Bolt - nesedia platby

29. júl 2024

Ahojte. Dnes som si pri kontrole výpisu úctu všimla že bolt food aj bolt taxi účtujú viac ako mám v aplikácii. Nestalo sa vám to? Napríklad za jul mám 112 eur na ucte mínus a v appkach iba 101..pisala som na podporu ale neeeaguju a som dosť vytočená z toho

oblaacik
29. júl 2024

Mne jeden cas stahovali ako sa im zachcelo. Aj v dni kedy som nikam nesla mi stiahli 8€ tiez som pisala na podporu, ziadna odpoved. Sla som teda do banky a tam mi povedali ze kazdy den sa im chodia ludia stazovat ze im bolt stahuje peniaze krizom krazom. Kartu ktoru som tam mala zapisanu som deaktivovala a od vtedy platim boltu iba v hotovosti. Kartu tam uz nezadam.

vanilkovazmrzka
29. júl 2024

Prejdi si platbu po platbe a najdi ci tam je nezrovnalost pri kazdej alebo ci tam je uplne navyse platba a reklamuj cez svoju banku

simca06022011
29. júl 2024

pozri si aj koniec juna... pretoze platby ktore si mohla spravit napr. koncom juna 29-30.6. ti mohli byt zuctovane az na zaciatku jula.. a tak.
Inak tiez mi aj boltaci odporucili platby v hotovosti :D najma kovli stornu :D lebo to sa ja rozculujem, ze to maju otrasne nastavene.
Inak nikdy mi inak nestiahlo, mam notifikacie a vzdy po skonceni platby mi pipne presne to, co som aj minula s trngeltom samozrejme :D