K hrozbam a vyhraznym e-mailom sa vyjadril aj premier Robert Fico:
"Tu nejaky idiot sa zabava, denne nam strasi 250 skol a roznych zariadeni, sa to tyka uz aj iny krajin. Samozrejme, prijimame potrebne bezpecnostne opatrenia, ale ja sa odmietam s vami bavit o idiotinach"
No nemame skveleho premiera? Ukludnuje prezident, premier ma na starosti nie idiotiny. Myslite si to aj vy?
Ludovy premier.
Prosím ťa, nepíš hlúposti.. ako to môže nejaký premiér vyriešiť? Nepočúvaš, nechápeš že sa to nedá tak ľahko zistiť v dnešnej dobre kto to odosiela??? Majú s tým problém viaceré štáty okolo...
@mmooly aku konkretnu hlupost som napisala?
Ja by som mu splecha co drista za bludy, ved ziadne neexistuju, tak ako tvrdil, ze covid nie je 👌
Nechcem burcovat vasne. Ale nezelam si, aby premier bol az taky "prostoteky", tym burcuje vasne.
Nulova empatia. Predstavte si prvacikov, ktori sa tesia do skoly a zaroven sa aj velmi boja. No a nepustia ich do triedy, ze mame nahlasenu bombu. Viete aky to je pre nich stres? My dospeli to mozeme brat s rezervou, ale netreba to zlahcovat.
Ked on nasiel dlazobne kocky, zvolal bezpecnostnu radu.
Je to zly, zatrpknuty clovek
kamarát Putin mu asi povedal, že Slovensko sa nemusí báť, tak je hustý. .. Z vďaky za to sa Putinov užitočný idiot pustil do ukrajinských "fašistických symbolov"... Vďaka vám, voliči Smeru, za to, čo ste nám zvolili
tak choď mu to povedať,nechápem,prečo to vypisuješ na koňa,či si myslíš,že Fico sem chodí čítať a hneď sa zariadi podľa teba,lebo ty si to neželáš...
Ja už len čakám kedy strelený potkan začne z tých útokov obviňovať sestru tetky Šimeckovej sesternice z piateho kolena.
@rozculena dakujem za radu
@sevrin potkan je tiez cicavec, ale na rozdiel od cloveka hlodavec. Neberme si priklad z vyjadrovania sa Fica, prosim.
To je debil...
@dominikamacakova neopakujme po Ficovi, prosim
@dominikamacakova ale suhlas s tebou. Nulova empatia, bagatelizovanie... Ano, ma toho vela, sam bol postreleny, no preto by mal prejavit trochu spolucasti
ale keby bol p. Fico momentálne v opozícii, tak by kričal pravý opak 🙏
žijeme v krajine kde už máme v paži aj nahlásené bomby na školách 🤣🙏
Autor: Aky ma tato tema diskusie ciel?
Vyprovokovat o tomto diskusiu a politicke vasne? Co sa tym zmeni na tom, ze trpia rodicia aj deti...?🤷♀️ bez ohladu na nazory na konkretnu vladu asi robia co sa da, aby to zastavili...asi (polemizovat je zbytocna strata casu)