Bosorky, čarodejníci, veštice, voodoo, mágia. Veríte tomu?

sonara
17. nov 2017

Pekný deň všetkým
Aké máte skúsenosti s čiernou mágiou? V poslednej dobe mám len samé neštastia.
Kamoška mi povedala aby som išla k veštici-bosorke, že môže ísť o kliatbu.
Je to vôbec možné niekoho prekliať a podobné veci?
Myslím si, že to je len v rozprávkach pre deti. Bosorky, čarodejníci, veštice, voodoo, mágia.. veríte tomu?
Voodoo, čierna mágia tomu veria a praktizujú len niekde v Afrike.
Neviem čo si mám o tom myslieť. Nemá niekto kontakt na nejakého "šamana" čo sa zaoberá preklínacou mágiou?
Sama som na pochybách. Čo ak je to predsa možne?

alilka
17. nov 2017

@sonara prekliatie môže byť..aj rodinné..ale určite to netreba riešiť zo samanom,magom a zlou čiernou mágiou..je to nebezpečne sa tomu otvárať..radšej to riešiť odmodlenim,cez exorcistu..s pomocou Boha a nie takto .môžeš tým sebe ublížiť..

silverrko
17. nov 2017

@sonara Funguje to presne tak ako v beznom zivote kolko dovolime ludom aby si dovolili tolko si dovolia-tak isto aj v duchovnom svete.Pokial si silna osoba nie nemozu nic.Ano verim

ivka4852
17. nov 2017

Verte,tieto duchovne veci ozaj existuju..

janinah
17. nov 2017

jediný za kým by som šla je gr.kat. kňaz ,ten vie rozoznať či je to len náhoda,že sa t nedarí alebo j etam niečo viac...kdejakým vešticiam sa vyhýbaj

stankadu
17. nov 2017

môže to byť kliatba, moju mamu na ulici prekliala cigánka, ktorá bola riadne dotieravá (chcela veštiť) a mama ju odmietla a vysmiala. Asi 10 mes. mala samé nešťastia a smolu, nedarilo sa jej. Nakoniec musela navštíviť vešticu a tá jej pomohla.

laladua
17. nov 2017

Nidky som na taketo veci neverila a asi ani nebudem. Nezaujima ma to nejak lebo chcem si svoj zivot zariadit podla seba a nie mysliet na to, kto mi co povedal, ze sa raz moze stat

warholette
17. nov 2017

Hej, voodoo maju tak v Afrike a vdaka ich debilnej magii sa teraz siri po celom svete mor, pretoze blbostiam veria aj v roku 2017.
Ale spat k tvojej otazke - musis zmenit svoj pristup a vsetko sa obrati na lepsie. Aj ja mam tento rok nap8cu rok a viem, ze si za to mozem zcasti sama. Pracujem preto na tom, aby som bola lepsi clovek. Viac davat ako dostavat. Tesit sa z malickosti. Dobrovolna praca. Viac casu s rodinou. Obetovat svoje pohodlie pre niekoho ineho. Pomaly to pomaha, aj ked nie uplne. Ziadna magia za tym nie je.

alami
17. nov 2017

Zle sa ti vodí a chceš ísť ešte za vešticou - bosorkou? Tak sa ti ešte len začne zle vodiť. Musíš urobiť presný opak! A teda oslobodiť sa. Prekliatie či zlorečenie je vážna vec a samozrejme, že existuje. Opakom je požehnanie. Na YouTube k tomu nájdeš mnohé videá - prednášky od kňazov.

matrioska86
17. nov 2017

Neviem :/ ja si urobím na Luciu tie lístky s mužskými menami a to je tak všetko :D

neboziec
17. nov 2017

xD

sonara
autor
18. nov 2017

Dnes som našla nejakého experta na čiernu mágiu.
tu http://sibyla.eu/vizitka/68
To čo tam ponúka mi príde nemožné. Ja tomu neverím.
Myslím si, že všetko okolo veštenia a mágie je podvod alebo iba nejaké triky.
Niečo ako horoskopy..

ivka4852
18. nov 2017

@sonara ved ak tomu neverite naco o tom pisete a hladate riesenie...pre vas to je aj tak blbost,takze sa na vasom mieste s takym niecim uz ani nezaoberam.

katka2602
18. nov 2017

Porobiť a uškodiť vedia aj tu a hlavne staré cigánky. Ak si veriaca riešiť to cez vieru v Boha a modlidby. Ak tomu neveríš, tak sa proste v podvedomí nastav, že nikto ti nemôže uškodiť.

alami
19. nov 2017

@sonara ak v tom chceš mať jasno, pozri si túto diskusiu s exorcistom

https://www.youtube.com/watch?v=b4EG7y-f9y0


Tam máš odpoveď na všetko to, čo si v úvode vymenovala.

rakuten555
21. apr 2019

Ja som si svoje prežila tiež viem čo je porobenie pomohla mi jedna ukrajinská zena a konečne pokoj ...funguje to vazne ľudia sú zli

terezka1947
21. apr 2019

Vestice,ani nijaki ludkovia zlo nevyriesia,resp.vyriesia tym,ze ten problem,kt.mate presunu na nieco ine,resp.do inej oblasti. A neskor,niekedy po rokoch zistite,ze manzelstvo vam skonci,dieta vazne ochorie,atd....
Zlo existuje,no vyhanat sa,neda hocikym.

terezka1947
21. apr 2019

A nie vsetko v zivote su prekliatia,jednoducho niekedy je vela blbych nahod,ludia aj bezne ochoreju,ah bohuzial zomieraju. Porobenie,ci nieco nevysvetlitelne,co sa nam.v zivote deje.....to musi byt naozaj specificke. To nie su bezne zivotne prihody.

kittykat22
21. apr 2019

Ja neverím na takéto somariny. Ale keď sme mali 19 tak sme stretli takú starú babu, že čaruje. A kamarátka zamilovaná do jedného muža, tak ju požiadala, či jej s tým môže pomôcť. Baba, že dobre. Mala priniesť nejaké veci ako fotku, a nejaké veci napísať - je tomu 15r, tak už si presne nespomínam. No a kamarátka ju požiadala, aby ju miloval ten muž - navždy. Baba jej povedala, že to funguje len vzájomne. No tak paráda, čo viac si želať. Baba spravila čo mala - a ja som sa smiala, že ju dobre okabátila. Ani za to nič nechcela. Robila nejaký rituál - prišli sme v deň ktorý nám povedala, a niečo hovorila, a potom tie veci spálila. Ja som kamarátke hovorila, že to neexistuje - nezmysel na entú. A fakt sa nejako stalo, že si k sebe s tým mužom našli cestu. Ona celá na vetvy, že to je z tej mágie, ja som si hovorila, že skôr zmenila správanie, a tak to dopadlo. No, len nejako sa všetko pokazilo pretože toho frajera ex prišla s tým, že je tehotná - nejako tretí mesiac a že si dieťa nechá. Títo dvaja na prášky. On s tou ex bol predtým asi 3 roky. Dopadlo to tak, že s ex musel ostať. Katolícka rodina, malé mesto, škandál. Tak s ex ostal - je to 15 rokov. Kamarátka si našla manžela a tiež s ním je asi 10 rokov. Ale ona je do neho zamilovaná dodnes. Ako má manžela, dieťa je v pohode - ale nikdy toho ex neprestala milovať. Jej ex pije odkedy má dieťa, sporadicky sa k nej vracia v správach keď mu udrie, že ju miluje, a že spravil chybu a je neštastný. Niekedy si myslím, že tá stará vedela čo robí. Tí dvaja sa fakt milujú a napriek tomu, že majú rodiny a deti, tak v nich to úplné štastie kôli sebe nenašli. Ako pred tou mágiou ju mal na háku, a zrazu láska ... no divné. Na mágiu stále neverím, ale po tejto skúsenosti sa k tomu radšej približovat nebudem.

amorleo
14. máj 2019

poznam vela ludi ktory si mysleli ci im bolo povedane, ze su prekliaty,no mnohy s nich sizato mozu sami. vsetko co sa deje je nasledok predoslych rozhodnuti casto sa pouziva slovo karma. preto kazdy by najskor mal hladat pricinu preco samuto deje aby sa on sam zmenil a nie hladat niekoho kto by to s neho mal jednoducho zobrat co len tak lusknitim prsta nejde,nakolko negaivny clovek staci z eprejde za roh a ako magnet pritahuje dalsie negativne bytosti ktore na nom parazituju. preto hladajte co sa vam to deje,co ste to poribili vy v minulosti inym. ak to neviete da sato cez meditacie a ine techniky v alfa level. az sa zmenite ,zmeni sa vsteko okolo vas.
existuje aj ina vynimka:kristovskych ludi posadnuti ludia nenavidia bez priciny a tam je cesta iba ak mate bozsku ochranu.cesta vedie skrze otvorene srdce. drzim palce

lilisinka1970
19. júl 2019

Prosím vás pozná tu dakto ženu ciganku starú co roby dobre mágiu vie pritiahnuť chlapa ďakujem

lilisinka1970
19. júl 2019

Písala som vám ozcyte sa mi prosím na mobil

dilino
30. aug 2019

@lilisinka1970 v každom meste na veľkej stanici postavajú vonku pri stanici

katarina4141
31. aug 2019

Vestice nie !!!
V minulosti som mala skusenost. A pokial pojdes len k nejakej co sa hra na vesticu tak v konecnom dosledku ti tp moze len cele uskodit. Aj ked....ak by som mala niekedy este ist k nejakej tak jedine takej co mi povie aka bola moja minulost. Ak sa trafi....som ochotna ju skusit pocuvat aj dalej.
Aj ked...sama si urcis ako sa veci udeju v zivote. Mas totiz moznost volby.

angelika31
31. aug 2019

Prekliala som jedneho magora a splnilo sa to .... aspon som na dusi spokojna .

kikakc
25. okt 2019

Prosím ľudí, ktorí majú skúsenosť s p. Martinom Schenkom z BA, pôsobí na Sputnikovej 10, aby ma kontaktovali na mail schejla@centrum.sk. Ďakujem.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dilino
1. mar 2020

@angelika31 len aby sa ti to nevrátilo čo praješ a robiš druhemu čakaj na sebe to nehovorim ja to sa tak väčšinou stane.

marynastan
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
siimmiik
20. dec 2021

Pekný deň,
nájdem tu pravú čarodejnicu? alebo kontakt potrebujem radu