Bosé nohy cudzích ľudí na mojej podlahe mi vadia

20. júl 2021

Baby, som divna, ze neznasam, ked pride niekto k nam domov a ma bose chodidla??? 😀 akoze ja uz neviem, ci mi sibe, ale vcera prisli odpisovat vodu dvaja chlapi, vyzuli sa predo dvermi zo sandalov a ked som zbadala tie ich bose neupravene nohy, co sa lepili po mojej podlahe, skoro ma porazilo, hned ako odisli som zmyvala 😀 teraz v lete to je smrt pre mna, ked niekto takto pride a najradsej uplne mam, ked idu do detskej a lepia sa tam s tymi nohami po penovej hracej podlozke, ktoru moj syn oblizuje, no ble. Ja ked idem na navstevu, bud si dam ponozky alebo papuce, bolo by mi to blbe im tam zanechavat capky z mojich noh. Vnimate to niekto tiez takto?? Ci som uz prepnuta z materskej 😀🤷‍♀️

pribinak
20. júl 2021

Kup lacné papuče, šľapky a hotovo

autor
20. júl 2021

@pribinak mam nakupenych a nechce skoro nik :D

srferreira
20. júl 2021

Ja tiez neznasam capky na podlahe 😂😂 na rovinu poviem dajte si papuce zacapkate mi podlahu. 😂😂

kirjaklambrid
20. júl 2021

Tiež to nenávidim 🙁 v lete si osobne nosím vždy tie ponožky do balerínky minimálne…
tiež s tým nie som OK 😄

hviera81
20. júl 2021

tak im nanut tie papuce 😀

kirjaklambrid
20. júl 2021

@srferreira 😂😂👍🏼

0silvia0
20. júl 2021

Aj mne je to protivne, nikdy by som u nikoho nebehala s bosymi nohami

333levica
20. júl 2021

jeziiiiisko ja ked zbadam muzove od zabiek zadrbkane nohy 😅 ako stupi na podlahu tak mam v ociach noze 😀

luci_ba
20. júl 2021

aj ja to nenavidim :D mam prichystané hostovske papuče ak je niekto naboso, tak mu ich ponuknem.Ak povie že nechce, pozrem na neho, že no bez nich nejdeš dnu 😁

kiara0666
20. júl 2021

Neznasam to aj aj.

nafka0483
20. júl 2021

Co sa tyka navstev, tak k nam chodia len ludia, pri ktorych mi to nevadi - rodina, znami, kamarati a tam viem, ze hygiena je na urovni, cize mi to neprekaza.
Cudzi ludia ako odpisat vodu, nieco opravit a pod., tym bud poviem nech sa nevyzuvaju a dam navleky na topanky, alebo crocsy (mame rezervne do vnutra ako prezuvky pre take pripady, aj pre navstevy ak chcu). Nedavam na vyber - proste hned pri vchodovych dverach - dajte si navleky, alebo sa prosim prezujte a nepustim dalej kym neurobia jedno alebo druhe.

333levica
20. júl 2021

zeny ,pred dvere jedine takto a mame vystarane 😂

liusa82
20. júl 2021

To je dneska moda tuším skoro každý bez papúč.Ja si to neviem predstaviť.Také všelijake pekne papučky alebo šlapky na doma dostať.A ludia chodia po podlahách s holými hnátami a dupu ako sloni.Ja skôr neznášam ten dupot bosou nohou.Plus neviem si predstaviť ako tie ponožky musia vyzerať ked sa chodí takto na boso.

patka06
20. júl 2021

neznášam bosé nohy ..ale mne je zase zvláštne prečo sa má návšteva vyzúvať, keď je vonku sucho

maximilie
20. júl 2021

@333levica 😄co to je? Vyzerá to zaujímavo 😆

zuzinapipina
20. júl 2021

Ja som myslela, ze som asi divná sama, ale mne to strašné vadí tiež, až ma z toho striasa, keď si to predstavím 🙈

333levica
20. júl 2021

@maximilie videla som reklamu kdesi. zadaj do google kefa na nohy😀

maximilie
20. júl 2021

@patka06 skúsila si niekedy rozbaliť nový kocik,kolobežky ci korčule a urobiť jedno kolečko? Videla by si, ako po 4m vyzerajú kolieska ako rok používané. Koľko špiny je vonku. Predstav si, že chodíš v sandalkach po vonku po chodníku, kde si nejaký starý dedo odplul, pes sa vycikal, kopa chlpov zo zvierat ktoré plznu, kamienky,...... .... ..... a s tými topánkami pustíš niekoho na svoju čistú podlahu, kde si potom napríklad sadne tvoje dieťa, chytí sa tej zeme rukami a potom to dá do úst?
6choroba ci žaba v ústach ako vysita 🙈🤢

tosomja
20. júl 2021

A mne tu skoro svokrovci chodili obutí , čo vonku aj doma 🤷
Spýtala som sa ich, či pozerajú telenovely 😂😂 nechápali, tak som im povedala, že tam chodia obutí po dome, ale že tu mám malé deti, nebudem nonstop behať za nimi s mopom. Ona sa urazila, potom vždy mala pripomienku...dedo, nezabudni sa vyzuť, sú tu deti!...
A hneď som im povedala, že tam majú papuče, alebo nech si dajú ponožky. 🙈

patka06
20. júl 2021

@maximilie nič zo spomínaných chorob sme nemali ...a to sa tiež nevyzúvame keď len tak narýchlo vbehnem do bytu
Dieťa bežne sedelo vonku na chodníku, na schodoch ...chytalo všetko rukami, ba veľakrát aj oblizlo
Naozaj to nežiadam ani od návštev, pokiaľ nie je fakt blato na topánkach
Podlahu povysávam, umyjem a hotovo.

nikpa
20. júl 2021

No tu detsku podložku keď si spomenula hneď ma striaslo. Jasné, že je to hnusné keď dieťa to potom oblizuje a hra sa tam. Čo je na tom keď príde návšteva a každému povieš, že u vás sa nosia papuče a nosí ich každý jeden!?? Ja to tak robím a ešte sa nikto nesťažoval, občas niekto zafrfle, že on papuče nenosí ale aj tak si ich dá. A takí čo k nám chodia pravidelne už si ich rovno vytiahnu z botnika pred dverami 😄 je to tvoj dom a tvoje pravidlá, hotovo. Ja napr keď prídem k svokre tá nás buzeruje za všetko, je chorobne poriadkumilovaná ale ja nikdy neprotestujem. Rešpektujem že som v jej dome a prispôsobim sa keď tam chcem zotrvať na návšteve. Celkovo neznášam keď mi niekto stupi do bytu v topánkach. Každého vítam pred dverami nech sa vyzuje a papuče im hneď hadžem pod nohy 🙈😄 asi som tiez trochu prepata 🤣 no mám malé deti čo sa tmolia po zemi, oblizuju hračky po zemi a pod... Máme prechodnú chodbu takže všetko čo je na nej si roznášame do bytu. Kto to nechape, nech k nám nechodí.

autor
20. júl 2021

@srferreira tak toto je super, zacnem praktizovat 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hederamonstera
20. júl 2021

Tiez to neznasam. Ja ked idem niekde na navstevu a viem, ze po vyzuti budem mat bose nohy, tak si beriem ponozky😁😁 je mi nechutne dat bosu nohu do cudzich papuc

autor
20. júl 2021

@333levica tak tento vynalez je presne pre mna 😂

abdn16
20. júl 2021

hura, sme dve!

kulumulu123
20. júl 2021

Tak keď nechcú nech ti nelezudo bytu. Tvoj byť tvoje pravidlá. Ja zas nenávidím keď niekto príde a ani ho nenápadne sa vyzut pobeha ti po byte so špinavý mi topánkami, nakoľko bývame na dedine tak niektorí nemajú problém v tých istých botach co práve vyšli z maštale ti chodiť po dome 🤮🤮🤮🤮.... Každého pri dverách stopnem za vyzut a bud do papuc alebo v ponožkách je mi to jedno. Tiež mi príde choré ak mám dospelých ľudí upozorňovať keď ku mne prídu aby si určili umyť ruky ble🤢🤮... Takže nie nie si cvok u nás je to podobné.

kulumulu123
20. júl 2021

Išli umyť ruky sorry za preklep

ofzuza
20. júl 2021

Mne zas ako navsteve sa hnusi obut si cudzie papuce. Bohvie kto ich mal predtym a aku mal koznu chorobu

s_a
20. júl 2021

@liusa82 tak je to oveľa zdravšie pre nohu chodiť naboso... Nemyslím to teraz tak, že aj na návšteve má chodiť človek bosí.. ale prečo by som si doma nemohla chodiť bosá, keď mi je tak lepšie, ako mať stále nohy v tvrdých a vycaptanych papučiach?