Bude sa so mnou ešte baviť!?

janka_diskusia
26. máj 2022
Používateľ janka_diskusia je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka_diskusia.

Ahojte, BFF mi napísala toto : Musela som končiť už mi neodpisuj ani nič lebo má mamina zabije. Bude sa so mnou ešte baviť co to znamená, mohla ísť spať a mam ju prichytila Alebo ja neviem poraďte mi prosím 🙏.

viestta
26. máj 2022

Aj ty chod späť. Zajtra treba vstávať do školy, zas prepis slovinu aj matiku

andreagartnerova
26. máj 2022

Podľa mňa jej teraz už nemáš písať, ak jej mama zobrala mobil.

whatever1
26. máj 2022

@janka_diskusia Teraz v noci jej nemáš odpisovat.

janka_diskusia
autor
26. máj 2022
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka_diskusia.

@viestta trápim sa kvôli nej aaa..... Nechodím teraz do školy lebo mam niečo zlé z uchom

janka_diskusia
autor
26. máj 2022

@whatever1 áno, však ja som jej ani nevypisovala, to bolo 21:16 presne

janka_diskusia
autor
26. máj 2022

@whatever1 ale aj to moze byt pravda lebo,,, ja neviem len nechcem aby bola na mňa naštvata nič som jej neurobila ale čítali sme si také dosť neslušné vtipy a jej mama to iba asi počula proste len nechcem aby bola na mňa nasrata.