Zdravim, chcem sa opytat, ci ste nahodou neboli teraz niekedy na nakupy v Nowom Targu 🙂 resp. ake su ceny kocikov, postielok pripadne vybavicka. O obchode babyboo som pocula, ale priamo na trhu, ake su tam ceny? kvalita? 😉 Este stale to funguje tak, ze nakupy su vo stvrtok a v sobotu? Nasla som len starsie temy, preto sa pytam 😅 Neviete nahodou, ako tam chodia autobusy z Kosic? Dakujem
aj my sme kupovali v leluchove, mas to 100km a aj reklamovali sme tam a bez problemov, bolo to pred 3 rokmi. ked beries viac tak daju zlavu alebo nieco navyse, urcite sa oplati, usetris dost
ahoj kedze mam blizko do polska tak chodime casto na nakupy... kocik chodak postielku (veci ktore su u nas drahsie)som si nakupila tam,kocik a chodak som si kupila v obchode baby boo v nowom targu a postielku na trhu bukovu krasnu myslim ze 55eur kupovala som aj matrac tak mi spustila z ceny 🙂ano stvrtky a soboty.
ahojte su aj na trhoch nejake stanky s takymito vecami ako postielky kociky atd.?kolko priblizn estoja postielky tam?dakujem 🙂
zlatanka ,,, na trhoch najdeš aj kočíky a postielky ale mne sa nezdali byt velmi kvalitné, tak sme zasli do obchodu v centre mesta babyboo nowy targ, malinkej sme kupovali celu vybavičku o polovicu lacnejšie ako na slovensku oplati sa merať cestu tam 🙂 postielka safari 50 eur, prebalovacia podložka safari 9 eur, madrac kokos-pohanka 10eur a mnoho dalších veci ......
ahojte aj ja som mala kocik trojkombinaciu za 260 e,postielky krasne vyrezavane po 40 mali a tak,,,teraz sme kupovali sane za 20 e,,co u nas nukaju za 60 :D,,takze oplati sa
Postielku sme kupili taku krajsiu za 70euro, ale boli aj za 50, matrace kokos 15eur..Aj s hniezdom a paplonom, vankusom a oblieckami nas to stalo 110...Kupovali sme na trhu a myslim, ze kvalita v pohode...Kociare 3komb.okolo 250eur, ale ked sme dlho rozmyslali, tak by dal aj za 200. Nekupili sme ale kociar, neverim ich kvalite...
my sme usetrili dost penazi nakupom vybavicky v polsku. je tam skoro rovnaky tovar ako u nas v obchodoch,ale lacnejsi. kupis tam ozaj vsetko. ja mam kocik z trhu a mam v nom uz druhe dietatko a nemozem mu vytknut nic. je stabilny velka vanicka, prejdem aj cez les ked ideme so psom a starsim synom na prechadzku, je idealny na donicene chodniky v bb. jednoducho nakup v polsku by som ti ja odporucila.
prosím vás a v tom obchode, čo tu spomínate - baby boo : tam sú fixné ceny , alebo tiež sa dá zlaviť, ako na trhu??
v Baby boo su fixne ceny, bola som tam vcera no bolo to pre mna velke sklamanie ☹ velmi som sa tesila ked som citala ako sa tam dobre nakupuje a maju super veci ako aj ceny... no realita bola ina, po prepocte vsetkeho vyslo vsetko rovnako ako u nas keby sme kupovali (mozno este lacnejsie ak by som nasla na eshope) ako napr. cestovna postielky, klasicka postielka, jedal.stolicky, ci pavuk... ale mali priajtelne ceny na kociare aspon jedine +, velikansky vyber + aj autosedaciek, z veciciek ako detskych alebo cumlikov no ceny rovnake po prepocte, ako aj mali dane obrazky na nete podlazi no sedia ale veci uz maju pomenej ako na obrazkoch... trhy boli celku dobre, kociare co som len tak pozerala mali o cca aj 100 € lacnejsie ako u nas, co sa ponukaju - samozrejme bola to3kombinacia, postielka sa nam oplatila kupit na trhu aj s madracom vysla lepsie cenovo aj sa dalo nieco z toho zjednat, ako aj dopostielky veci sme kupovali na trhu... kupili sme aj latkove plienky na trhu -hrube nasla som ich u viacerych pohybovali sa od 0,70 - 0,90€ /1ks...
este jedna nevyhoda BABY BOO vobec sa NEDA platit kartou!!! co je velka skoda lebo by bol lepsi kurz, ako som sa opytala ci sa da platit kartou, hned bola odpoved: " bud zlote, alebo prepocet na eura alebo ked neni europri sebe chod vybrat z bankomatu "... co na moje prekvapenie to bolo aj velke sklamanie..
Ja už nekúpim v Babyboo v Nowom Targu ani ponožky pre malého!!!!!! Som sklamaná a odradená kúpiť v Poľsku čokoľvek s "davovou psychózou", že je to tam lacnejšie!!!!! My sme si tam ako viacerí v domniení, že je tam lacnejšie, kúpili kočiar ADAMEX PAJERO a práve dnes sme tam boli už 5x kvôli reklamáciam dvakrát opakovanej tej istej chybe na kočiari, ktorý aj tak nemáme doma pre zle uvedené otváracie hodiny na internete a aj dverách predajne! V tejto predajni vám nehrozí výmena poškodeného tovaru za nový , len ju budú "opravovať" dovtedy pokiaľ vám nepadne záruka! A tá v tomto obchode je iba JEDEN ROK!
Viete mi prosím niekto poradiť, či sa oplatí ešte ísť do Polska (Noweho Targu) nakupovať, zaujíma ma cca cena na chlapčenské postele a trampolína dakujem
pred tyždnom som bola v Leluchove....ceny kočikov (kupili sme švagrinke) trojkobinaciu,teda hlboky,športovy a autosedačka,tyrkysovo modry za 230€.......ale nie hned na začiatku,ale až tam dalej v poslednych obchodoch 🙂 ..tu u nas tyky isty maju za 290€