ahojte baby....chcela by som sa spytat na Vas nazor resp. skusenosti....v najblizsich dnoch ma caka pravidelna rocna kontrola u mojho gynekologa, no nejak ma to tam netaha 😔 hlavne ked si spomeniem co ma tam caka...neviem ako vy, ale mna to vysetrenie boli...tak neviem ci to mam brat ako sucast toho vysetrenia, alebo som fajnovka co take nema rada neviem....inak s nahotou problem nemam, myslim v suvislosti s lekarom a vysetrenim...
jemine, to s tou nahotou som chcela len povedat, ze to, ze mi je to vysetrenie neprijemne, nedavam do suvisu s tym ze by som sa hanbila pred lekarom alebo tak 😅
mimi hmmm tak predsa bude problem vo mne? 😒
nebude...chodila som v BA k jednému Dr. ktorého vyšetrenie ma bolelo...
potom som začala chodiť k lekárke, bolo to oveľa lepšie, ale až v nemocnici, kde ma vyšetrilo viac Dr. som zistila, že to nemusí bolieť vôbec...
je to asi individualne a zalezi aj od doktora. Mna bolievalo, ale moj doktor sa ma uz naucil vysetrit tak aby nebolelo. Ale ked bol chory a zastupovali ho, tak ma to opat bolelo.
hlavne ked zasuva a vytahuje tie zeleza zo mna tak vtedy to dost citim ☹
Ja mám s mužmi gynekológmi lepšie skúsenosti ako so ženami,zatiaľ ma to bolelo len u ženy-gynekologičky 😝 nikdy viac 😉
jejke, súhlasím, moja doktorka nebola zlá, ale najlepšie ma vyšetril chlap..až na tú výnimku, bola som mladá, bol to prvý gyn. ku ktorému som chodila, ale celé podbruško ma bolelo ešte večer...
mna bolelo ked som potratila...lekár sa ku mne správal surovo a aj chladne a surovo nám oznámil čo sa stalo ☹
teda iba mne, k manželovi sa ani neunúval ísť.
mne posledne ten moj lekar povedal, ze taka som bola "stuhnuta" ze ma poriadne ani vysetrit nemohol...neviem, nevsimla som si zeby som ho okratila o nejake vysetrenie, vsetko spravil ako mal...tymto mi dal najavo ze to ze mi to je neprijemne je uz na mne 😒
Poleva, to mi je ľúto, normálne mám slzy v očiach ako čítam čo si napísala.
poleva, to ja som zas mala "šťastie" na Dr. ked som potratila...bol veľmi milý a ohľaduplný... 😒
pimpulka, možno si stuhnutá a preto ťa to bolí...skús to predýchavať a myslieť pri tom na niečo iné...odosobni sa...
vesi no pokusim sa 😉 diky...poleva, vesi moc ma to mrzi ze k vam bol taky hruby ten doktor
myslim, ze zavisi od konkr. lekara, aky ma pre to cit 😉
a aké má dlhé prsty 😀 😀 😀
o tom doktorovi je vyhlásené, že je taký bezcitný.doslova a do písmena do mna strčil ruku, zízal na obrazovku a asi o 5 minút vyhlásil - okrem dutiny tu nič nevidím. a to som bola v 10 tt.
naopak zákrok mi robil veľmi milý lekár, ktorý ma chápal, ked som plakala tak, že celé oddelenie sa bolo na mna pozrieť, lebo som po zákroku kričala, aby mi vrátili bábätko.tomu lekárovi som volala asi 2 mesiace po zákroku, že ešte nemám menštruáciu - vypočul ma, a vysvetlil mi všetko a povedal, že som mladučká a ešte kopec detí bude.bol ako balzam na dušu.
a aj ked sa sťahujem z tohto mesta, ked raz otehotniem, isto ho navštívim. 😵
poleva držím palčeky do budúcnosti 😉
dakujem 😵
vesi, no ja to mam asi uchylku, ale prave ruky a speci prsty na nich je prva vec, co na chlapovi vsimam a studujem 😀
certi 😀 😀 ale pre vyšetrenie to má svoj význam. v nemocke ma vyšetrovala jedna Dr. tá mala krátke prsty a poviem ti bolelo to ako na mňa tlačila aby dotiahla kam treba😠 😀
😀
No fuj, zajtra mám ísť ku svojmu gyndošovi, to si na Vás spomeniem, baby 😉
Ten môj doktor je úžasný, on sa najprv rozpráva a stále utrúsi žartík, že aj zabudnem na jeho prsty...
Ja myslím že to by gynekológovia mali mať predmet na škole"ako uvolniť pacientku"pred vyšetrením 😀
😀 😀 tak to ma nenapadlo vsimnut si prsteky mojej gynekologicky,ale na buducej kontrole si vsimnem!mna inak tiez bolia niekedy vysetrenia,neviem cim to je,ze raz boli a raz nie..
jejke ja idem buduci tyzden.. 😀 no som zvedava
mimochodom na ruky som sa tej Dr. pozrela až po vyšetrení, lebo fakt silno tlačila akoby tam nedotiahla 😅
jejke, to s tým uvolnením pacientky je dobrý nápad. ja som v januári zmenila gyndoša, lebo som zistila, že ten čo bol v nemocke podľa mňa najlepší aj ako DR. aj ako človek robí už v v ambulancii 😀 (odrodil moju mladšiu 😀 )
Mňa to tiež bolí tými železami. Doktorku mám ženu.
so železami ma to nebolí, ale príjemné to zrovna nie je 😠 mali by to nahrievať na izbovú teplotu 😀 😀
ked ide na mna lekar s tymi zelezami, tak neviem ci tym, ze ma uz na to svoj grif, ale on tak strasne rychlo s nimi sibrinkuje az pritom zasycim od bolesti...nemusel by sa tak moc ponahlat ☹
Mne raz jeden doktor vyrazil dych po vyšetrení mi pomáhal z kozy dole a šmátral mi po zadku..zastupoval môjho doktora a teda toto som nečakala...
😲 mala som chuť mu vlepiť ale nestihla som reagovať,potom som bola aj rada že si to nevšimla sestra, bola otočená chrbtom..to by boli reči...
No, pekna tema. Mna to u mojho Dr. nikdy nebolelo, absolutne nic.
A vacsinou u nahodnych druhych Dr. ma to bolelo. Ten moj je znamy, taky srandickar, ja ho skratka milujem od detstva (je to starsi pan) a vzdy ide vsetko hladko. Takze si myslim, ze vysetrenie by boliet nemalo a vela zalezi na dovere a "vztahu" s Dr.
keď sa uvolníš, nemalo by to bolieť