Britská mačka modrá
Ahojte žienky. Prosím potrebujem Vašu pomoc 🙏. Tie čo sa v tom trochu vyznáte, je podľa Vás táto mačka čistokrvná?
Predáva sa samozrejme bez PP a ja sa do toho vôbec nerozumiem. Ďakujem
Nevidím nič, ale ak bez PP tak nie je čistokrvná, lebo 100 generácií dozadu nemáš vešteckú guľu či vždy matka aj otec boli obaja čistokrvný. Keby boli majú papiere. Len je to o tom, či podporíš množiteľov a budeš dúfať, že aj v dospelosti bude vyzerať ako dobrý fake značkovej a teda podoba bude alebo bude na prvý pohľad jasné, že fake nevyšiel. Kúp s PP alebo nejakú peknú zadarmo od niekoho.
@kacena4 áno samozrejme som si hneď uvedomila že som zabudla pridať foto 🤣. Tak skúsme ešte raz 😉.
no ťažko povedať.Takto vyzerá aj susedov kocúr a je to polo modrý brit😀No pokial ti neukážu papiere tak je to fakt risk ak chceš čistokrvnú
Nakoľko nemá PP, tak ti nik nezaručí, že je čistokrvná, i keď tak môže vyzerať. Dala by som si pozor za akú cenu ju ponúkajú, častokrát sa nájdu aj množitelia 🙂
80 eur za ňu pýtajú
tak toto original nebude.
A podľa foto nie, sused má len tak napol britku a vyzerá lepšie. Táto nemá ani oči takej farby ako má mať a aj tá hlava je úplne iná, je ako u obyčajnej mačky domácej, britské majú takú výraznejšiu tvár. A pre to sa mi z mačiek najviac páčia.
Nepodporuj mnozitelov maciek, ak chceš britskú vyhľadaj si chovnu stanicu
Tak ale uznajte, že nie každý má 500-700e na mačku s papiermi 🤦♂️.
A to potrebujes znackovu macku?...ja konkretne britky rada nemam.. vsetky, co maju znamy su hnusne povahou a maju zdravotne problemy (ladviny)...mne sa ani vyzorom nepacia...vyzeraju akoby naburali do steny...
Podla foto sa mi nepodoba hlavne tvarom hlavy na tie, co poznam a maju PP...ma ju malo "naburanu"
Moja prvá mačka bola Britka bez PP... Obrovská chyba!!! Ta macka mala v kuse nejaký zdravotný problém... Z lásky k nej som do nej investovala nehorazne peniaze... Ani pri mačke s PP ti nikto nezaručí, že bude ôk, ale riziko je oveľa nizsie
Keď nemáš na mačku s papiermi ôk, ale nepodporuj takýchto ľudí... Ta macka je zlata, ale 80 eur by som za ňu nedala
sak sa pytas ci orignal a aj bez papierov podla mna nieje. Ale je zlata, ked sa ti paci kup si ju
@erikavesela nie nepotrebujem značkovú..len sa mi tie britské páčia ale zas 500e navyše na mačku nemám. Diskusiu som založila práve koli tomu , že keď to má byť totalny odrb , tak si radšej zoberiem nejaké obyč. mačiatko zadarmo
Podporim ta...zabudni na taketo macky...zober obycajne maca...my mavame vzdy 2 macky...a su obycajne a krasne
Každopádne ďakujem každému za názory. Je zlata , aj mi je jej popravde ľúto . Povedia že je čistokrvná , darmo môžem prísť aj rodičov pozrieť keď ja sa do toho nerozumiem. A zase za 80e nakupim už veci pre obyčajne mačiatko čo sa nebudú tváriť že je čistokrvné keď aj neni 🤷♀️, tak ja neviem.
@erikavesela Ďakujem❤️. Je ozaj krásna. Spravím aj ja tak že si zoberiem obyč.mačiatko a radšej mu za tie peniaze nakupim kvalitné žrádlo, pelech..atď.
Ja by som ešte dala jednu dôležitú poznámku - nie vždy je čistokrvné mačka výhra. Trpia xy chorobami to šľachtenia.
Nam sa osvedčili ako lepšie práve takéto bez papierov, kde bol niekto ako pri mes raz za čas. Mačky ani psy nám bez papierov nemali ochorenia. Jedna mačka po rodičoch s papiermi mala riadne problémy s pokožkou.
Takže zväz aj toto hľadisko. 🙂
Ja osobne radšej vyberám tie bez papierov, ale s určitým plemennym kúskom. Napr poloperzske mačky sú super. Sú krásne, aj mysy to chytá dobre a netrpia chorobami. Podľa mňa sa taka mačka oplatí viac než obyčajna a tiež viac než čisto ne perzska.
Super rozhodnutie👍
Este jednu radu, ak mas moznost, zober 2, budu partaci...
@oonnaganamakusai
Asi ste chceli byť za zaujímavú ale neviem podla čoho usudzujete ze sa jedujem 🤦♂️🤣..vôbec nie, nemám za čo 😋.
To nie je cista britka. Ma malo narazeny cumacik a britky maju viac okruhle hlavy, nie spicate brady ako to tvoje maca. Si myslim.
Ja by mu povedala že mu dám za ňu 50 e Max že nakoľko nezaručí že je čistokrvna ...ale isto nebude.kocky ktoré sú čistokrvný ale nemajú papiere predávajú po 150-250€ .. mama bude možno čistokrvna no otec Boh vie kto a akurát že sa môže jedno ,dve podabať na mamku a napr ďalšie 2/3 sú iné a keď by si šla pozrieť tak tie iné schová
Chúda malinke

kuknem do krištáľovej gule