Book depository

meluela
11. dec 2020

Ahojte, ak ste niekto v poslednej dobe objednavali z tejto stranky, tak:
- za aku dobu vam prisli knihy
- kto vam ich dorucil (kurier, posta, dostali ste oznamenie?)

Mam knihy na ceste uz vyse 3t a obcas kurieri robia take sprostosti, ze ma ani nekontaktuju a potom to musim nahanat niekde po depach, tak by som rada vedela, ako je to v tomto pripade.

sissy27
11. dec 2020

@meluela jedna prišla cca do 2 týždňov, priniesol kuriér, druhú mi zrušili po cca mesiaci, že nie sú schopní mi ju dodať.

michaella24
11. dec 2020

Objednávala som asi pred troma týždňami, prišli do dvoch, ale každá samostatne aj napriek tomu, že boli objednané naraz, jedna až o niekoľko dní neskôr a to bola odoslaná len deň po tej prvej. Priniesla mi ich normálne poštárka.

simsalabim
11. dec 2020

@meluela pbjednavaka som asi pred 2 tyzdnami. Prisla za 8 dni, Slovenska posta.

meluela
autor
11. dec 2020

a teraz pozeram, nejako vam to preclievali? lebo mam z BA090 zlty listok a to je colna posta :-O omg!

simsalabim
11. dec 2020

@meluela nie, ale oni niektore knihy posielaju z krajin mimo EU 🙁 To si treba ustriehnut.

meluela
autor
11. dec 2020

@simsalabim ach jaj. takze si este "uzijem" s colnikmi ...

missviolet
11. dec 2020

fu ja objednavam z bookdepo 12 rokov, uz cez 300 knih mam od nich a nikdy, ani raz, neboli na colnici. a vzdy mi chodia len a len postou, kurier vobec. Jedinykrat sa mi stalo ze kurier slovenskej posty - ked mi zabalili 10 knih do jednej krabice, ale vacsinou ich posielaju postou. Doba dodania bezne 10-20 dni, kludne niekedy aj 5 tyzdnov

meluela
autor
11. dec 2020

@missviolet pozerala som a mam v order status, ze to bolo 27.11 odoslane z UK. Takze nechapem, pokial viem tak do 1.1 je este prechodne obdobie, kedy sa veci z UK nemaju preclievat napriek brexitu
ked som objednavala tak pisali ze do 6.12 objednavky garantuju dodanie do vianoc na slovensko ...

missviolet
11. dec 2020

@meluela to je uplne bezne. Pride ti buduci tyzden. Mne dnes prisla knizka dispatched 25.11

meluela
autor
11. dec 2020

@missviolet tak nakoniec 2 z 3 kniziek sa mi podarilo vyzdvihnut na poste, ziadna colnica. tak snad pride aj tretia este, na tu sa najviac tesim 🙂