Cc pocuva tu niekto bts alebo všeobecne kpop? Zišlo by sa par nových army kamarátov resp. Kpop kamarátov lol
@wwpela cringe af, ak si nútená hľadať “army“ kamarátov na modrom koníku, tak už vieš prečo ich musíš hľadať 😀
@cocolino234 lmao ok vďaka za názor 🤣
wtf? toto je akou rečou písané? 😲😂
@zuzanka.zuzu reč 14 ročných army dievčat xdd asi je to “kul“
@cocolino234 fuha 14 bola dávno
Prečo si človek nemôže hľadať kamarátov ktorí počúvajú rovnaký hudobný žáner alebo interpretov?😭
Okej idem preč odtiaľto je tu veľa toxic ľudí majte sa tu všetci 😌💖
@cocolino234 máš nejaké komplexy? Ak nemáš rada bts, tak stačí nekomentovať a ignorovať diskusiu 😂
@shinon258 bts? prosím ťa nebuď premotivovaná 😆😆 ja absolútne neriešim o akého interpreta sa jedná, aj keby napíše horkýže slíže alebo edith piaf. Ja som poznamenala len to, že ak si mladá baba musí hľadať kamarátov na modrom koníku, tak asi niečo nie je správne, prove me wrong
@cocolino234 neboj sa zachviľu je september a budem mat naspäť instagram sak som len tak zo srandy sem došla nemusíš hneď byť dramaticka 😂 ale ak by som veľmi chcela môžem byť mamička ale nebol by to dobrý nápad
No dpc ja sa nechytam. Asi už budem stara
Najlepsie,ked sa napise ,,BTS" do google,tak ako prve ponukne letisko v Bratislave.
Ale tak su tu ludia,co pocuvaju BTS. 😎
@cocolino234 tak ty tu tiež veľa pridávaš čiže 🤷 asi si chcela len kopnúť do autorky
@wwpela Tu mas na ytb> https://www.youtube.com/user/arirangworld KPOP 😎
Arirang je juhokorejska Tv,vysielajuca program cez druzice,okrem sprav,zaujimavosti z Korei aj hudbu.
@wwpela ahoj, ja mám 30, čoskoro budem rodiť a celý deň sledujem BTS na ig 😂 Ale nechcem sa kamarátiť ani nemám potrebu si o nich s niekým písať. Nič v zlom samozrejme. Maximálne ti môžem zradiť že môj bias je Jimin 😁
Jaaaaaaaa, ešte rada pozerám K-drámy a Anime. 😃
Počúvam veľmi veľa skupín, nie len BTS.
@wwpela kolko mas rokov ?
Ja pocuvam jpop. Kpop malokedy, najcastejsie vsak v japonskej verzii.