Ahojte. Rozhodla som sa pre aplikáciu brazílskeho keratínu značky COCOCHOCO, no keďže som sa dočítala, že lepšie je keď vám ho nanesie nejaká skúsená kaderníčka, objednala som sa do najbližšieho salónu v Detve, ktorý som našla registrovaný na stránke cocochoco.sk. Prosím, ak s tým máte nejaké skúsenosti, píšte! Kaderníčka sa mi v telefóne veľmi milá nezdala a bojím sa aby mi nezničila vlasy ešte viac ako mám. Dokonca cenu mi povedala 30-40 € čo je podľa mňa dosť málo, pretože na oficiálnej stránke sa tento keratín predáva za 50 €.
Sandra
Veď to že ani žiadne recenzie som nenašla...ale zajtra jej ešte zavolám a asi to zruším. A ďakujem za odpoveď 😉
tiez si objednavam zo stranky www.cocochocokeratin.sk, velka spokojnosr. Keratin si dokazete aplikovat aj doma. Na stranke maju presny postup aj video.
@alilien Ahoj,pozri si stranku www.cocochocokeratin.sk...tam mas aj nejake otazky ohladom tohoto a jedna z nich je,ze orientacna cena v salonoch je medzi 150-250 eur....Daj na svoj instinkt,vsetko lacne vzbudzuje nedoveru,ked ti to stoji za risk,ze sa ti vlasy znicia....cena,ktoru ti dala je fakt podozriva a este k tomu nebola ani mila,daj na instinkt alebo si vygugli recenzie na ten salon 🙂