Prosím, viete niekto poradiť? 10. som mala menzes, všetko bolo OK a už pár dní ma hodne bolí brucho ako keby som ho mala dostať znova. Bolesť brucha, krížov...
Dočítala som sa aj o ovulačných bolestiach, ale menzes mávam už 12 rokov a nikdy nič som takéto nemala. Neviem či treba lekára alebo len nepanikáriť 🙂 Má niekto s týmto skúsenosti? Ďakujem
Ďakujem veľmi pekne 🙂
mozu to byt ovulacne bolesti - ja mavam aj menstruacne aj ovulacne, takze "uzivam si" cely mesiac, pocas ovulacie ma viac ale bolia vajecniky ako take krce pri ms a v podstate to mavam pravidelne uz roky rokuce
Ja som to práve nikdy nemala, nevedela som, či to môže znamenať tehotenstvo, zdravotný problém alebo je to úplne v poriadku... ďakujem 🙂
Caute baby prosim o radu liecim sa na štitnu zlazu mala som pravidelnu mestruaciju 12teho trvalo mi len jeden deň a začal ma bolieť brucho ako kebi som mala zas menzess nevjem cinsom tehotna lebo vcera som si robila test ukazal negativ a 12teho sme maly sex v menzese tak nevjem no ☹ dakujem za otpoveť
Mne sa to stalo asi 2x (nie za sebou). Menštruácia skončila a bolesti pokračovali asi ešte 2 týždne s rôznou intezitou. Gynekológ skonštatoval, že keď sa to stalo raz a neopakuje sa to, mohol to byť len hormonálny výkyv. Ak by to pokračovalo, tak to budeme riešiť. Jednou z príčin takých to bolestí je vraj endometrióza.
BTW, čo sa týka ovulačných bolesti, tak tie u mňa začali až po 25. A niekedy ich mávam pravidelne a potom prejdú aj celé mesiace, keď ich nepociťujem. A tiež sa prejavujú rôzne - niekedy je to len niekoľko hodinové pomerne intenzívne pichanie v oblasti vaječníka a inokedy sú to také slabšie kŕče v podbrušku, čo trvajú aj 3 dni...