Dobrý deň chcela by som sa opýtať či od zuba múdrosti ktorý mi rastie na ľavé hornej strane už je trošku prerezany mám problém pri prehltani ako keby ma bolela mandla máte niekto s tím skúsenosti?
@pupetko263 mose ra z toho boliet aj ucho aj krk aj vsetko..moze to byt spojene zo zapalom...idealne ist k zubarovi
@simca06022011 no už skoro dva roky mi rastie a len kúsok je prerezany a vždy keď prehltam má zabolí na tej strane ako je zub ja si myslím že to zabolí mandla naboku a pri tom rastie na hornej strane dúfam že mi už nebude ďalší rásť lebo je to strašné som rada že je tu niekto podobný čo má takýto problém
@pupetko263 no ja som sa na to vykaslala a dala som si ju vybrat chirurgicky, este sa neprerezala a ani by sa nakoniec neprerezela uplne a cakala by som s boelstami neviem do kedy, kedze bola zachytena pod sedmickou.
@simca06022011 musím sa aj ja opýtať zubára čo stým keď som mu povedala že mi rastie zub iba ho pozrel a nič
@pupetko263 lebo už som po nete čítala strašne scenáre až som sa zľakla
@pupetko263 čo vám na to nakoniec pomohlo?
@pupetko263 prosím vás čo vám nakoniec pomohlo?
samozrejme, mozes cakat taketo prijemne veci az kym nevyrastie... moze to trvat aj dlhsie. Osmicky su hnusoby... (ja som mala nielen mandle bolave ale pol hlavy ma bolelo... uzliny napuchnute detto)