Chcem natrieť budú pre psa. Je pod strechou takže na ňu neprší. Mohla by som ju natrieť akrylovou farbou? chytilo by to? Alebo je lepšie kúpiť farbu na drevo?
A hodilo by sa kebyže je búda žltá? Alebo skôr mentolovo - tyrkysová?
Ďakujem.
Radšej farbu na drevo a fara je snad jedno, nie?
Akrylová farba by mala byť odolná aj voči vode, v tom by asi nebol problém ale nemám skúsenosť. A čo sa týka farby je to úplne jedno, pes farby až tak veľmi nevníma, takže v pohode aj ružová, nebude sa sťažovať :D 🙂
Ja sa len pýtam že aká farba je krajšia vonku. Mňa nezaujíma či sa ta farba páči psovi.
Farbu na drevo jednoznacne
Ja som natierala budu pre psa Pam lazexom. Na oranzovo, aby sa hodila k fasade nasho domu. Dala som tri natery, nakolko jeden nestaci a este mi aj zostalo. A to ma nas pes budu obrovsku.
No všetko je hnedé podlaha steny okolo a búda tak som to chcela nejako oživiť
@lia1902 ako máme vedieť aká farba sa ti hodí von keď vôbec nevieme ako to u teba ma dvore vyzerá....daj foto...😉
Hlavne treba brat do uvahy toho psila lebo byvat tam bude o.
Takze co najmenej chemie...
A ozivovat fasadu domu prave psou budou😂😂😂
Co tak nechat ju normalne obycajnu,drevenu?😉
@lia1902
@osky
budu som natrela "farbou" Pam lazex. Vacsinou tam boli tusim take prirodnejsie odtiene, uz si velmi nepamätam. Treba pozriet niekde v predajni farieb a lakov vzorkovnik. Je to farba vhodna aj na detske hracky, nezavadna a mala by byt aj odolna. Ved pozri na nete.
Je vhodne tym natriet budu aj 3 krat. Kedze bude vonku.
Skusim pridat foto.
A k hnedej ide aj zelena aj zlta, je to uz len na tebe k comu sa viac priklonis. Z vlastnej skusenosti ale viem ze na blede a syte farby ako je zlta, oranzova, biela a pod. idu dost muchy a ina chrobac. No na bude je to asik jedno.