Brunety verzus blondíny

7. aug 2022

Ahojte. Je tu niekto kto má muža ktorému sa páčia napr blondíny a ty si bruneta alebo naopak ? Viem čo mi budete písať za názory no ja chcem vedieť reálne či to tak niekto má a či mi môže vysvetliť ako to teda muži berú. Že ich láka jedno a majú druhé.

dzulli1980
7. aug 2022

Môj muž bol celý život na blondíny a ohúrila som ho ja, som bruneta ... až natoľko, že ma pol roka dobíjal ... aj mne sa páčil, som robila drahoty, aby si nemyslel, že to bude mať také jednoduché 🙂 ... to sú také tie chlapčenské sny, blondína, dokonalá postava, krásne pevné prsia, štíhly pás, dlhé nohy - proste Barbie ... no kus iné vlastnosti sú u partnera dôležité, nie farba vlasov.

bajka16
7. aug 2022

Keď muž dospeje, je mu šum a fuk farba vlasov. Ak musíš riešiť tento problém, asi máš po boku chlapca nie muža.

autor
7. aug 2022

@bajka16 asi hej... Totiž on je na brunety, tmavej pokožky, chudé a vysoké.
A ja som blondína, priesvitna pokožka, nižšia , plnsej postavy..60 kg mám, a 164 CM. Tak neviem čo si o tom mysliet. On mi síce hovorí že jeho typ bol vždy brunetky ale že aj ja sa mu pacim :D ale aj tak..

ambamamba
7. aug 2022

Haha. Mna kebyze sa spytas sa mi pacia blondaci a moj muz je brunet alebo ako to nazvat. :D Je to o osobe, do ktorej som sa zamilovala a nikdy by som tu osobu nevymenila. Podla mna je to o prvotej preferencii vzhladu ale nasledne vstupuju ostatne crty osoby, ktore to prevazia ked ju spoznas.

bajka16
7. aug 2022

A načo to riešis? Môj muž bol na blondíny, nižšie. Ja som vysoká, brunetka a predsa má so mnou 2 deti. Ja som mala vždy blondaka s modrými očami, vysoký. On je nižší než moji bývalí, má hnedé vlasy aj oči dokonca bradu, takého som nikdy nemala. 😀 To je hlúposť chápeš.

bosorka2302
7. aug 2022

moja ja som plnsia postava 🙂 Pri tej vyske a vahe plnsia byt nemozes 😀

autor
7. aug 2022

@bajka16 hej len ma tak napadlo či ľudí nepriťahuje presný opak nich vyzorovo :D napríklad mne sa páčili tmavý chlapi niekedy a som blondína. Teraz mi to je jedno .
A ten môj je blondak a páči sa mu opak neho. Ako nejdem to nejak extra riešiť, viem že nejde až tak o farbu vlasov, no len ma trochu napadlo, či ľudí nepriťahuje protiklad. Ale inak je to jedno máš pravdu

bajka16
7. aug 2022

Tak možno priťahuje vieš...ale žiť život sa môžeš rozhodnúť s niekým úplne iným. Takto.. aby si to zle nepochopila. Napr. Mňa stále bude priťahovať vysoký blondiak s modrými očami hej, ale je to iba fyzično. Nič viac. Ale to neznamená, že môj muž má nepriťahuje aj keď je pravý opak. Plus sme kompatibilní aj po iných stránkach. Takže nemám dôvod ho vymeniť za toho vysokého blondaka. Už chápeš? 😀 Vôbec to neznamená že ty sa mu nepáčiš, alebo ho nepriťahuješ keby nie tak a tebou nie je.

lilyianka
7. aug 2022

Muž je na blondiny ,ja som brunetka. Páčia sa mu ženy s menšími prsiami, ja som síce na začiatku mala B,ale teraz už z nich sú Déčka 😂
Jeho neter je blondína a jej mužovi sa páčia zase brunety....
Známemu sa páčia ženy s väčšími prsiami,on má doma už vyše 20r priateľku so skoro žiadnymi prsiami.
Proste je to o inom ako o farbe vlasov a veľkosti pŕs 😉

lilyianka
7. aug 2022

A napr mne sa vždy viac páčili chlapi/ v mladosti chlapci s modrými/zelenými očami a bledymi vlasmi. Tmavé vlasy a hnedé oči ma nikdy nepritahovali ....A doma mám špinavý blond a modrými očami. Takže podľa mojich predstáv. Ale teda nejde tam o to,zavazili tam rovnaké názory na život, budúcnosť atď

slovakboy
7. aug 2022

Ja som furt tvrdil že sa mi páčia tmavovlásky. Mama mala krásne dlhé čierne vlasy a snehobielu pokožku. Nakoniec som si vzal blondinku a ešte na začiatku manželstva som jej opakoval tie hlúposti čo teraz tebe ten tvoj. Posledné roky zisťujem že sa mi páčia blondíny. Najviac ťa moja. Vedci zistili že blondiny viac priťahujú mužov, pretože svietia medzi zvyškom a pôsobia čisto a anjelsky.
Sú to však take nepodstatne veci. Možno prvý dojem urobi blondína ľahšie ako rovnako pekná brunetka. To je podobne ako keby si ty tvojmu povedala že sa ti vždy páčili fuzatí a chlpatí. Nech dumá.

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maribell
8. aug 2022

To máš to isté aj z druhej strany... Vždy sa mi páčili muži s hnedými vlasmi..... a ryšaví muži boli pre mňa totálna stopka, že toto fakt nie ... A hádaj aké vlasy má môj muž 😁 ryšavé 😅.
Mne sa tým úplne zmenil pohľad a často sa aj obzriem, keď je pekný ryšavý chlap... milujem jeho vlasy a chcela som, aby také mali aj naše deti 😅

petkasaurus
8. aug 2022

Moj muz mal vzdy tmavovlase, lebo aj jeho mama je taka, niečo to v nom evokovalo.. Take sede mysky to boli.. A ja som blondina, ze to by si nikdy nepomyslel, ze bude nat blondinu, hold, prave so mnou mu to vyslo :D
Mne sa vo všeobecnosti pacia tmavi chlapi, ale ked v telke vidim Ryana Goslinga, tak by som ten film dolozerala, aj keby to bol prepadak :D

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz