Kto pozná tu skupinu sú fakt super ! Mňa by zaujímalo či Jimin Park chodí s Jungkook alebo čo spolu majú nieje moc na nete o nich písané alebo či majú priatelki a tak a Jimin Park už s nimi nespieva či ako ? Ja bývam v Nemecku a rada by som šla na ich koncert neviem či tu budú mať možno v Berlíne vie niekto viac ?
@svokrinjazykmonika dakujem a oficiálny instagram id jungkook je aký ? Asi pred 3 tyždňami som ho našla a teraz nemôžem nájsť dik
@nadaa1 to neviem, ja sledujem iba reels videá. Hlavne s Jiminom 😄 Tiež som pozrela a nenašla som.
@svokrinjazykmonika to nie je požné všetkých som našla oficiálne ich instagram okrem jungkook 😞 a minule som ho mala ...
@svokrinjazykmonika a keď tam sleduješ Jimina má priateľku ??
@nadaa1 nikdy som ani jedného nevidela so ženou 😄 Netuším ako sú na tom s osobným životom. Len viem že Kpop je dosť prísny. Všetko musí byť dokonalé, outfit, spev, choreografie, celá osobnosť.
@svokrinjazykmonika ty už ich dlhšie počúvaš však ? Mne sa páči Jungkook a Jimin 😍 dúfam že spolu ešte niečo nahrajú 🥰 tak ich vidieť na živo 😍😍
@svokrinjazykmonika
@nadaa1 všimla som si na instagrame že nikto s členou nesleduje jungkook nevieš prečo ? Ani jeho oficiálný profil som nenašla ale pred pár týždňami som ho sledovala ....Jimin sa už nevráti či ako ?? Ďakujem
@nadaa1 ja myslím že nedávno sa ako kapela rozlúčili a niektorý sa pobrali sólo cestou. Ale nie je to tak žeby sa definitívne rozpadli. Skôr taká pauza a uvidí sa čo ďalej. Veď najstarší už majú skoro 30 rokov. Už kpopu venovali riadny kus života 😄 Tiež som si najprv myslela že minimálne dvaja tam sú spolu ako pár ale keď som ich dlhšie sledovala na ig tak si to nemyslím. Tá Kórea to sú úplne iný ľudia, iný svet. Sú viac kontaktný.