Ahojte, všimla som si že sa mi urobilo pár vyrážok a podobajú sa na bradavice (pri vagíne) neviem ako to odstrániť. Ak sa vám to stalo alebo viete o nejakom účinnom lieku alebo recepte budem rada za radu.
@sarahhhh https://www.erekciablog.sk/genitalne-bradavice/
Tušim aj laserom sa da,pisali na nete
Su na to aj kremy, ale na predpis lekara. Kedze sa jedna o genitalne bradavice (kondylomy) - pohlavne prenosne ochorenie, treba ist ku gynekologovi a pripadne aj dermatovenerologickej ambulancie. Odporuca sa potom podstupit aj ockovanie Silgartom.
A hlavne si daj z krvi zistiť akú máš hodnotu toho vírusu , sú na to aj injekcie,polyoxidonium...aby sa ti to nevrátilo
@sarahhhh ahoj, ja som mala také pred pôrodom. Kvôli nim som mala plánovaný cisársky rez. Po pôrode sa stratili samé a odvtedy je pokoj. Skús sa opýtať gynekológa. Niektoré tu písali o očkovaní Silgardom, mne povedal gynekolog, ze je to očkovanie je už bezpredmetné ked žena už tie bradavicky ma.
@lenicka1121 Ockovanie po nakazeni sa odporuca na potlacenie priznakov, aby sa neopakovali. Jasne ze to virus nezabije. Ten uz je navzdy, ked sa clovek raz nakazi. Ale je to samozrejme diskutabilne, takze na zvazenie kazdeho.
@lenicka1121 Ahoj chcem sa ta spýtať či si tie pradrviče resp.kondylomi mala počas celého tehotenstva lebo ja som veľmi 26.tt A tiež to mám aj mám strach naozaj to po pôrode zmizne samo? Tiež budem rodiť cisárskym. Za odpoveď ti vopred ďakujem.
@kataka10 určite je to na zvážení každého. Napríklad ja som sa vtedy už zmierila z tým kolko to očkovanie stojí a nie je to lacna záležitosť a gynekolog mi povedal, ze je to zbytočné, ze to zmyzne samo
@elmas mala som ich počas celého telehotenstva, ano. Cisársky bol plánovaný práve kvôli tomu aby sa neinfikovalo dieťa krvou z bradavic. Pár mesiacov po pôrode skutočne odpadli sami. Ja som si kupovala tusim vitamín C s postupným uvoľňovaním iba a pomohlo
Ženy ešte co sa tyka tych bradavic, ano, mne po sa po pôrode stratili sami vo vnutri no po nejakej dobe som mala bradavice inde, na prstoch aj pod nosom. Vtedy som bola opakovane viackrát na vypaľovani dusikom, palilo to jak šlak, na chvíľu pomohlo, niektoré bradavice odpadli alebo sa odlupli no objavili sa znova este vo vatsom mnozstve, znova vypalovanie no to už som mala kožu riadne citlivú na dusik tak mi predpisala možné Verrumal, ten sa zdalo, ze najprv pomáha no potom zacal nehorázne páliť, stipat. Davala som si iba vitamín C s postupným uvoľňovaním, po dlhom čase sa stratili samé, všetky. Užívam aj ženské probiotika aby som sa vyhla rozmnožovaniu kandide v tele lebo vtedy mi na kožnom povedala, ze to spôsobuje aj kandida, mala som okrem iného Candistop. Bolo to dosť hnusne, neestetické, na prstoch som mala toho veľa no horšie to bolo na nose, pod nosom, nebol to pekný pohľad. Dosť dlho som sa s tým trápila aby sa to stratilo
@sarahhhh to su kondylomy. Treba ist ku gyn. Neviem ako teraz, ale pred 15 rokmi sa to vypalovalo tekutym dusikom. Sposobuju ich hpv virusy pri oslabenej imunite