Bombove utoky

9. sep 2024

K hrozbam a vyhraznym e-mailom sa vyjadril aj premier Robert Fico:
"Tu nejaky idiot sa zabava, denne nam strasi 250 skol a roznych zariadeni, sa to tyka uz aj iny krajin. Samozrejme, prijimame potrebne bezpecnostne opatrenia, ale ja sa odmietam s vami bavit o idiotinach"
No nemame skveleho premiera? Ukludnuje prezident, premier ma na starosti nie idiotiny. Myslite si to aj vy?
Ludovy premier.

aliaray1
9. sep 2024

Autor: Aky ma tato tema diskusie ciel?

Vyprovokovat o tomto diskusiu a politicke vasne? Co sa tym zmeni na tom, ze trpia rodicia aj deti...?🤷‍♀️ bez ohladu na nazory na konkretnu vladu asi robia co sa da, aby to zastavili...asi (polemizovat je zbytocna strata casu)

mmooly
9. sep 2024

Prosím ťa, nepíš hlúposti.. ako to môže nejaký premiér vyriešiť? Nepočúvaš, nechápeš že sa to nedá tak ľahko zistiť v dnešnej dobre kto to odosiela??? Majú s tým problém viaceré štáty okolo...

autor
9. sep 2024

@mmooly aku konkretnu hlupost som napisala?

hendikep
9. sep 2024

@mmooly stacilo by to nebagatelizovat, lebo ono ten clovek alebo ta skupina co sa “ tym bavi “ moze mat plan cim to cele vygraduje, a potom uz bude neskoro.
PS: ked to je len nejaky “idiot co sa zabava” preco ho este policia nevystopovala? asi nie je az taky velky “ idiot”

lizatko1009
9. sep 2024

Ja by som mu splecha co drista za bludy, ved ziadne neexistuju, tak ako tvrdil, ze covid nie je 👌

autor
9. sep 2024

Nechcem burcovat vasne. Ale nezelam si, aby premier bol az taky "prostoteky", tym burcuje vasne.

veklipo
9. sep 2024

Nulova empatia. Predstavte si prvacikov, ktori sa tesia do skoly a zaroven sa aj velmi boja. No a nepustia ich do triedy, ze mame nahlasenu bombu. Viete aky to je pre nich stres? My dospeli to mozeme brat s rezervou, ale netreba to zlahcovat.
Ked on nasiel dlazobne kocky, zvolal bezpecnostnu radu.
Je to zly, zatrpknuty clovek

danica2711
9. sep 2024

kamarát Putin mu asi povedal, že Slovensko sa nemusí báť, tak je hustý. .. Z vďaky za to sa Putinov užitočný idiot pustil do ukrajinských "fašistických symbolov"... Vďaka vám, voliči Smeru, za to, čo ste nám zvolili

rozculena
9. sep 2024

tak choď mu to povedať,nechápem,prečo to vypisuješ na koňa,či si myslíš,že Fico sem chodí čítať a hneď sa zariadi podľa teba,lebo ty si to neželáš...

sevrin
9. sep 2024

Ja už len čakám kedy strelený potkan začne z tých útokov obviňovať sestru tetky Šimeckovej sesternice z piateho kolena.

autor
9. sep 2024

@rozculena dakujem za radu

autor
9. sep 2024

@sevrin potkan je tiez cicavec, ale na rozdiel od cloveka hlodavec. Neberme si priklad z vyjadrovania sa Fica, prosim.

dominikamacakova
9. sep 2024

To je debil...

autor
9. sep 2024

@dominikamacakova neopakujme po Ficovi, prosim

autor
9. sep 2024

@dominikamacakova ale suhlas s tebou. Nulova empatia, bagatelizovanie... Ano, ma toho vela, sam bol postreleny, no preto by mal prejavit trochu spolucasti

mondolina
9. sep 2024

ale keby bol p. Fico momentálne v opozícii, tak by kričal pravý opak 🙏

sevrin
9. sep 2024

:D

mondolina
9. sep 2024

presne, toľko x už otočil.

mondolina
9. sep 2024

žijeme v krajine kde už máme v paži aj nahlásené bomby na školách 🤣🙏