Bude z toho láska?

deiwid
29. máj 2018

V práci sa pár krát na mňa usmiala jedna pekná žena .Koľko si myslíte že bude trvať kým z toho bude láska a vyspí sa aj so mnou? hmmm?

lilyianka
29. máj 2018

@deiwid kym budeš mať tu bradku tak dlho....
A čo ťa to trápi? Veď prednedávnom si písal koľko čajok máš 🤔

deiwid
autor
29. máj 2018

@lilyianka Ja som čo písal?

deti95060810
29. máj 2018

si šéf? Nie? Tak sa lepšie snaž...😉

rucka77
29. máj 2018

Dúfam, že bude mať slečna alebo pani rozum a nikdy 😂🙏

deiwid
autor
29. máj 2018

@rucka77 prečo ona je dosť pekná len či nie je taká milá ku všetkým v práci lebo je líderka a patrí sa to.Aby som si nedomýšľal niečo čo nie je ,Lenže ono to keď ju vidím je na nevydržanie.Poprade je celá na posexovanie.

dskjhfdlkdjhl
29. máj 2018

@deiwid a uz sa s niekym vyspala, ked pises: "a vyspí sa aj so mnou?"😀

katharines
29. máj 2018

@deiwipozri chlapce, minule si tu pisal dost nechutny status a teraz toto, takze bud si pubertak, alebo mozno i dospely, ale s nulovym sebavedomim. Usmev je bezna vec, tak nehladaj stale za usmevom viacej. Ak si nezacnes vazit seba sameho, tak si nebudes vazit ani nikoho ineho a toto ti teda stastny a spokojny zivot nezaruci.

kikuska4444
29. máj 2018

Dobri.mozem sa opitat ktore plienki su lacnejsie a lepsie.znacki babylove alebo happy?dakujeem

petrastrbanikova
29. máj 2018

Uz som citala par tvojich statusov ale ty si taky sprosty ze to je az neuveritelne 😂😂😂😛prepac

0silvia0
29. máj 2018

@deiwid už sa tu nestrápňuj, fakt...

tykat
29. máj 2018

@deiwid ...kolko? No pod 200€ by som neratala...ked nechces dlho cakat tak pridaj 0... a modli sa nech ti ich nenapcha do....

majka992
29. máj 2018

Možno sa neusmiala ale sa smiala...lebo si na smiech

deiwid
autor
29. máj 2018

@majka992 ja na smiech niesom aj je milá ku mne a pekne s asomnou rozpráva .To sú asi signály že ma chce.

obsadenemeno
29. máj 2018

@deiwid noze odpovedz kikuske a mozno bude taka rada, ze sa na teba usmeje tiez....

lilyianka
29. máj 2018

@deiwid čo čo si písal....co zabúdaš? Taký mladý? Prvá téma sa točila o tebe a druha bola aky si len sebavedomý alfasamec co t*tka každý deň a nemá núdzu o čajočky...tak tu ž nás láskavo nerob debilov, nie som jediná, čo si ta pamätá...ja ti dám len jednu radu...ser na babu, na lásku, ty sa daj hlavne dokopy..pre mňa si totálne zakomplexovany jedinec, popracuj na sebe...takto na ženu nepôsobiš...

lilyianka
29. máj 2018

@deiwid ty máš proste svoj svet, kt.veríš a nech ti tu napíšeme čokoľvek aj tak si budeš točiť to svoje

deiwid
autor
29. máj 2018

Ja nič netočím nijaké filmy ani nič

lilyianka
29. máj 2018

@deiwid vidíš? S tebou sa nedá vôbec baviť...chovaš sa ako decko...s tebou sa môže rozprávať jedine nejaká 8r školáčka ...

judar
29. máj 2018

pri tvojom úžasnom výzore by sa skôr stebou vyspal leda tak šimpanz zo zoo 😂😂😂😂

miriam439
29. máj 2018

@deiwid Davidko, tak som sa pred 5 dňami potešila, ako ti to už skvele ide s tými čajočkami, ako každý večer zbališ novú kočku a ráno ju sebavedome pošleš kade ľahšie... a teraz toto, zase tu vypisuje platonicky zaľúbený chlapček, ktorý pýta radu ako loviť... nuž pýtaj si od nej nick na MK alebo na pokeci a my jej potom dohovoríme, aby sa s tebou nezahravala, lebo veľmi trpíš a my s tebou... 😢

mijunik
29. máj 2018

@deiwid veď už spolu spávate... V noci... Ty spíš aj ona spí... 😁

deiwid
autor
30. máj 2018

Ale tam treva sex aj