Boli ste podvedení pri predaji tu na bazári?

tinkacik31
25. feb 2013

bol tu už niekto podvedeny ohladom predaja niejakych veci ????
prosim poradte

sisaha
25. feb 2013
liliandax
25. feb 2013

@tinkacik31 je ich tu az moc 😠

tinkacik31
autor
25. feb 2013

@liliandax a ake skusenosti mate vy s podvodom tu na bazari.

lilitela
25. feb 2013

@tinkacik31 Podvedeni - podla toho co mas na mysli. Urcite sa najdu pripady, ked zaplatis a nedostanes. Taktiez sa moze odlisovat predstava terminu "v skvelom pouzivanom stave". To som mala ja. Dosla mi domov usmudlana vec. Ale dohodla som sa na vrateni s predavajucou. Iba sme obe prerobili na postovnom, ktore bolo pomaly vacsie, nez cena veci. Toto ma potom viedlo k tomu ze som chcela usetrit a dala som si poslat nesledovanu obycajnu zasielku. Samozrejme nic nedoslo, hoci sa dusovala, ze poslala a ze asi sa stratilo na poste. Bolo to ale na inom bazari. Clovek sa uci na vlastnych chybach. Ja si tieto veci "zaradujem" do kolonky charita, akoze som niekomu venovala par eur a verim, ze osud je spravodlivy a vrati mi to inak, pripadne to dotycnej spocita. 🙂

tinkacik31
autor
25. feb 2013

@lilitela ja mam na mysli to že ked niekomu niečo posleš a nedostanes zato peniaze.... a ešte aj od teba vytiahne peniaze a slubuje že ti to vrati spat :(

ivett1
26. feb 2013

@tinkacik31 ahoj, napíš do témy, na ktorú ti dala link @sisaha ... stačí, keď klikneš na link a si tam😉 ... prispeivajú tam kočky, ktoré ti určite poradia + je tu aj oficiálny návod ako máš v takomto prípade postupovať...od admina tejto stránky
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...

sisaha
26. feb 2013

@tinkacik31 zasada cislo 1. a najdolezitejsia je: zasielat tovar az po zaplateni... a po 2. nerozumiem ako mohla este od teba vytiahnut dalsie peniaze..

lilitela
26. feb 2013

@tinkacik31 Podat trestne oznamenie? Oznamit jej, ze ho podas.

tinkacik31
autor
26. feb 2013

@lilitela je to velmi tažke lebo som jej to posiela do zahranicia :(
poradte kde podat trestne oznamenie

lilitela
27. feb 2013

@tinkacik31 Mala si to ako sledovanu zasielku? Vies si dohladat, ze ju prevzala?

tinkacik31
autor
27. feb 2013

@lilitela tak mam na internete sledovanie zasielky a nedavno len presla hranice :( a neviem ako dalej.... nechce mi vobec zaplatit za moje veci a aj moje naklady stym spojene poradte ako dalej mam postupovat :(

lilitela
27. feb 2013

@tinkacik31 Neviem, ci to ide cez postu alebo kurierom, skus zavolat na tu postu alebo prepravnej spol a zablokovat zasielku na zaklade toho cisla balika. Na infolinke ti poradia ako postupovat, aby si to nemohla vyzdvihnut, povadzme, ze si poslala nieco omylom a pod. Trestne oznamenie podas normalne na policii a podla mna vobec nevadi, ze je to mimo SK. Akurat by si musela pockat ci si to vyzdvihne a nezaplati a mat pisomnu dokumentaciu vasej dohody, napr. mail. Vies ako to dopadne? Ona to vobec nevyzdvihne, prerobis na postovnom. Nabuduce na dobierku 🙂

aniel15
12. mar 2013

Dobrý deň vám koničkárky🙂
Ja mám teraz už 4tý týždeň starosť, čo sa mi stalo tu prvý krát a trápi ma to, pretože nechceme mať starosti navyše, ale naopak, ja robím tento predaj pre potešenie! A verím tejto stránke.
Pred už bude tomu č týždne čo mi dotyčná neposlala odpoved o obdržaní oznámenia doručnia na pošte tovaru ktorý si objednala. tvrdila mi 2 týždne že jej nič neprišlo do schránky, a 2 krát je overené u nás doma že je zásielka u nich na pošte.
už sa mi vôbec neozýva, neviem čo je s mojim tovarom a nemám ani poštovné ktoré nieje zadarmo.
kontaktovala som admina, ale neviem neviem 😖 , skúste poradiť, a samozrejme rada sem dám email adresu dotyčnej keby vám niekto taký písal a chcel niečo objednať.
Dakujem.
🙂

garzonka
3. apr 2013

@tinkacik31 Ahoj...a nejde nahodou o to, ze si zaslala tovar zahranicnemu zaujemcovi do Afriky? (Nigeria a pod) ??
To je totiz prve co mi napadlo, ked si pisala, ze si zaslala bez zaplatenia a este aj do zahranicia...
V tomto pripade zial neuvidis ani svoj tovar a ani peniaze, ide totiz o podvodnikov, cely gang, co vylaka tovar a peniaze nikde . Zial.

@aniel15 pochopila som spravne? zaslala si tovar na dobierku? Ak to dotycna neprevzala, tak s ati to vrati spat ale zaplatis este poplatok....v tom pripade budes stratova na 2-nasobnom postovnom. Ak je dotycna tu registrovana a uz sa ti neozyva, urcite jej daj negativne hodnotenie, ze neprebera dobierky a teda je nespolahliva.

tinkacik31
autor
3. apr 2013

@garzonka ahoj ide presne oto lenže mne sa podarilo to že mam svoj tovar asi týžden doma lebo som podala žiadost o storno dodavky ta že mam aspon svoj tovar doma co ma teši a peniaze viem že už neuvidim ale stym už neurobim nic mala si aj ty taky pripad hmm?

tinkacik31
autor
3. apr 2013

@lilitela islo to cez postu a v zahranici to ide cez medzinarodnu dopravu ale už to neriešim lebo sa mi podarilo stornovat dodavku a saty mam doma takže mam aspon jedno co som chcela no

garzonka
3. apr 2013

@tinkacik31 nie, ja som nebola oklamana...len som mala tiez takeho zaujemcu, co chcel zaslat do Nigerie, poslal aj vypis (fake) akoze boli peniaze odoslane, ale overovali sme si to, nic neposlal...takze sme ani tovar nezaslali.
V ziadnom pripade by som neposlala nic ak za to nemam najprv zaplatene !!!! takych podvodnikov sa najde vsade dost, ale clovek musi byt stale v strehu 🙂

anmesanto
17. apr 2013

POZOR POZOR POZOR ....ahojte chcem reagovat na temu podvodnici .aj ja som bola oklamana kupila som si kocik bebeconfort loola za ktory som zaplatila vopred na ucet a teraz nemam ani kocik ani peniaze dotycna PETRANA333 hned po nabehnuti penazi sa odmlcala nedviha telefon, bola registrovana ale potom co som jej napisala ze jej tu spravim taku reklamu ze nepreda ani zapalku radsej sa odhlasila a stiahla vsetky svoje inzeraty.zistila som ze som asi nebola jedina koho podviedla.ak sa najde niekto komu sa to tiez stalo tak sa ozvite lebo ja to len tak nechcem nechat aby v tom dalej pokracovala a okradala ludi,ak sa nic nevyriesi aspon nanu upozornim jej meno je PETRA URBANSKA mala by byt z Levic ak ju niekto pozna moze sa ozvat. z celej tejto situacie je mi zle a keby sa mi to nestalo tak tomu neuverim. 😠

dakra
23. máj 2013

@anmesanto mňa podviedla tá istá, mne predala balíček vecí, ale to isté, nereaguje a pod...napísala som aj adminovi, ale nič sa nerieši, tak radšej už cez MK nenakupujem

majuska73
30. jan 2014

helka628 predá ten istý tovar viacerým a viac sa neozve.Dnes predala ďalšie čižmy Calvin Clein za 23eur mala 2 záujemkyne a inzerát už zmazala,pravdepodobne budú podvedené .