Bolesť v podbrušku a meškajúci menzes

simonka32
14. jan 2018

prepacte, moc sa tu nevyznam, tak ani neviem, ci dobre pisem.. mam problem, v poslednej dobe mi dost blazni menstruacia, raz mi meska 10dni,alebo mi pride skor, teraz naposledy mi prisla o 12dni skor ako mala, jej intenzita je velmi silna, dve nocne vlozky mi nevydrzia ani hodinu a pol, normalne jej dlzka u mna bola 3-4 dni no a teraz mam 6-7dni,teraz ma hodne boli aj v podbrusku, intenzivnejsie v lavom.. poradite prosim?

katharines
14. jan 2018

No, ak si predtym tak nekrvacala, tak je najvyssi cas navstivit gynekologa. Moze to mat totiz viacere priciny od banalnych az po vazne.

nelinka888
15. jan 2018

Tiež si myslím, že si mala už dávno ísť k lekárovi, pokiaľ si doteraz mávala ms normálne tak je isto niečo v neporiadku, čím skôr pôjdeš tým lepšie

dankovicova
15. jan 2018

Tak evidentne je niečo v neporiadku, možno máš cystu alebo čo, treba ísť na gyndu

simonka32
autor
16. jan 2018

tak uz som bola, nemam tam nic, po zenskej stranke som zdrava, tak som isla ku obvodnej, mam krv v moci a vysoky zapal v tele a teraz zistuju ze kde, tak beham po vysetreniach.. vraj na lavom boku by ma nemalo nic boliet, ze tam nic take nie je, ze ma mozno zensky lekar nevysetril spravne, tak mozno sa tam este vratim, ak mi nikde inde nic nenajdu

katharines
16. jan 2018

Fuha, tak to uz hej. Ak je krv v moci (mimo menstruacie a gyn. Zapalu), tak ide o zapal mocovych ciest. Mne velmi pomohol urologicky caj so stipkou sody bikarbony. Proti zapalom je potom dobre pit zihlavovy caj 2tyzdne, potom pauza a doplnat tekutiny. Mozno by pomohlo aj aloe vera. Jrv cisti aj petrzlen. A gynekolog ta vysetroval aj ultrazvukom?

aniatko
16. jan 2018

Ahoj som 4 mesiace po potrate stále ma bolelo brucho ženská mi stále tvrdila ze je všetko v poriadku až som od známej dostala číslo na super ginekologicku ku kt. Sa dá dá objednať na vyšetrenie ma super výbavu na vyšetrenie ta mi hneď nasla príčinu okrem silného chronického zápalu aj ďalšie nálezy kolieska ktorým idem na operáciu ak by si chcela dám ti cislo

simonka32
autor
17. jan 2018

no este stale beham, dnes rano som bola na CT a teraz pojdem na kolonoskopiu, lebo mi vcera nasli nieco na hrubom creve, no je mi hrozne.. a aniatko, to je mi luto.. drzim palce, az ti vsetko dobre dopadne