Ake mate skusenosti?? Je pravda, ze vsetko je scenar?
@diaszoky nie nebola, ale poznám osobu ktorá bola v 2 show. Okrem toho že je extrovert, exhibicionista, je aj sexuálne veľmi odviazany, konfliktny a da sa o nom povedať, že je pravduvraviaci len keď sa mu zo hodi
V tých “komisiách” ktoré vyberajú účastníkov sú aj psychológovia ktorí majú za úlohu nájsť ľudí ktorí vyslovene vytrcaju z radu - teda sú problém sami pre seba
A áno, často majú scenár, sú vopred rozdelení do tímov, majú presnú úlohu kto co robí a co nerobí, kto je proti komu
Nikdy by som do žiadnej show nešla, je to hanba na 100 rokov a tie prachy nestoja za to
Nebola, ale Arpad Soltesz v jednom podcaste (tusim Luzifcak) vravel ako sa to vyraba. Volaju ich „zvieratka“ a ked nemali dost dobreho materialu, proste im dali chlast. Viac si nepamatam
Inak nie je to „neaka“ ani „nieaka“, ale „nejaka“
My sme boli len ako divaci v javisko ale len na petra marciba neskoro vecer co sa vysiala na stv1
@diaszoky možno niektoré sú, ale aj tam je riadený scenár a riadený vyber účastníkov
Tam nezoberú obyčajného človeka, keď sa pozrieš, tak sú to väčšinou vulgárni promiskuitni exhibicionisti
Mnohí majú kriminálnu minulost, ženy ktoré prišli o deti, mnohí sa liečili z rôznych závislosti, majú rôzne psychiatrické dgn. , ….
Takýto ľudia priťahujú pozornosť, robia sledovanosť
reality show je show, ktorá má zarábať peniaze, zaujať ľudí a vzbudiť záujem v médiách... a podľa toho vyberajú účastníkov.. tí, samozrejme, podpisujú zmluvy s televíziami, väčšinou je ich obsahom mlčanlivosť.. ja som nikdy nebola v žiadnej reality show, ani by som do žiadnej nešla, ale kúsok od mojej rodiny sa natáčal jeden ročník Farmy a vraj ľudia z ich dediny bežne videli súťažiacich aj mimo Farmy, priamo v dedine, resp. na večeri v miestnom podniku...
Kamos bol v bez servitky a povedal ze z toho co vidi divak je 5% real
@diaszoky ja som hrala v Rodinnych pripadoch a vsetko nam dopredu povedali co mame hovorit aj ako sa mame tvarit.Znamy bol v relacii nikto nie je dokonaly a povedal ze v hladisku uz boli dopredu vybrati ludia,co odpovedaju na otazky a publikum sa smialo nasilo...takze vsetko zmanipulovane.
@diaszoky veď sa do "nieakej" prihlás a uvidíš
@danica2711 no ked tu citam
Toto tak sa iz neprihlasim🤦🏼
Vies co ako osobne som nebola ale ved vela takych co boli v telke neskor priznalo ze hej mali nejaky scenra ktoreho sa mali drzat aspon okrajovo aby bola sledovanost. Tak potom neviem o com to je. Aj co chodi bez servitky na jojke. Podla mna ti ludia maju scenar lebo neverim ze taki vykvet spolocnosti by tam bol kazdy tyzden vazne.
Scenár v zmysle toho co maju hovoriť určite nie. Ale scenár ma každý program aby sa islo podla poradia co potrebujú. A samozrejme televízia vytvorí takú skladbu účastníkov s takymi charaktermi, príbehmi, atd, ako potrebuje aby v konečnom dôsledku dosiahla šou aku potrebuje.