Buchnuté auto

6. mar 2023

Baby, pred týždňom nám niekto zrejme nacúval do auta. Je na ňom škrabanec a malá preliačina. Akože nič tragické, ale aj tak. Samozrejme nevieme kto a v podstate ani kedy (auto bolo cez vikend pred domom a všimli sme si to až v pondelok ráno). Volali sme policiu, všetko spísali. Do dnes nikto nič. Myslíte, že má zmysel ešte čakať, že ho policajti nájdu, alebo to už môžem v sebe uzavrieť a isť si to dať spraviť? Aké máte skúsenosti? Vďaka

irusa
6. mar 2023

máte tam kamery ?

h2
6. mar 2023

Nenájdu, ešte chvíľu počkajú a potom to uzavrú, ako nevyriešené. Mne sa pred mnohými rokmi vlámali do auta, aj ho poškodili, určite museli zanechať kopec stôp. Zavolali ma viackrát na políciu, ukazovali mi fotky nejakých "podozrivých", s čím som ja absolútne nemala čo spraviť, lebo sa to stalo cez noc, na sídlisku, ani som neparkovala blízko, čiže ani keby som pozerala z okna (čo som nepozerala), tak by som nič nevidela. Úplne zbytočná strata času s políciou. ☹️

katica06
6. mar 2023

@h2 pár rokov dozadu.mi rozbili okná na aute a ukradli vtedy špičkové autorádio a repráky. Zavolali sme aj políciu. Po niekoľkých týždňoch sme obdržali dopis s asi nasledovným textom .. ukradnutý mobilný telefón sa nenašiel,,!

h2
6. mar 2023

@katica06 🤦🏻‍♀️☹️

duunlo
6. mar 2023

Ked tam nie su kamery tak proste policia s tym nic nespravi. Keby bol svedok, uz by sa ozval. Skusenost s vykradnutym autom, do mesiaca az dvoch posta od policie: pachatel nezisteny, pripad sa uzatvara. Ak mas havarijnu poistku ries to cez nu, ak nie tak oci pre plac a zohnat co najlacnejsiu opravu (pomer cena/vykon).
Pripadne ak to nie je velmi viditelne a nezasahuje to do ziveho do plechu, kedy ti to bude hrdzaviet, neriesit a jazdit dalej. Este sa ti take moze stat kludne aj tyzden po oprave.
Taktiez aj ked to na prvy pohlad moze byt maly tukanec, kludne to moze byt skoda za par tisic eur, nakolko mozu byt poskodene skryte casti na aute. Kufor sa v pohode zatvara - otvara?

autor
6. mar 2023

Kamery tam nie sú, je to klasické mini parkovisko pred bytovym domom.. ja som ani nemala ambíciu to riešiť, ale mužovi na tom záležalo, to nahlásiť. Obávam sa, že takýchto ťukancov sa deje denne mnoho, to skrátka ani nie je možné každého odhaliť. Auto je funkčné, len estetický má škrabnutú farbu na dvoch miestach a preliačinu nie veľkú.
Len ma zaujímalo či to policajti riešia povedzme aj po týždni, či už na druhý deň to zapadá prachom.. či niekomu z vás povedzme volali po čase, že aha ho, vyriešené 🙂

ivka225
6. mar 2023

Za tejto situacie je podla mna nemozne najst vinnika, aspon si teda neviem predstavit, ako by policia mala postupovat.