Bože, trapas 🙈🙈

17. júl 2021

Poprosim moderátora nemeniť názov diskusie vďaka.
Baby stal sa mi taký trapas že až. Mám menštruáciu a menila som si vložku a v tom začala mala plakať tak som uu len rýchlo polozila na umývadlo a bežala za nou . Samozrejme som na ňu zabudla , prišiel muž domov , isiel si umyt ruky a samozrejme že ho tam čakalo prekvapenie 😆😆nechcem sa s nim o tom bavit ale ja to mám stále b hlave keď som videla ako tu krvavú vložku drží a ide ju vyhodiť .. citim sa strašne trápne 😀 myslite že ako takéto niečo vníma muž ? Zabudol už od včera na to ? 😆😆😆 potrebujem len nejakú podporu od vás že to nie je až taký trapas ako vyzerá , alebo áno? 🙈😆

janinah
17. júl 2021

Toto trapas nie je.Ale na také aktivity mám wc a kôš tam.

kitycat
17. júl 2021

Keby to bol frajer, tak ano je to trapas. Kedze je to tvoj muz, tak mas povedat, ze "ooo zlatko ja som na tu moju vlozku zabudla diky" ... Ze si ju ale aspon nezabalila do toaletaku a polozila na umyvadlo.. To uz je pre mna humus..

mamamasama
17. júl 2021

Menstruacia je nieco za co sa zena hanbi,??? 😳😳😳...prepanajana..no stane sa... Ziadna veda... Moj nikdy nevnimal menstruaciu ako nieco odpudzujce.. pocas nej sa aj milujeme, tak ak by som aj zabudla niekde vlozku, tak ani neriesim takuto somarinu.. a isto o tom nepisem na forum 😳

marca12
17. júl 2021

To aky mate vztah z muzom,ze neviete o tomto jovorit? A do buducna. Vlozka sa bali do toaletneho papiera a tak vyhodi do kosa. To akoze strhned vlozku a taku zakrvavenu supnes rovno do kosa? Ja ju pekne zrolujem a zabalim do papiera. Nijto sa potom nemusi pozerat na zakrvavene vlozky v kosi je to aj hygienickejsie podla mna

autor
17. júl 2021

@janinah aj ja mám kos na wc ale ako som si ju skladala tak v tom zacala mala revat bala som sa že spadla tak som ju len v rýchlosti polozila na umývadlo a bežala za nou . A neviem no mne to prijemne nebolo keď som videla ako muž drží v ruke moju nechutne krvavú vložku 😊

lucijalucy
17. júl 2021

Trapas je skôr založenie tejto diskusie.. Je to viac nechutné než trápne, ale popravde ak by sa mi také niečo aj stalo tak absolútne neriešim čo si o tom myslí môj muž.. Všeličo sa môže stať a keď nejde o život, nejde o nič.

autor
17. júl 2021

Bože že som sem vôbec pisala , som zabudla že tu na MK ženy nedržia spolu ale idu proti sebe . Áno muž vie že mám menzes , tiež mame cez menzes sex , aj mi kúpi vložky / tampóny keď potrebujem . Ale mne to prijemne nebolo keď tu vložku držal . A to vážne sa vložky hádžu do kosa ?? Kokso ako som toto nemohla vedieť ?? Ďakujem !!!!! 🙈🙊 PÍŠEM ŽE MALA MI ZACALA PLAKAŤ TAK V TOM ŠOKU SOM JU LEN RÝCHLO POLOZILA NA UMÝVADLO A NESTIHLA SOM JU ZABALIŤ DO PAPIERA A ZAHODIŤ DO KOSA LEBO SOM V SEKUNDE MUSELA IST SKONTROLOVAŤ DIETA. Čo je na tom take ťažké pochopiť prečo som ju nehodila hneď do kosa ??? 🤦🏽‍♀️

whatever1
17. júl 2021

Ak by mal mat z toho traumu, určite by ju nechytal do rúk.

liljana
17. júl 2021

Neries. Urcite uz davno vie, ze zeny mavaju menzes a ze to k nim patri. Ak by mu to vadilo, uz by bol asi davno gay.

miskakyska
17. júl 2021

nerieš a hlavne sa nepýtaj nič na koni,lebo dokonalé dámy tu z komára spravia somára veľmi rychlo 🙂 🙂

mikadooo
17. júl 2021

Podľa mňa to bolo blbé aj jemu 😁. Povedala by som mu "sorry za tú vložku na umývadle, malá začala strašne plakať a ja som sa zľakla že spadla, tak som vložky nechala vložkou a utekala pozrieť čo sa stalo.... A potom som na ňu úplne zabudla... Dik že si ju vyhodil." Finito...🤷

evaachesa
17. júl 2021

To ste spolu mesiac že to až tak prezívaš? Určite to bude onedlho zabudnuté ;)

margaretka_
17. júl 2021

Ja verim tomu, ze aj tomu muzovi doslo, ked sa to nestava bezne, ze si proste zabudla. A ked to vyhodil on a nerobil z toho haloo, ze by ta nahanal, ze si to uprac, tak on to podla mna tak neriesi 🙂

autor
17. júl 2021

No tak dámy , keď ste take múdre tak poďme sa otestovať , najbližšie mesiačiky nechajte vložku na umývadle , tvarte sa že ste na ňu zabudli a potom mi sem napíšte ako ste sa cítili keď ste videli že ju vás muž drží v rukách 😊😊😊😊

kirjaklambrid
17. júl 2021

Úplne chápem… ja som sa nepríjemne cítila, keď som ju nechala zabalenú 🤦🏼‍♀️ Ale tak, minimálne by som sa ospravedlnila, ak by išla debata ďalej, vysvetlila by som mu okolnosti. Je to manžel a takéto veci pochopí.🙃👍🏼

lyci
17. júl 2021

urcite uz na to zabudol a o mesiac si na to ani jeden z vas uz nespomenie. muzi neriesia tolko ako zeny

liz_lemon
17. júl 2021

clovek by si myslel, ze mas tak 13, ale ty si vydata, takze budes dospela zena...tvoj muz ma asi viac rozumu ako ty, ked on to zobral a proste vyhodil, keby bol na tom mentalne ako ty, tak by ti k tomu mozno nieco povedal, alebo by si tu spravil ucet, a zdesene by to tu riesil, alebo uz podava papiere na rozvod, ved videl krvavu vlozku!!! 😂

brigelka
17. júl 2021

Podľa mňa to tiež nemusíš riešiť. Aj mne sa stalo že som zabudla vložku na zemi pri zachode. Lenže môj ju nezdvihol, len mi povedať, že som ju zabudla. Tak som ju vyhodila. Ani môj muž sa necíti trápne, keď nechá pri posteli smradľavé ponožky. Poviem mu nech ich hodí do práčky. Neboj sa,isto na ten zážitok rýchlo zabudne.

makakova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ibrunova
17. júl 2021

Kebyže ju nájde návšteva, tak áno, je to trapas, ale muž, s ktorým ako píšeš, máš sex cez menzes a keby aj nie.. Hádam z neho neubudlo, a aj ty sa ukľudni, alebo skús odborníka, ak sama nevieš spracovať túto hroznú tragédiu 😂

bagre
17. júl 2021

pre mňa je pochopiteľné, že si ju tam zabudla v takej situácii hoci mne sa to nestalo. Ale ako trapas by som to nebrala, aj keď áno, je to trocha divný pocit. Ale je to tvoj muž - zo všetkých ľudí ktorí to tam mohli objaviť je ten najprijateľnejší nie?
Za trapas by som považovala ak by prišla návšteva, svokra, niekto "cudzí"... Keď to zvládol on, tak na to kašli aj ty. Isto mu behá hlavou niečo krajšie ako krvavá vložka 😉

mareka49
17. júl 2021

Keby som sa otestovalaa nechala ju tam tak manžel by ju od ignoroval a ja by som ju potom nasla.
Povedala by som mu prepáč zabudla som.
Keby ju vyhodil, tak jeho rozhodnutie a zivot ide ďalej.
Horšie veci sa deju😁

zuzanka.zuzu
17. júl 2021

podla mna bola reakcia tvojho muza v pohode... niektore krasotinky tu maju doma takych idiotov ktori by z toho urobili skandal a preto su aj ony posrate, takze nakoniec este z teba urobia humusacku 🙈 bezna vec na konovi. ozaj neries, muz sa zda byt ok a ty prestan panikarit

123andy123
17. júl 2021

To sa hanbis aj padnúť pred ním? Nehnevaj sa, ale si nejaká detinska alebo labilna, ženy ti tu normálne píšu ze menzes je normálna vec a jediný kto útočí si ti. Bože, trochu krvi na vlozke videl to je vše. Netráp sa takými malickostami, takých trapasov ešte zazijes.

asia83
17. júl 2021

Keby vám tam vbehla svokra, svokor, suseda, sused, minister, prezidentka, tak áno, trapas. Ale vlastný muž? 🤦‍♀️

estrella5
17. júl 2021

Ja by som sa mužovi ospravedlnila, že som na ňu zabudla a poďakovala, že ju vyhodil 🙂 zachoval sa super, zjavne nie je debil a chápe to, tak môžeš byť v pohode 🙂
ale chápem aj teba. s mužom som už dlho, o menštruácii sa bavíme úplne normálne, aj ma videl v rôznych stavoch, aj grckať ma videl 🤭 😁 ale aj tak by som sa cítila blbo keby videl zakrvavenú vložku. podľa mňa niektoré veci sú tak intímne, že ich nemusí vidieť nikto, ani vlastný muž 🙃 a aj po tých rokoch sa môžem chcieť tváriť, že som upravená, vždy voňavá princezná 🤣 ale keď sa náhodou niečo stane, netreba to brať tragicky,.. holt, aj toto prináša spoločné bývanie 🙂

sapetka
17. júl 2021

Trapas? Nevnimam to ako trapas. Ved ste manzelia.

alexandra1990
17. júl 2021

Nechápem, čo riešiš.Keď sexujete počas MS a tvoja krv mu nevadí na jeho vtákovi, tak mu nemôže vadiť ani na vložke.Už keď to tak musím napísať.A do budúcna za 5 sekund kym zabalis vložku do papiera plačuce dieťa vydrží a trapas nebude.

gazpalm
17. júl 2021

Ved je to tvoj muz preboha ,to nevidel krvavu vlozku? 🤔🙄🤦‍♀️🤦‍♀️

diewcatqoo
17. júl 2021

Mne sa uz stalo to, ze som bola v pozicii tej, ktora vlozku zabudla za sebou upratat (ale aspon som ju zabalila) a bola som aj v pozicii, ze som zakrvavenu nezabalenu vlozku po niekom nasla. Je to sice neprijemne, ale myslim, ze taketo veci sa mozu stat komukolvek.
Teda neviem, ale ked som otvarala diskusiu, myslela som si, ze tam bude ovela vacsi trapas. Toto za nejaky extremy trapas nepokladam, obzvlast, ak sa ti to stalo pred vlastnym manzelom, s ktorym mas dieta a s ktorym, ako pises, mate sex pocas menzesu. Keby si mala 15, tak pochopim, ze kvoli tomu stresujes.. ale si dospela zena, matka 🙄