V práci sa pár krát na mňa usmiala jedna pekná žena .Koľko si myslíte že bude trvať kým z toho bude láska a vyspí sa aj so mnou? hmmm?
si šéf? Nie? Tak sa lepšie snaž...😉
Dúfam, že bude mať slečna alebo pani rozum a nikdy 😂🙏
@deiwid a uz sa s niekym vyspala, ked pises: "a vyspí sa aj so mnou?"😀
@deiwipozri chlapce, minule si tu pisal dost nechutny status a teraz toto, takze bud si pubertak, alebo mozno i dospely, ale s nulovym sebavedomim. Usmev je bezna vec, tak nehladaj stale za usmevom viacej. Ak si nezacnes vazit seba sameho, tak si nebudes vazit ani nikoho ineho a toto ti teda stastny a spokojny zivot nezaruci.
Dobri.mozem sa opitat ktore plienki su lacnejsie a lepsie.znacki babylove alebo happy?dakujeem
Uz som citala par tvojich statusov ale ty si taky sprosty ze to je az neuveritelne 😂😂😂😛prepac
Možno sa neusmiala ale sa smiala...lebo si na smiech
@deiwid noze odpovedz kikuske a mozno bude taka rada, ze sa na teba usmeje tiez....
@deiwid čo čo si písal....co zabúdaš? Taký mladý? Prvá téma sa točila o tebe a druha bola aky si len sebavedomý alfasamec co t*tka každý deň a nemá núdzu o čajočky...tak tu ž nás láskavo nerob debilov, nie som jediná, čo si ta pamätá...ja ti dám len jednu radu...ser na babu, na lásku, ty sa daj hlavne dokopy..pre mňa si totálne zakomplexovany jedinec, popracuj na sebe...takto na ženu nepôsobiš...
Ja nič netočím nijaké filmy ani nič
pri tvojom úžasnom výzore by sa skôr stebou vyspal leda tak šimpanz zo zoo 😂😂😂😂
@deiwid Davidko, tak som sa pred 5 dňami potešila, ako ti to už skvele ide s tými čajočkami, ako každý večer zbališ novú kočku a ráno ju sebavedome pošleš kade ľahšie... a teraz toto, zase tu vypisuje platonicky zaľúbený chlapček, ktorý pýta radu ako loviť... nuž pýtaj si od nej nick na MK alebo na pokeci a my jej potom dohovoríme, aby sa s tebou nezahravala, lebo veľmi trpíš a my s tebou... 😢
Ale tam treva sex aj
@deiwid kym budeš mať tu bradku tak dlho....
A čo ťa to trápi? Veď prednedávnom si písal koľko čajok máš 🤔