Ak by ste chceli začať svoj život odznova 🙂 sama , s novými ľuďmi , jednoducho nový začiatok. Ktoré z týchto miest by ste si vybrali? Ak ste sama, bezdetná.
Kde by som si vedela kúpiť vlastne byvanie,teda ani v jednom z veľkomiest.Keby som bola sama,tak idem mimo SK .
1. Vonku 2. Bratislava 3. Košice
Bezdetna? Vieš aspoň trochu nejaký cudzí jazyk? Ak áno, tak idem úplne mimo SR.
Ak by som nabrala gule, tak mimo Sk. Poľsko sa vzmaha,tak možno aj tam.
Nie je to o meste, ale o ludoch. Dobre moze byt kdekolvek a rovnako kdekolvek moze byt zle. Ja osobne by som najradsej byvala v Prahe.
Bratislava
Ja som tak odišla z Košíc do Bratislavy ale v budúcnosti sa plánujem vrátiť do Košíc (nie kvôli starým kontaktom ale ako mesto mi oveľa viac vyhovuje ako Bratislava). Takže vybrala by som si Košice.
Košice sú fajn mestečko, ale Bratislava má výhodu blízkosti Rakúska, či Čiech.
Byvala som v obidvoch, kazde ma svoje caro, pre mna skor Ba, mam rada vacsie mesto a hlavne blizkost Viedne, Budapesti a aj Prahy je super.
Rozhodne Bratislava🫣kosice jedine na vylet
Určite BA
Asi teraz nastvem kopec ludi, ale mne sa Bratislava ako mesto vobec nepaci... Kosice su za mna krajsie a neviem, citim sa tam lepsie. Ale ak by som si mala vybrat len medzi tymito dvoma, tak by som si asi vybrala Bratislavu, pretoze je tam viac moznosti, blizkost AT, CR. Ak by som ale mala zacat odznova, novy zivot, novi ludia, sla by som mimo Slovenska. Mozno len Brno na zaciatok?
Bratislava. Ale ja som ovplyvnena, pretoze je to moje rodne mesto ❤️ ale aj Kosice su super, to je carovne mesto podla mna. Slovensko mam dost pochodene v ramci sluzobiek, nie len vacsie miesta, ale aj mini dedinky ci male mestecka. Niektore mi naozaj utkveli v pamati v pozitivnom zmysle, ale niektore v negativnom. Ale ked si slobodna, bezdetna a chces zacat novy zivot, tak asi by som rozmyslala o odchode zo Slovenska….
Kosice
Inak by som sla urcite do krakowa alebo varsavy
Ak by boli na výber len tieto dve, tak Košice. Bratislavu nikdy v živote.
Jednoznacne Kosice.😀
milujem košice, ale ba s v poslednom období vzmáha a už rozhodne nie je taká škaredá aká bola pred 10 a viac rokmi… takže ja asi ba - resp. brno alebo pha…
Bývam v Košiciach a som veľmi spokojná. Mala som skoro 30, keď som sa sem prisťahovala. Je to už skoro 12 rokov a nemenila by som. Aj keď jazyk viem plynulo, do zahraničia by som natrvalo nešla. Bola som 2x na dlhšie a stačilo. 😉
ja byvam v KE a dobrovolne by som si ich nevybrala na zivot, platy, pokial nie si v IT sfere slabe a je tu dost nuda, asi radsej BA...aj ked najlepsie uplne inu krajinu zvolit
Len z týchto dvoch? Bratislava sa mi fest nepáči ale tak teda na východ do tramtárie by som dobrovoľne nešiel... Jedine tak na starobu 😁
Kosice určite z tých dvoch, milujem ich.
ja som v Ba študovala na výške to som ledva čakala kedy zdúchnem a vyslovene sa tešila domov na víkendy.Aj teraz keď tam idem tak s nechuťou.Nepekné mesto stále.Až na pár zákutí ale inak o ničom A v Ke som bola viackrát a velmi pekné mesto za mňa teda Košice.Tie by mali byť hlavné namiesto Ba ak už🙂
Necítim sa dobre ani v jednom z týchto miest a ešte na dôvažok mi vadí aj vychodniarske nárečie, ako zaťahujú keď hovoria a takisto mi dvíha tlak to bratislavské. Trhá mi to uši keď počujem ľudí, ktorí zrazu po pár mesiacoch začnú nechutne zaťahovať a hovoriť tvrdo, aj keď dovtedy 25-30 rokov hovorili úplne normálne.
Osobne by som išla do zahraničia, ale keby mi držali nôž na krku tak radšej Bratislava koli polohe.
Kde máš rodinu, odkial pochadzas? Bola si v BA alebo v KE na viac ako par dni? Kebyze som bezdetna a je mi to uplne jedno tak by som skusila zahranicie.
Ak si naozaj vyberas len z tychto dvoch miest tak si to musis zodpovedat asi sama ze co je tebe srdcu blizsie lebo tieto mesta su si atmosférou aj polohou dost odlišné.
@pribinak ja myslím vzhladovo.A pre mňa pocitovo.Keď už je tu táto anketa.. čo s tým má vš😀 každého názor.Proste mne sa nepáči absolútne Bratislava.A zas tak vela tam toho nie je ked už porovnávame trebárs s inými hlavnými mestami a ich vybavenosťou.Ba sa môže akurát tak strčiť.To je len taká väčšia dedinka
Bavíme sa tu o tom ktoré mesto, no na Slovensku nie je kde híkať, centrá ešte ok, sídliska nič moc, dedinky väčšinou priam diery. Všade farby, skoro nikde nič neladi, fasády či strechy každý podľa ľubovôle. Takže ide skôr dostupnosť služieb a všetkých tých záležitostí, ktoré nám skvalitňujú život.
@pribinak ten ton si láskavo odpusti a takto sa vykecavaj mužovi ale deckám.Pre mňa je Ba len taká ponurá diera...a hauk.Skončila som preslov 🙂 ale Chápem aj teba že sa ťa to možno dotklo ak si z Ba alebo tam bývaš.No proste ani v tej tvojej svetobornej BA nič extra nevybavíš ty hlavné mesto.Si ho strč vieš kde.To sa museli zhola pomýliť ked ho určovali ako hlavné.Podla mňa je tam aj tak hovno
Bratislava