Dobry, zaujima ma ci to ma niekto aj iny ako my....U nas je uz 2x nahlasena bomba za ani nie 2tyzdne...Trosku chore uz....Sme Ba a jedna sa o SŠ... Napriklad dnes a minuly tyzden bolo zas...ZŠ eviduje niekto nieco take?Ci iba SŠ?...
my máme asi šťastie... 3 deti - každé chodí do inej školy, dokonca ani mestá nie sú rovnaké a nič.
žiadna vyhrážka.
My sme z BA a už sme mali aj na základke aj na gympli hlásenú bombu. O chvíľu sa bude evakuovať každý deň. Ľudom v tejto pomýlenej republike kompletne je*e.
Dnes Prievidza všetky základné školy
Dnes viem o viacerych školách aj v PB a aj v ZA...
Dnes v Nitre tiež zavreté všetky Základné školy.
Začínam si myslieť, že to nie je ani detský rozmar, ale zámer nejakej skupiny, ktorá chce šíriť paniku a manipulovať s ľuďmi... Nezmyseľne odvádzať pozornosť od riešenia podstatných vecí a míňať čas a financie polície na nezmyselné hľadania bomby...
Som zvedavá či vynníka nájdu, keďže riaditeľ našej ZŠ písal, že škola dostala e-mail...
Aj v Ga nahlasená bomba
@jarka1980
Vzhľadom na to, že v tomto štáte sa KONŠTANTNE odvádza pozornosť od dôležitých vecí a používa sa strach z hocičoho (bomby, 5G, migranti, medvede, LGBT, čipy, piesok, jaštery, mimozemšťania …), tak to čo píšeš, ani nemusí byť nejaká veľká blbosť. Ja mám pocit, že väčšina tohto národa sa načisot zbláznila 🤦♀️.
U nás evakuácia komplet ZŠ okres No aj TS
NR, TO evakuovane školy aj pár MŠ
My sme zapadakov pri hraniciach s PL, Zamagurie. A tiež sme mali dnes evakuáciu.
Niekto nemá asi čo robiť. Alebo to nebude nejaka výzva "nahlas svoju školu a predlž si prázdniny?"
Všetky školy dnes mali jlasenu bombu. Choré, ani neviem co na to povedať, chytiť ho a rovno dat do basy, polepsovne, jedno ci dospelý, dieťa, zdravý, chorý, slovak, Muslim...
Minuly tyzden v piatok ✌️
U nás bola na ZŠ nahlásená dnes bomba
teraz som citala, ze dnes zhruba na 950 skolach to bolo
My sme mali hlasenie v piatok
Po takychto hlaseniach uz nasli niekedy realne nejaku bombu?
U nas ZS, BB.
U nás prostredná dcéra tiež mali evakuáciu, najstaršia chodí na osemročné gymnázium, tí hlásenie nemali. Ale teda keď som bola pre dcéru, niektoré deti boli hotové, plakali, triasli sa chudence ☹️. Už aj školská psychologička písala, ktoré deti potrebujú pomoc, nech sa na ňu obrátia.
Európske tajné služby varujú, že Rusko plánuje sabotáže po celej Európe. Moskva je podľa denníka Financial Times odvážnejšia, začala chystať bombové, podpaľačské či hekerské útoky a akcie, pričom nebude brať ohľady na možné civilné obete.
2 deti 2 skoly a obe mam doma
@timea301196 to je ten mail co prišiel školám?
Mňa by zaujímalo, ako vedeli komu presne to poslať, komu tie maily adresovať.
@vyrovnanaosoba osobne si myslim, ze jw to nejaky hacker 😀
@katka2602 ze vraj ano
@vyrovnanaosoba každá škola ma zverejnený mail, to je najmenej skopírovať adresy a poslať to hromadne. Zoznam škôl máš tiež na nete.
u nas su vsetky zakladky dnes zatvorene Čadca