Dobrý deň keďže som objednávala z bonprixu prvý krát a pomerne rýchlo by som to potrebovala mať doma, aké máte skúsenosti? Ako rýchlo vám tovar prišiel? Stav objednávky mi stále ukazuje že spracováva sa.
@petricka22 do týždňa, keď objednám trebárs v nedeľu, tak v piatok to mam, niekedy aj skôr
A asi záleží aj od počtu ks, keď si objednám trebárs len topánky, tak prídu skôr ako keď si objednám naraz 6-7ks 🤷♀️
presne, keď je menšia objednávka a je to na sklade, tak to príde rýchlejšie. Ja som objednávala jedno balenie tričiek v stredu, dnes mi to doručia.
ako kedy, niekedy 2-3 dni, niekedy týždeň
Takže je to individuálne :/
@mess123 dlhsia dodacia doba...aspon ja mam taku skusenost...viac ako tyzden
Baby a prosim Vas aka je kvalita? Prvae som dnes pozerala pyzama a tricka pre starsieho tak mi tato tema prisla do rany. 🙂
ono je to strasne individualne... do 10 dni som to mala vzdy okrem tohto leta... v maji som si objednala plavky (2 pary pre mna a 2 pre dceru). Jej pary prisli do 10 dni, moje prisli jedny v juni a druhe v juli...
Pre syna už roky objednávam takmer všetko z Bonprixu, tričká, mikiny, tepláky, rifle, spodnú bielizeň. Som vždy spokojná s kvalitou a veľkosťou. Dodacia doba je väčšinou do týždňa, keď je tovar skladom.
@mess123 ja som prekvapena, ale teraz je to fakt rýchlo. V stvrtok som objednavala, dnes prišlo.
@mess123 asi do tyzdna, ale necakaj, uze to bude za dva dni