Ahojte, ak ste niekto v poslednej dobe objednavali z tejto stranky, tak:
- za aku dobu vam prisli knihy
- kto vam ich dorucil (kurier, posta, dostali ste oznamenie?)
Mam knihy na ceste uz vyse 3t a obcas kurieri robia take sprostosti, ze ma ani nekontaktuju a potom to musim nahanat niekde po depach, tak by som rada vedela, ako je to v tomto pripade.
Objednávala som asi pred troma týždňami, prišli do dvoch, ale každá samostatne aj napriek tomu, že boli objednané naraz, jedna až o niekoľko dní neskôr a to bola odoslaná len deň po tej prvej. Priniesla mi ich normálne poštárka.
@meluela pbjednavaka som asi pred 2 tyzdnami. Prisla za 8 dni, Slovenska posta.
a teraz pozeram, nejako vam to preclievali? lebo mam z BA090 zlty listok a to je colna posta :-O omg!
@meluela nie, ale oni niektore knihy posielaju z krajin mimo EU 🙁 To si treba ustriehnut.
@simsalabim ach jaj. takze si este "uzijem" s colnikmi ...
fu ja objednavam z bookdepo 12 rokov, uz cez 300 knih mam od nich a nikdy, ani raz, neboli na colnici. a vzdy mi chodia len a len postou, kurier vobec. Jedinykrat sa mi stalo ze kurier slovenskej posty - ked mi zabalili 10 knih do jednej krabice, ale vacsinou ich posielaju postou. Doba dodania bezne 10-20 dni, kludne niekedy aj 5 tyzdnov
@missviolet pozerala som a mam v order status, ze to bolo 27.11 odoslane z UK. Takze nechapem, pokial viem tak do 1.1 je este prechodne obdobie, kedy sa veci z UK nemaju preclievat napriek brexitu
ked som objednavala tak pisali ze do 6.12 objednavky garantuju dodanie do vianoc na slovensko ...
@meluela to je uplne bezne. Pride ti buduci tyzden. Mne dnes prisla knizka dispatched 25.11
@missviolet tak nakoniec 2 z 3 kniziek sa mi podarilo vyzdvihnut na poste, ziadna colnica. tak snad pride aj tretia este, na tu sa najviac tesim 🙂
@meluela jedna prišla cca do 2 týždňov, priniesol kuriér, druhú mi zrušili po cca mesiaci, že nie sú schopní mi ju dodať.