Bolo Online skúšanie zamietnuté?

isabela154
29. apr 2020

Ahojte,mamičky chcem sa opýtať jej online skúšanie povolené? Viem že online hodiny su normálne ale mám dcéru na gamnáziu a od zajtra ich začína jedna profesorka online skúšať,nebolo rovnako ako znamkovanie tak aj online skúšane zamietnute ?

giuli
29. apr 2020

On line skusanie je normalne v ramci vyucovania,musi existovat nejaka spatna vazba od ziaka....tak ako sa vyučuje, tak sa aj kontroluje,preveruje ,skusa....drzte sa

aniele
29. apr 2020

https://www.minedu.sk/usmernenie-na-hodnotenie-... Toto je príslušné usmernenie. Odporúčam dôkladne preštudovať.

hipuska
29. apr 2020

@isabela154 a z akého dôvodu ste proti?

suzitok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gelifil
29. apr 2020

@isabela154 preco by malo byt zamietnute? a znamkovanie na sš tiez nie je zamietnute

miusa00
29. apr 2020

zvláštne, že to ti ako matke vadí, veď aspoň niečo sa dokopú naučiť po 2 mesiacoch 🙂

adelakom12
29. apr 2020

nebolo to zmaietnute, normalne to funguje, aj niektore vysoke skoly budu mat online statnice

miusa00
29. apr 2020

ja študujem na VŠ a mám komplet všetky skúšky a dokonca aj zápočty online 😀

adelakom12
29. apr 2020

@miusa00 fuha, drzim prsty

hipuska
29. apr 2020

@miusa00 a to ako prebieha? Dá sa pri tom podvádzať? Bývalej švagrinej dcéra tak študovala už dávno a mali online testy - dcéra písala a mama sedla pod stolom s knihou a diktovala...(súkromná škola,všetko si platili,dcéra nie moc múdra ale má titul)

miusa00
30. apr 2020

@hipuska niekde sa dá si pomôcť, niekde nie, riešia to tým, že dajú minimum času na odpovede (čiže nie je šanca to dohladávať) niekde ústne... ale zase je to jeden semester takto, nie celé štúdium

annadelincakova
12. dec 2024

@miusa00 aj ja mám online skúšku, počula som o tejto pomoci cez sluchadlo, je to bezpečné?