Ahojte. Manzel ma taku bradavicu na ruke hore nad laktom jemu uz sa asi 3 krat obhavila odpafla. No vcera mu zacervenalo velke miesto okolo nej a boli ho z toho asi 10cm okolie.a vyteka z toho akoby vodicka. Chce ist zajtra ku koznej. Mate s tym niekto skusenost?
Skúsenosti nie,ale čo najskôr nech navštívi koznu lekárku ... 😮
@biela_sova nie nediagnostikovala. On si vzdy na to prilozil svedske kvapky zabalil a po par dnoch to odpadlo. No teraz niekde cital ze babanovu supku na yo prilozit. Cez noc prilozil a rano to bolo take a este k tomu bolestive.
@anazus Jaj tu by som naozaj "babske rady" neskusala, banan. supka mohla byt striekana, mohlo mu to zle zareagovat. Ten Verrumal je dobry, lebo posobi dvojako, teda "koroduje" bradavicu zvnutra, do hlbky, cim nici aj jej koren, a zaroven posobi tak, ze jej povrch odpadne. Ostatnymi receptami len odpadne, ale koren ostava. A tym padom sa mu okaovane objavi. Keby si ju nedajboze skrabol, vie sa rozkorenit, ze bude mat ruku podiatu bradavicami. Ten lak neboli, nie je to ako vypalovanie. Ved nech skoci k dr, a ta nech zhodnoti, ci je to bradavica, kozicku mame len jednu ;)
@anazus Potom daj vediet co mu povedala, ci to bolo to. Zelam, nech je to len bradavica, to sa lieci najjednoduchsie
@biela_sova oki napisem. Vdaka
Ja by som isla k plastickemuu chirurgovi nech to vyreze.
@anazus Rychlo ku koznej, moze to byt "len bradavica", ale aj ine kozne ochorenie. Ona to uz diagnostikovala ako bradavicu? Ta nezvykne odpadavat, preto vaham. Na bradavice je dobry lak Verrumal. Dajte si predpisat zajtra.