Ahojte, chcem sa opýtať. Poslednú domu ma pobolievajú kolená. Dlhodobo sa venujem florbalu. Hocikedy ma začne ostro pichať v kolene a neviem dostúpiť na nohu ani skrčiť v kolene. Zvyčajne to prejde samo od seba. Bolí ma to vo vnútornej časti dole. Mám tomu venovať nejakú pozornosť, alebo to nechať tak ?
jednoznačne to nenechávaj len tak, môže byť, že ho máš preťažené keď športuješ ale môže to byť kadečo, treba s tým ísť na vyšetrenie a tam nech ti povedia, hlavne to netreba podceňovať 🙂
tejpovacie pasky si neskusala
@salien31 nie, neskusala som. Ale ako zatejpovat, ked ani neviem co s nim mam a kde presne to boli. Dnes ma to bolelo na inom mieste ako vcera. Bola som v bazene ale dnes to bola taka tlmena bolest, vcera to bola ostra bolest, moze to byt vodou, ze sa uvolnili svaly a preto je ta bolest trochu ina?
@zuzanahdm mna ked bolelo koleno pol roka bola som u ortopeda nic nenasiel preo ma to boli, dal rehabky, lieky. Rehabky som absolvovala ale nepomohli stale pretrvavala bolest, dr. rehabilitacna mi vravela ze lieky take silne ani nemam brat v takom mladom veku tak som nebrala. Nakoniec som sla k fyzioterapetovi a ten mi pozrel koleno hned povedal ze mam natrhnute väziva dal tejpy (tie som si kupila v zdravotnickyhc potrebach a v lidli ked boli ) ktore som mala 5 dni a bolo po bolesti. Takze treba vyskusat aj to . A doteraz bolesti nemam .
@zuzanahdm tak podľa toho, či sa chceš bolesti zbaviť alebo je ti to jedno... mne osobne by to jedno nebolo... môže to byť nejaká banalita ale aj niečo oveľa horšie... tipujem to u teba na poškodený meniskus, ale to je naozaj len tip, nie diagnóza...nech ti spravia mri, budeš vedieť na čom si.