Borador - skákanie vo voliére

andy382
11. apr 2022

Mám takýto problém mám 2 ročnú fenku Boradora veď je pustena na dvor je milá hráva poslúcha ako náhle ju zavrieme do voliere tak vkuse skáče ako besna

pribinak
11. apr 2022

@andy382 asi že tam nechce byt

andy382
autor
11. apr 2022

Keby som ju nechala stále pustenu tak leží na betóne a môže prechladnut

andy382
autor
11. apr 2022

Človek je chce dobre a to je odplata

sirka9
11. apr 2022

@andy382 neprechladne. neboj, ona vie ci jej je alebo nie je zime. radsej ju nechaj vonku, otvorenu volieru nech sa moze ist skryt do budy ked bude chciet. skor si tym skakanim vo voliere moze ublizit ako prechladnut na betone. moja kratkosrsta je celu zimu vonku a nikdy neprechladla. a to sa chodi v zime kupat do Dunaja alebo na jazero

danica2711
11. apr 2022

zatváraním do voliéry jej dobre neurobíš, dáva ti to dosť jasne najavo. Ak jediným problémom voľného pobytu je, že leží na betóne, nechaj ju voľne. Keď jej bude zima, pôjde inde, pes vie, čo má robiť

pribinak
11. apr 2022

Pes bežne leží na betóne a nelrechladne. Naši majú vlčiaka, ten sa neunúva ani do zateplenej budú keď je vonku - 15. Vyzerá ako týraný pes, letí našim pred dverami. Zoberú ho dnu, tak zas skrine na dvere. Proste jeho miesto je u našich pred dverami

Tvoj je na pol labrador, spoločensky pes, nemôžeš sa čudovať že nechce byt zatvorená