

Ďakujem všetkým za odpovede 😊 mňa podsvietenie v noci ruší... mám s tým problémy. A áno, najlepšie je prelepiť to, ale niekedy v noci potrebujem skontrolovať koľko je hodín (napr keď som deťom dala lieky a podobne)...mobil mi v tomto smere vyhovuje najlepšie, bohužiaľ však má svoje nevýhody, hlavne je to časožrút

viestta
4. feb 2024

ak ta podsvietenie rusi, hladaj taky co ma premietanie casu na stenu. Premieta len vtedy ked stlacis tlacitko

cecilia29
4. feb 2024

Ja mam mobil, ale vždy si dám na noc lietadlovy režim.

cecilia29
4. feb 2024

...alebo mobil bez sim karty. Možno nejaký doma voľný máš

zuzanaete
4. feb 2024

@patka06 Ja mam tento isty a je super.
Autorka - mne by tiez svietenie v noci vadilo.

zuzinabila
5. feb 2024

@misisika pozri v Ikey